De ce să-ți iei o pereche de căști over-ear wireless cu microfon?

Un stil de viață dinamic presupune și accesul la tehnologie performantă care să te ajute să fii mobil și rapid. Iar o pereche de căști over-ear wireless cu microfon sunt un must have atunci când îți place să asculți muzică în timp ce alergi, gătești sau chiar când lucrezi. De ce over-ear? Poate pentru că sunt mai comode decât cele care se introduc în ureche, deoarece acestea acoperă în totalitate pavilionul și asta înseamnă automat și o izolare fonică mai bună, ceea ce înseamnă că nu vei auzi zgomot de fond.

Faptul că sunt wireless îți conferă lejeritate în folosire iar microfonul încorporat va face posibilă și folosirea lor în conversațiile cu alte persoane. Așadar pot fi folosite conectate la telefon sau la jocul preferat pe care îl joci în rețea. Majoritatea au o autonomie generoasă de până la 40 de ore dar pot fi folosite și cu cablu, restrângându-se însă unele opțiuni precum noise cancellation. Un alt avantaj major sunt incintele acustice care sunt de o calitate superioară față de o pereche de căști clasice.

Modele bune de căști wireless over-ear cu microfon

1. Skullcandy Crusher BEST CHOICE

Crusher Wireless transformă conținutul tău media în experiențe intense, duce experiența căștilor la un alt nivel de care nu te mai poți desprinde. Tehnologia proprie Haptic Bass oferă cea mai profundă experiență a basului livrată vreodată de o pereche de căști, împreună cu autonomia bateriei de 40h îți oferă confort și libertate zile întregi. Posibilitatea ajustării nivelului de bas in funcție de volum și izolarea fonică completă fac aceste caști extrem de versatile. Culoarea neagră le face ușor de asortat.

Video Skullcandy Crusher
Opțiuni cheie
 • Baterie perfomantă
 • Design modern
 • Butoane pe caști
 • Led baterie
 • Sunet cu bass profund

2. Harman Kardon PREMIUM

Create din materiale rafinate, căștile Harman Kardon FLY ANC leagă urechile în confort. Detaliile sofisticate ale acestora includ o bandă din piele și ear cap din aluminiu pentru stil, confort și durabilitate. Optimizat pentru călătorii și cu drivere de 40 mm, căștile Harman Kardon FLY ANC oferă un sunet premium, bogat atunci când sunteți în mișcare. Bucurați-vă de muzica, indiferent de loc. Cu tehnologia avansată de anulare a zgomotului căștilor Harman Kardon FLY ANC, înseamnă că auziți mai multe despre ceea ce doriți și mai puțin despre ceea ce nu doriți. O simplă atingere a căștii activează asistentul vocal după preferință. Obțineți răspunsuri, redați muzica și abordați provocările zilei dumneavoastră, utilizând pur și simplu puterea vocii. Cu o durată de viață a bateriei de 20 de ore și doar 15 minute de încărcare necesare pentru 2.5 ore de redare, căștile Harman Kardon FLY ANC asigură o audiție placută și la îndemană.

Video Harman Kardon
Opțiuni cheie
 • Materiale premium
 • Design confortabil
 • Difuzoare puternice
 • Sunet ajustabil din App
 • Izolare fonică activă

3. SONY WHCH510B LA BUGET

Cu un design ușor și până la 35 de ore de ascultare non-stop cu căștile On-Ear SONY WHCH510B nu trebuie să îți faci griji că rămâi fără baterie. Mai mult, cu o încărcare rapidă de 10 minute căștile oferă până la 90 de minute de redare. Poți asculta muzica preferată de pe smartphone sau tabletă cu ajutorul tehnologiei wireless. Căștile sunt compacte și usoare iar cu ajutorul garniturilor pivotante sunt ușor de împachetat. Datorită microfonului încorporat nu este nevoie să scoți telefonul din buzunar. O simplă apăsare de buton te conectează la asistentul vocal al smartphone-ului.

Video SONY WHCH510B
Opțiuni cheie
 • Autonomie ridicată a bateriei
 • Design simplu și compact
 • Încărcare rapidă
 • Sunet clar și profund
 • Pliere rapidă

4. Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru

Tehnologia JBL folosită în toată lumea muzicală este prezentă și în modelul de căști wireless On-ear JBL Tune 500. Se conectează wireless, prin tehnologia Bluetooth și poți controla cu ușurință sunetul și apelurile cu ajutorul telecomenzii cu 1 buton și microfon. Ușoare și confortabile datorită pernelor moi și a benzii captusite, căștile JBL Tune 500 îți permit și conexiunea cu Siri sau Google Now, fără a folosi telefonul. Căștile sunt pliabile și au funcție de încărcare rapidă și multi pairing.

Video Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
Opțiuni cheie
 • Durată lungă de viață a bateriei
 • Tehnologie Pure bass
 • Apeluri handsfree
 • Conectare Siri sau Brixbi
 • Design modern

5. Casti audio wireless Philips Bass SHB3175BK/00, Bluetooth v4.1, microfon incorporat, pliere compacta, izolare fonica, Negru

Marele avantaj al căștilor audio wireless Philips Bass+ SHB3175BK/00 sunt bass-ul impresionant pe care îl poate reda acest model precum și sunetul de o claritate aparte. Modelul este unul foarte comod datorită pernuțelor moi pentru urechi și a sistemului cu atașare pe ureche. Bateria reîncărcabilă oferă până la 12 ore de redare și poți efectua apeluri în regim „mâini libere” cu ajutorul microfonului şi tehnologiei Bluetooth 4.1. Căştile pot fi pliate fie plat, fie compact pentru portabilitate şi depozitare uşoare.

Video Casti audio wireless Philips Bass SHB3175BK/00, Bluetooth v4.1, microfon incorporat, pliere compacta, izolare fonica, Negru
Opțiuni cheie
 • Izolare fonică
 • Pliere compactă
 • Extra bass
 • Microfon încorporat
 • Pernuțe moi

6. Casti Wireless Audio Technica ATH-M50xBT, Bluetooth, Microfon (Negru)

Căștile Wireless Audio Technica ATH-M50xBT sunt unul din cele mai reușite modele ale producătorului. Le poți conecta la orice dispozitiv compatibil Bluetooth și timp de 40 de ore cât are durată de viață bateria te poți bucura de muzica preferată. În plus, printr-o apăsare de 2 secunde, căștile te pot conecta direct la asistentul tău virtual Google sau iOS. Modelul este over the head și over-ear, ceea ce asigură claritatea sunetului și o zolare ambientală mai bună, iar distanța operațională este de 10 m. Căștile au microfon, opțiune de control al volumului și sunet stereo.

Video Casti Wireless Audio Technica ATH-M50xBT, Bluetooth, Microfon (Negru)
Opțiuni cheie
 • Baterie performantă
 • Conectare cu asistentul vocal
 • Sunet echilibrat
 • Se poate asculta și cu cablu
 • Încărcare rapidă

7. Casti Audio On-Ear Mic Skullcandy Riff, bluetooth, negru

Acest model de căști wireless este on ear, ceea ce înseamnă automat că sunt mai comode decât căștile care se introduc în ureche și izolează mai bine zgomotul de fond. Au un aspect modern, poți alege din 4 culori cea care îți definește mai bine stilul, și le poți conecta atât Bluetooth cât și prin Micro USB. Au funcție de încărcare rapidă, dar și microfon așa că le poți folosi și în convorbirile cu alte persoane. Ca timp de operare acestea pot funcționa cam 12 ore, pe o distanță maximă de semnal de 10 m.

Video Casti Audio On-Ear Mic Skullcandy Riff, bluetooth, negru
Opțiuni cheie
 • Tehnologie inovativă
 • Bass profund
 • Design ergonomic
 • Butoane pe cască
 • Microfon de calitate

8. Casti Stereo Sennheiser MB 660 UC MS, Bluetooth, NFC (Negru)

Prin monitorizarea constantă a zgomotului de fundal, Sennheiser NoiseGard ajustează automat nivelul de reducere a zgomotelor în căști. Această tehnologie unică vă permite să preluați controlul mediului dumneavoastră sonor, astfel încât să vă bucurați de o conversație fară întreruperi. Căștile MB 660 wireless (sau cu fir) oferă o claritate excelență a vocii, indiferent care ar fi mediul în care comunicați.
Vă puteți crea propriul sunet cu posibilitatea de a alege dintre numeroase moduri audio, pentru a găsi un sunet potrivit pentru nevoile dumneavostra. MB 660 oferă sunet stereo audio și calitate audio CD atunci când faceți stream muzicii prin aptX, de altfel, sunetul specific și mult lăudat al Sennheiser. Pe lângă tehnologiile de reducere a zgomotului de nivel superior și o calitate sonora specifica Sennheiser prin stream aptX, căștile din seria MB 660 au fost concepute că o unealtă menită să maximizeze productivitatea dumneavoastră la birou. Unica tehnologie Sennheiser SpeakFocus™ cu trei microfoane digitale, oferă un sunet extrem de clar, ajutandu-i pe interlocutori să audă perfect ceea ce vorbiți, chiar și în medii office gălăgioase.

Video Casti Stereo Sennheiser MB 660 UC MS, Bluetooth, NFC (Negru)
Opțiuni cheie
 • Reducere activă a zgomotelor
 • Microfoane premium
 • Utilizare cu sau fără cablu
 • Sunet audio stereo de calitate
 • Tehnologie aptX

Întrebări frecvente despre căștile wireless over-ear

Ce tip de dispozitiv poți conecta la căștile wireless over-ear?

Poți conecta căstile wireless over-ear la aproape orice dispozitiv care are un transmitător de tip Bluetooth. Majoritatea laptopurilor și a telefoanelor au așa ceva, inclusiv Smart TV-urile, playerele moderne ori unele desktop-uri. Chiar dacă nu aveți compatibilitate Bluetooth, puteți cumpăra un stick adaptor.

Au tehnologie noise cancellation?

Modelele mai avansate din punct de vedere opțiuni dar și preț de căști wireless over-ear au și tehnologia de noise cancellation. Este important a se consulta specificațiile tehnice ale produsului pentru a ne asigura dacă modelul dorit are noise cancellation sau nu.

Ce autonomie de funcționare au căștile wireless over-ear?

Autonomia depinde de brand-ul ales și de modelul cumpărat. Unele produse pot avea o autonomie foarte mică, între 1-3H de funcționare, iar altele, pot funcționa 12H ori chiar 1-2 zile (nu vorbim de modul stand-by care poate ține chiar și o săptămână sau mai mult).

Pot fi folosite la jocuri?

Da, căștile wireless over-ear pot fi folosite inclusiv în sesiunile de gaming. Acestea sunt indicate pentru persoanele care vor să aibă o mai mare mobilitate + să scape de cablurile pe care le au căștile convenționale. Laptop-ul sau PC-ul trebuie să aiba Bluetooth pentru a putea folosi căstile.

Până la ce distanță față de dispozitivul la care sunt conectate funcționează?

În funcție de clasa Bluetooth pe care căstile wireless over-ear le pot avea dar și de obiectele din casă (pereți de beton sau de rigips), distanța poate varia de la 1-5m față de sursă, până la 10-30m. Pentru un apartament de 2-3 camere, puteți folosi căștile fără probleme din orice colț al apartamentului.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe