Cel Mai Bun Sistem Wi-Fi Mesh Pentru Case cu Etaj

Sisteme Wi-Fi Mesh utile pentru case cu etaj sau mansardă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce ai nevoie de un sistem wi-fi tip mesh?

O rețea mesh Wi-Fi este formată din dispozitive asemănătoare cu un router, numite noduri, care lucrează împreună pentru a oferi o rețea wireless într-o anumită zonă. Nodurile comunică între ele pentru a stabili cea mai bună cale pentru a trimite date între dispozitivele conectate la rețeaua de internet de mare viteză. Aceste sisteme oferă o acoperire Wi-Fi îmbunătățită în casă, în comparație cu routerele wireless tradiționale. Astfel, poți beneficia de un semnal wireless în spații de mari dimensiuni, sau cu pereți mulți și groși, unde routerele tradiționale ar fi limitate de puterea lor de transmisie.

Toate nodurile emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume, parolă și caracteristici, indiferent de câte noduri adaugi. Poți adăuga câte noduri ai nevoie, astfel încât să îmbunătățești zona de acoperire a rețelei și, în plus, oferă rerutare dinamică, adică aleg în mod automat cea mai bună cale pentru semnalul trimis către dispozitive, astfel încât să evite congestia datelor. Majoritatea sistemelor mesh Wi-Fi sunt integrate cu asistenți virtuali precum Alexa sau Google Assistant.

Modele bune de sisteme wi-fi mesh

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

TP-Link Deco E4

 • Acoperire până la 370 m
 • Roaming fără întrerupere cu un singur nume de rețea Wi-Fi
 • Asigură conexiuni fără lag pentru până la 100 de dispozitive
 • Sistem 3 în 1 - Router, Access Point și Range Extender
 • Poate fi conectat la orice alt router sau modem
Verifică prețul

Deco E4 este cel mai simplu mod de a-ți asigura un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al casei tale, acoperind până la 370 metri pătrați. Conexiunile wireless și backhaul Ethernet opțional lucrează împreună pentru a conecta unitățile Deco, oferind viteze de rețea foarte rapide și o acoperire Wi-Fi uniformă. Ai nevoie de mai multă acoperire? Pur și simplu mai adaugi o alta unitate Deco. TP-Link Mesh înseamnă că unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o rețea unica. Telefonul sau tableta se conectează automat la cea mai rapidă unitate Deco pe măsură ce te deplasezi prin casa, creând o conexiune Wi-Fi fară întreruperi.

Premium

* Prezentare video mai jos

TP-Link Deco M9 Plus

 • Smart cu acoperire completă pentru casă
 • Tehnologie avansată Deco Mash
 • Elimină zonele cu semnal slab
 • Control parental
 • Antivirus încorporat
Verifică prețul

Sistemul Mesh Wi-Fi AC2200 Smart cu acoperire completă pentru casă Deco M9 acționează ca un hub pentru dispozitivele inteligente cu o acoperire de până la 600 mp. Reglează setările și crează interacțiuni de pe o singură platformă, oferind conexiuni Wi-Fi fără întârziere pentru peste 100 de dispozitive. Cele trei benzi separate wireless asigură o conexiune cu viteze de până la 2134Mbps, ceea ce este ideal pentru fibra gigabit. Antivirusul încorporat te apără împotriva site-urilor periculoase și te protejează în timpul plăților online.

la buget

Mercusys Halo S12

 • Asigură conexiune Wi-fi pentru întreaga casă (până la 260 metri pătrați)
 • Funcție self-healing - dacă una dintre unități are probleme, cealaltă preia datele
 • Extindere facilă - prin adăugarea mai multor unități Halo (compatibilitate Halo S12 )
 • Control parental - ai posibilitatea de a limita accesul copiilor sau personalului
 • Rețea pentru invitați - le oferă vizitatorilor acces la Internet, iar ție protecția dorită
Verifică prețul

Cu ajutorul tehnologiei Mesh, unitățile Halo lucrează împreună pentru a formă o rețea unică cu un singur nume și o singură parolă Wi-Fi. În timp ce te deplasezi prin casă, semnalul Wi-Fi se mută automat de la o unitate Halo la alta pentru a te bucura de conexiuni rapide pe toate dispozitivele conectate, acoperind o suprafață de până la 260 m². Halo S12 oferă conexiuni rapide și stabile cu viteză de până la 1167 Mbps și poate funcționa pe majoritatea conexiunilor oferite de furnizorii Internet, inclusiv pe conexiunile cu modem.


* Prezentare video mai jos

Sistem Wi-Fi Mesh TP-Link Deco E3 (2-pack) AC1200 cu acoperire completa pentru casa

 • Acoperire completă pentru casă
 • Rapid
 • Stabil
 • Elimină zonele fără semnal WiFi
 • Acoperă până la 220 mp
Verifică prețul

Sistemul Deco E3 este cel mai simplu mod de a-ți asigura un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al casei, acoperind până la 220 metri pătrați (2 pack, veriunea UE). TP-Link Mesh înseamnă că unitățile Deco lucrează împreună pentru a formă o rețea unică. Telefonul sau tableta se conectează automat la cea mai rapidă unitate Deco, pe măsură ce te deplasezi prin casă, creând o conexiune Wi-Fi fără întreruperi. De asemenea, prin Self-Healing, asigură menținerea conexiunii online chiar dacă un nod cedează, reușind să redirecționeze automat datele.


* Prezentare video mai jos

Sistem Wireless Mesh TP-Link Deco M5 AC 1300 1267 Mbps Gigabit (3buc)

 • Conexiune performantă pentru toate încăperile spațiului (locuință, birou)
 • Configurare facilă, asistată - ești ajutat să identifici cel mai bun loc de amplasare
 • Greutate redusă, design modern, ce fac unitățile facil de manevrat
 • Funcții multiple incluse (Antivirus, Control Parental, Test de viteză)
 • Rețea dedicată vizitatorilor, pentru protecția datelor private
Verifică prețul

Folosind acest sistem wireless nu vei avea probleme de conexiune indiferent de camera în care te afli. ART va alege automat cea mai bună rută pentru a-ți oferi servicii de calitate, rapide și fără efort. ARt funcționează pe baza fiecărei locații a produselor din casa ta. Te vei bucura de cea mai buna conexiune folosind un singur card SSD. Folosind ART te poți plimba în voie prin casă fără să îți pierzi conexiunea în timp ce faci streaming, te joci online, navighezi sau descarci conținut din online.

Sistem Wi-Fi home Mesh TP-Link Deco M5 AC1300, 3-pack, MU-MIMO, Antivirus

 • Calitate ridicată
 • Preț accesibil
 • Eficient
 • Design modern
 • Plăcut
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un router eficient, tocmai ai găsit produsul ideal. Ai la dispoziție un sistem compus din 3 unități care îți va oferi acoperire WiFi fără întreruperi și acoperire optimă în toată casa. Tehnologia meshface ca toate cele 3 unități Deco să formeze o rețea unică, iar dispozitivele se vor conecta automat la o unitate în timp ce tu te plimbi prin casă fără ca tu să pierzi conexiunea la internet. Suprafața acoperită de cele 3 unități este de 510 mp și ai o viteză stabilă de până la 1267 Mbps.

Întrebări frecvente despre sisteme wi-fi tip mesh

Cum funcționează un sistem wi-fi de tip mesh?

Un sistem wireless de tip mesh este modalitatea simplă pe care o poți alege pentru a beneficia de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al casei tale, acoperind până la 220 de metri pătrați, fară întreruperi. Acesta face ca unitățile să colaboreze pentru a forma o rețea unificată cu un singur nume, iar dacă ai nevoie de semnal și în altă parte a casei, poți adăuga o unitate care se va uni la rândul ei la rețea.

Câte noduri poți conecta la un sistem wi-fi de tip mesh?

Unul din cele mai importante avantaje ale unui sistem wi-fi de tip mesh este că poți adăuga câte noduri ai nevoie, astfel încât să îmbunătățești zona de acoperire a rețelei wireless. Poți să cumperi stații separat și să le adaugi în funcție de nevoile tale, fără un efort de configurare adițional.

Un sistem wi-fi de tip mesh poate fi controlat printr-o aplicație mobilă?

Majoritatea sistemelor Wi-Fi sunt adesea administrate cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone sau tabletă. Aplicația comunică cu sistemul mesh prin Wi-Fi sau Bluetooth, sau prin ambele tehnologii, în funcție de cine a produs modelul pe care îl folosești.

Ce acoperire are un sistem wi-fi de tip mesh?

Fiecare sistem wi-fi de tip mesh, furnizat de diferitele branduri, îți va pune la dispoziție un anumit grad de acoperire. Unele modele pot acoperi aproximativ 260 mp, în timp ce altele pot acoperi chiar și suprafețe de 510 mp. De aceea, este important să te orientezi în funcție de necesitățile reale de utilizare și să urmărești acest criteriu în specificațiile produsului.

Un sistem wi-fi de tip mesh are performanțe mai bune ca un router wireless?

Atunci când le evaluăm individual, nodurile dintr-un sistem mesh Wi-Fi sunt mai puțin puternice decât un router wireless standard. Puterea lor stă în numărul de noduri folosite pentru a crea sistemul și împreună pot oferi o acoperire mai bună decât un router tradițional.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Router Wireless cu Cartelă SIM
Routere wireless care funcționează cu cartelă SIM

Stai într-o zonă izolată și cauți un router wireless în care poți băga o cartelă SIM Vodafone, Orange sau Telekom? Vezi ce modele îți recomandăm pentru a avea net în toată casa.

Cel Mai Bun Amplificator de Semnal WiFi
Cea mai bun amplificator de semnal WiFi

Ai probleme cu semnalul de internet din cauza router-ului prea îndepărtat de camera ta? Amplificatorul WiFi este soluția de care ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe