Cel Mai Bun Router Wireless cu Cartelă SIM

Routere wireless care funcționează cu cartelă SIM

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 143 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Theo Dobre
Theo Dobre

Despre routerele wireless cu slot de cartelă SIM

Cu toții știm cât de inestetice pot fi cablurile întinse peste tot prin birou sau prin casă de aceea cunosc cât de greu e să ne desfășurăm activitățile zilnice când nu există o rețea Wi-Fi prin preajmă. De aceea un router wifi cu sim poate fi soluția ideală întrucât acesta îți oferă o conexiune stabilă și rapidă, așa cum ne dorim. Produsul se încadrează în generația routerelor cu standardul AC al dispozitivelor wireless, operând concomitent cu frecvență de 2.4 GHz și 5 GHz. Te poți bucura de streaming online de înaltă calitate și de jocurile tale favorite fără să mai suferi din cauza întreruperilor și a blocajelor, deoarece routerul îți conferă o rată de transfer cumulată de 1167 Mbps.

Îl poți lua cu tine oriunde, tot ce trebuie să faci e sa inserezi o cartelă SIM 4G LTE în portul special destinat și vei putea naviga liniștit, instant. Bateria este destul de puternică pentru o sesiune lungă de muncă sau de navigat, de câteva ore, plus că se poate încărca rapid la o priză normală de 220 V.

Modele de router care suportă cartelă SIM

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

TP-Link M7350

 • Viteze mari de transfer
 • Portabil cu baterie puternică
 • Hotspot instant
 • Instalare rapidă
 • Ecran intuitiv
Verifică prețul

M7350 de la TP-LINK este în centrul partajării wireless a conexiunilor 4G mobile. Introducând cartela sim 4G în dispozitiv veți obține instantaneu un hotspot Wi-Fi. Cu o viteză de download de până la 150Mbps și o viteză upload de până la 50Mbps M7350 poate oferi partajarea conexiunii 4G prin wireless cu până la 15 dispozitive conectate simultan. Designul său de buzunar și puternica baterie internă de 2000mAh îl face un companion ideal în călătorii permițând utilizatorilor să lucreze sau să se joace în jur de 10 ore. Cu inovativul ecranul TFT, utilizatorii pot avea o privire de ansamblu mult mai buna despre starea dispozitivului prin vizionarea puterii semnalului, tipul rețelei (4G/3G/2G), starea conexiunii Wi-Fi, mesajele, statisticile de trafic și durata bateriei.

Premium

* Prezentare video mai jos

Router Wireless Elari SmartWiFi, 4G eSIM

 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
 • Prermite conectarea a 10 dispozitive
 • Meniu simplu
 • Frecvență ridicată
Verifică prețul

Este esențial pentru furnizarea accesului la internet la mai multe dispozitive deodată, maxim 10, fie telefoane mobile, tablete, laptopuri, traducător portabil, dispozitive AirPlay, etc. Dotat cu spațiu pentu cartelă SIM, permițându-vă să achiziționați planuri de date la prețuri mici de la operatorii locali din peste 90 de țări. Are o frecvență crescută și o super viteză de procesare, asigurând o bună funcționalitate a internetului. Poate fi instalat oriunde în încăpere, fiind simplu de instalat.

la buget

* Prezentare video mai jos

TP-Link M7200

 • Baterie 2000mAh
 • Ultima generație 4G FDD / TDD-LTE
 • Administrare ușoară cu aplicația tpMiFi
 • Clipuri HD fără întrerupere
 • Conversații video stabile
Verifică prețul

M7200 suportă cele mai recente rețele 4G FDD/TDD-LTE, oferind Wi-Fi convenabil în majoritatea țărilor și regiunilor. Poate partaja ușor o conexiune cu până la 10 dispozitive wireless, cum ar fi tablete, laptopuri și dispozitive mobile în același timp. Cu bateria puternică de 2000mAh, oferă până la 8 ore de conectivitate wireless, fiind astfel companionul perfect pentru excursii, călătorii de afaceri, activități în aer liber și multe altele. Are un design compact și ușor de utilizat, tot ce trebuie să faci este să introduci o cartela SIM și să apeși butonul de pornire. Hotspotul tău de mare viteza 4G vă fi operațional în jumătate de minut.

Routere wireless care funcționează cu cartelă SIM

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro evomag.ro pcgarage.ro cel.ro flanco.ro itgalaxy.ro orange.ro

* Prezentare video mai jos

Router wireless N300 TP-Link MR6400, 3G/4G, SIM, Internet backup

 • Garanție 24 de luni
 • Conexiuni wireless stabile
 • Nu necesită configurație
 • Viteză de download de până la 150 Mbps
 • Acces la Internet pentru până la 32 de dispozitive simultan
Verifică prețul

Partajează rețeaua 4G LTE și profită din plin de rețeaua 4G LTE cu TL-MR6400, care poate atinge viteze de download 4G de până la 150Mbps. Poți partaja datele cu dispozitive Wi-Fi multiple pentru a te bucura de vizionare de filme HD, download rapid și conferințe video, toate fără întreruperi! Standard Wi-Fi: 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n. Ai 2x antenă internă Wi-Fi și 2x antenă internă 4G LTE + securitate: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK. Frecvența este de 2.4 GHz, iar pentru conectivitate ai la dispoziție: Port LAN (3x RJ-45) + Port WAN (1x RJ-45).

Mini Router Wireless Portabil, 4G/LTE, cu Acumulator 2400mAH, Slot SD, model M80, Alb

 • Compatibil cu toate rețele de date
 • Viteza mare de transfer
 • Plastic de calitate
 • Design compact
 • Antenă puternică
Verifică prețul

Mini router Wireless Portabil este compatibil cu tehnologiile 3G / 4G / LTE și poate ajunge pană la o viteză maximă de 300 Mbps. Este confencționat din material ABS+ PC enclosure. Pe partea de tehnologie Wireless are o interfață de rețea IEE 802.11n/ g/ b si funcționează cu protocoul de rețea TCP/ IP. Mini router Wireless Portabil este dotat cu o antenă incorporată PIFA și folosește cheile de securitate WPA-PSK/ WPA2-PSK. Mini router Wireless Portabil este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Vista 32/ 64, Windows 7 32/64,Windows8,Windows 10

Router wireless N300 TP-Link MR6400, 3G/4G, SIM, Internet backup

 • Fabricat din materiale de înaltă performanță
 • Dotat cu spațiu pentru SIM
 • Viteză de procesare crescută
 • Simplu de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Router-ul portabil de la TP-Link dotat cu baterie reîncărcabilă și spațiu pentru cartelă SIM și este ușor de luat cu tine oriunde, pentru a avea acces la internet de mare viteză. Funcționează cu o frecvență ridicată și o rată de transfer rapidă, ideal pentru nevoile tale și a celor apropiați. Are dimensiuni mici și o greutate redusă, fiind ușor de pus în bagaj și de luat cu tine, fără a fi costisitor sau greu de instalat. Acum te poți bucura de un film bun sau de muzica de calitate, chiar dacă ești departe de casă.

Router wireless cu slot SIM Huawei B311 4G / LTE compatibil cu toate retelele - 2020020131070 2020020131070

 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Viteză crescută de navigare
 • Simplu de utilizat
 • Frecventă mare
Verifică prețul

Acest router wireless cu un slot SIM este ușor de folosit, dar și de instalat. Vine de la Huawaei și are un raport calitate-preț excelent. Este compatibil cu toate rețelele și poate fi folosit în orice zonă a țării. Are culoarea albă și butoanele sunt ușor de identificat. Se alimentează la priză normală de 220 V și are o greutate de aproximativ 226 grade, deci este foarte ușor de transportat dintr-un loc în altul la nevoie. Include o antenă internă, de aceea prinde semnal rapid și fără probleme de semnal.

Întrebari despre routerele cu SIM

Câte dispozitive (tablete, laptop, telefon) pot fi conectate la acest tip de router?

Unele modele de routere cu SIM pot avea o limitare de aparate care pot fi conectate în paralel (1-2 simultan). Chiar și dacă această limitare nu există, în funcție de lărgimea benzii de date pe care o aveți, cu cât conectați mai multe dispozitive, cu atât netul pe acestea va merge mai greu.

Poate fi folosit și fără conectare la priză?

În funcție de modelul ales, routerele cu SIM pot necesita o conexiune la priză sau pot fi mobile, acesta fiind unul din atuu-urile esențiale pentru aceste produse. Acestea pot fi sub formă de stick USB care se conectează la PC/laptop, neavând nevoie de o sursă externă de curent.

Se configurează ușor un router cu SIM?

Da, aceste produse nu prezintă dificultăți tehnice diferite față de un router normal, fără SIM. Toți pașii sunt disponibili în manualul producătorului sau pe site-ul acestuia, procesul fiind foarte simplu și doar după câteva minute, veți avea o conexiune funcțională la internet.

Ce avantaje are față de un router model standard (fără SIM)?

Mobilitatea este poate cel mai important factor al acestor gadget-uri. Nu ai nevoie de o sursă externă de curent pentru a te conecta la router-ul SIM. Acestea pot avea acumulator inclus sau pot fi sub forma de stick USB, putând fi conectate la orice tip de laptop / PC.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Amplificator de Semnal WiFi
Cea mai bun amplificator de semnal WiFi

Ai probleme cu semnalul de internet din cauza router-ului prea îndepărtat de camera ta? Amplificatorul WiFi este soluția de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Sistem Wi-Fi Mesh Pentru Case cu Etaj
Sisteme Wi-Fi Mesh utile pentru case cu etaj sau mansardă

Cauți o soluție de împărțire a net-ului în toată casa, la etaj sau chiar în mansardă? Sistemele de tip mesh te ajută să prelungești puterea router-ului fără a avea nevoie de aparate pentru fiecare etaj în parte.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro evomag.ro pcgarage.ro cel.ro flanco.ro itgalaxy.ro orange.ro