Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece

Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Modificat la 04 iunie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce ai nevoie de un kit de irigare pentru ghivece?

Nu trebuie sa fii mare grădinar ca să iubești plantele. Iar dacă ai câteva ghivece cu flori sau plante aromatice în gospodărie, atunci știi că acestea trebuie îngrijite și udate periodic. Iar asta poate fi dificil atunci când ai o viață activă, stai prea puțin pe acasă, ori, dimpotrivă nu știi cât de des trebuie acestea udate sau cât de multă apă trebuie să ajungă la plante.

Așadar, un kit de irigare pentru ghivece poate fi soluția salvatoare și te poate transforma într-un grădinar iscusit. Poți uda automat de la doar câteva ghivece până la chiar 100 de ghivece simultan. Montajul se face extrem de rapid, fără să fie nevoie de asistență specializată. În general kiturile se livrează cu elementele de bază necesare bunei funcționări.

Datorită faptului că sursa de apă și distanța până la kitul de irigații diferă de la caz la caz, componentele necesare racordării la apă nu sunt incluse și pot fi solicitate la cerere. Sistemul poate funcționa complet automatizat ceea ce îți reduce considerabil volumul de muncă necesar irigării fiecărui ghiveci separat. În plus, faci economie la apă cu până la 20-40%.

Kit de irigare pentru ghivece

Cel mai bun

Set udat pentru concediu Gardena

 • Producător: Gardena
 • Tip produs: set irigare
 • Destinație utilizare: udare
 • Se pot uda 36 de plante
 • Udare activă 1 minut
Verifică prețul

Grădina ta are nevoie de cea mai bună îngrijire. De aceea, îți venim în ajutor cu un set de udat pentru concediu ca să îți facem viața mai ușoară. Cu ajutorul lui poți uda până la 36 de plante la ghiveci în același timp fără să mai depui efort. Astfel poți să le uzi un minut prin programarea cu ajutorul unui transformator cu programator incorporat. Acest set de udat este extrem de ușor de folosit chiar și dacă nu ai mai folosit un astfel de sistem niciodată. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

la buget

Sistem de irigare a plantelor

 • Design plăcut și atractiv
 • Ideal pentru orice loc
 • Ușor de montat
 • Facil de utilizat
 • Sistem modular flexibil
Verifică prețul

Avantajele utilizării unui sistem de irigare prin picurare sunt reprezentate de economia apei de până la 70% și de precizia ei de livrare, aceasta făcându-se direct la rădăcina plantei. Setul de irigare este ideal pentru a fi folosit pe terase, balcoane, terase de iarnă, solarii, etc. Datorită sistemului modular flexibil, poți așeza furtunul cu precizie pentru a uda toate plantele în același timp. Acest sistem de irigare a plantelor este alcătuit din furtun de 10 metri, conectori, piese de capăt, vârfuri pentru sol și multe altele.

Premium

Greenkeeper, sistem automat de udare, aparate de irigat

 • Sistem automat
 • Simplu de instalat
 • Frecvență reglabilă
 • Alimentare cu baterie
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Acest sistem este ideal pentru a menține plantele din grădina sau balconul tău proaspete, chiar și atunci când ești plecat în concediu. Poate iriga până la 60 de plante în ghiveci, irigarea are loc automat prin intermediul controlerului. Unitatea de control se reglează individual. Pompa este pornită de trei ori pe zi, pentru o scurtă perioadă, de 15 secunde de reîmprospătare sau 10 minute de irigare, intervalul se poate alege între 1-30 zile. Setul bogat de irigare este format din două furtunuri de grosimi diferite, 31 cleme și 60 de picurători permițând distribuirea apei care curge la un debit de 8l/min.

Greenkeeper Solar sistem de irigare

 • Perspectivele florilor înflorite
 • Înlocuitor inteligent pentru vacanță
 • Ecologic
 • Economie de energie
 • Design modern
Verifică prețul

Sistemul de irigare Blumfeldt Greenkeeper Solar permite florilor să înflorească pe balcoane chiar și după concediu. Deoarece sistemul inteligent asigură până la 40 de plante de grădină cu ghivece și le irigă complet automat cu unitatea sa de control. Debitul de dozare a apei este operat de un panou solar și nu necesită energie suplimentară. Aceasta înseamnă că poate fi folosită atât în ​​grădină, cât și în aer liber, cu condiția ca o sursă de apă, cum ar fi un butoi de ploaie să fie în apropiere. Prin urmare, acest echipament este o alternativă deosebit de ecologică, eficientă din punct de vedere energetic și flexibilă la sistemele cu cablu.

Sistem automat de irigat cu aspersoare și temporizator

 • Sistem modern
 • Tehnologie specifică
 • Durată lungă de utilizare
 • Ușor de montat
 • Materiale durabile
Verifică prețul

Dacă ai o pasiune pentru gazon și plante verzi, ai nevoie de un sistem de irigare cum ar fi acest produs. Acest produs este un sistem automat de irigat care conține și un temporizator astfel că poți seta de la început cât să irige plantele tale. Dacă îl studiezi puțin poți observa că este extrem de ușor de folosit, instalat și mai ales, depozitat. Are dimensiuni mici și este eficient. Prețul nu este unul ridicat, iar raportul calitate - preț este unul ideal pentru ce servicii primești. Nu ezita!

Kit irigare prin picurare pentru 30 ghivece

 • Tip: picătura
 • Utilizare: Interior/Exterior
 • Destinat pentru: grădină, seră
 • Ghiveci, Jardiniera
 • Material: Polietilenă
 • Număr piese: 52
Verifică prețul

Este perfect pentru balcoane înflorite, chiar și după întoarcerea din vacanță sistemul de irigare este soluția inteligentă în timpul vacanțelor, pentru că poate iriga până la 60 de plante în ghiveci, irigarea are loc automat prin intermediul controlerului. Unitatea de control se reglează individual, iar pompa este pornită de trei ori pe zi, pentru o scurtă perioadă, de 15 secunde de reîmprospătare sau 10 minute de irigare. Nu contează dacă zilnic sau săptămânal, pentru că intervalul se poate alege între 1-30 zile.

Întrebări frecvente despre kiturile de irigare pentru ghivece

Ce capacitate au kiturile de irigare pentru ghivece?

În funcție de producător, kiturile de irigare pentru ghivece pot fi dotate cu reglaj pentru a putea seta debitul de apă între 0 și 100L apă pe oră.

Cât de rezistente sunt kiturile de irigare pentru ghivece?

Acestea au o rezistență crescută ce te ajută să le utilizezi pe toată perioada anului pentru o perioadă îndelungată de timp.

Din ce material sunt fabricate kiturile de irigare pentru ghivece?

Acestea sunt fabricate din polietilenă, extrem de rezistente la razele UV, împiedicând astfel descompunerea în timp a acestora.

Câte ghivece pot uda kiturile de irigare pentru ghivece?

În funcție de producător, acestea pot avea o capacitate destul de mare ce pot iriga chiar și până la 30 de ghivece pentru o perioadă lungă de timp.

Ce conțin kiturile de irigare pentru ghivece?

Kiturile de irigare pentru ghivece conțin mai multe piese, precum mufa mamă cu o cuplare rapidă, putând fi conectată cu ușurință la robinet, țeavă de diferite dimensiuni și diverse elemente de îmbinare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Freză de Zăpadă pentru Acasă
Cea mai bună freză de zăpadă pentru case și vile

Te-ai săturat să dai zăpada cu lopata? Cu ajutorul unei freze în doar câteva minute îți poți curăța curtea și drumul de acces în locuință. Află care sunt cele mai bune freze de zăpadă și cât costă.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cel Mai Bun Cărucior De Grădinărit
Cel mai bun cărucior de grădinărit

Transformă activitatea de grădinărit într-una mai puțin solicitantă cu ajutorul unui cărucior de grădinărit. Cu ajutorul acestuia vei face mai puțin efort și îți va ușura munca.

Cel Mai Bun Aspersor de Irigare Pulsator
Cel mai bun aspersor pulsator

Aspersorul pulsator te ajută să folosești apa într-un mod cât mai eficient în procesul de irigare. Se instalează rapid și nu necesită prea multă mentenanță.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe