Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom

Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi o imprimantă laser monocrom?

Imprimantele laser sunt perfecte pentru companiile cu cerințe mari de imprimare, deoarece sunt concepute pentru a oferi performanțe de mare viteză și tipăriri de înaltă calitate, în timp ce costă mai puțin pentru a rula și întreține decât imprimantele cu jet de cerneală. Funcționează prin topirea pulberii fine, cunoscute sub numele de toner, pe hârtie folosind încărcături electrice și laser. Tehnologia utilizată în imprimantele laser este principalul motiv pentru beneficiile lor față de imprimantele cu jet de cerneală - și anume funcționarea lor silențioasă, calitatea și precizia ridicată a imprimării și viteza.

Alegerea unei noi imprimante laser monocrome pentru birou poate părea o sarcină intimidantă, cu atâtea opțiuni și o gamă largă de caracteristici suplimentare de luat în considerare. Indiferent de cerințe, atunci când cumperi o imprimantă pentru o afacere, este important să alegi un model economic, ușor de utilizat și rapid. Acest lucru va maximiza eficiența și va reduce costurile pe termen lung.

Imprimante laser monocrom

Premium

* Prezentare video mai jos

Brother

 • Conectare wifi
 • Rezoluție bună
 • Printare rapidă alb/negru
 • Capacitate mare
 • Funcție duplex
Verifică prețul

Imprimanta laser monocromă Brother HL-L5200DW este perfectă pentru birouri și grupuri de lucru mici care caută calitate și fiabilitate. Oferă o ieșire pe două fețe, rentabilă, datorită unui cartuș de toner de înaltă producție. În plus, imprimă rapid documente de afaceri de înaltă calitate de până la 42ppm. Utilizează tray-ul de hârtie cu capacitate de 250 de coli pentru documente de dimensiune scrisă sau legală și imprima pe plicuri și tipuri de suporturi alternative din tray-ul multifuncțional cu capacitate de 50 de coli.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

HP Neverstop

 • Display LCD
 • Imprimare din cloud
 • Utilizare home and office
 • Procesor puternic
 • Interfață hi-speed
Verifică prețul

Imprimanta include un rezervor de toner care tipărește până la 5.000 de pagini fără reîncărcare. Obține o imprimare legendară de calitate, fiabilitate și precizie acum și de fiecare dată când reîncarci. Scanare și imprimare mobilă ușoare, trimitere securizată a faxurilor. Alege kitul de reîncărcare a tonerului și organizarea de documente Smart Tasks cu aplicația HP Smart, care permite accesul în deplasare de practic oriunde. Tehnologia HP Neverstop Laser cu emisii reduse și calitate a aerului curat este atât certificată Blue Angel, cât și Energy Star 3.0.

la buget

* Prezentare video mai jos

HP Laser 107a

 • Printare rapidă
 • Rezoluție mare de printare
 • Tip laserjet
 • Conectare USB
 • Toner inclus
Verifică prețul

HP Laser 107a este o imprimantă laser mono A4 compactă, care oferă o calitate extraordinară a imprimării. Capabilă să imprime până la 21 de pagini pe minut și să ofere costuri reduse de funcționare, este ideală pentru cei care caută o imprimantă laser eficientă din punct de vedere al costurilor și de înaltă performanță, care să se încadreze confortabil în aproape orice spațiu de lucru. Oferă o calitate extraordinară a imprimării la care te aștepți de la HP, cu text clar, negru îndrăzneț și grafică monocromă clară.

Imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030B, A4, Negru

 • Foarte silențioasă
 • Consum redus de energie
 • Imprimare rapidă
 • Rezoluție de calitate
 • Display LED
Verifică prețul

Imprimanta laser tinde să câștige din ce în ce mai mult teren, atât pe post de imprimantă de domiciliu, cât și în rolul de imprimantă de birou sau imprimantă ce poate fi folosită într-un magazin de papetărie, de aceea acest model este foarte versatil. Un alt motiv ar fi acela că face imprimări monocrome rapide, de înaltă calitate, la viteza de 18 pagini pe minut. Designul este unul elegant, de dimensiuni reduse, pentru optimizarea oricărui birou., iar rezoluția este de până la 2400 x 600 dpi, cu rafinare automată a imaginii.

Imprimanta Laser Monocrom Brother HL-5340D, 32 ppm, 1200 x 1200, Duplex, USB

 • VIteză mare de imprimare
 • Capacitate mare de stocare
 • Imprimare duplex
 • Dublă conectivitate
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Cu ajutorul imprimantei laser vei obține imprimarea rapidă, potrivită pentru spațiul și bugetul tău. Vei obține rezultate de calitate profesională. Această imprimantă laser surprinzător de mică asigură o calitate excepțională, pagină după pagină. Imprimanta este foarte ușor de utilizat, astfel poți imprima din cloud. Imprimă simplu de la o varietate de smartphone-uri și tablete. Îți poți maximiza timpul de lucru, cu cea mai bună viteză de imprimare. Aceasta încape aproape oriunde, fiind un produs conceput inteligent și elegant, pentru a fi simplu și intuitiv de utilizat.

Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020, Wireless, A4

 • Opțiunea wireless
 • Imprimare laser
 • Control de pe smartphone
 • Memorie de 128 MB
 • Cartuș all in one
Verifică prețul

Unul din cele mai recomandate tipuri de imprimantă disponibile la ora actuală pe piața din România este imprimanta cu laser. Această imprimantă vine echipată cu un procesor la 600 MHz și cu o memorie standard de 128 MB pentru a imprima 20 de pagini pe minut, lao calitate foarte bună. Conectarea se face instant atât prin interfața: Hi-Speed USB 2.0, cât și prin Wireless 802.11 cu toate standardele de rigoare b/g/n. Imprimanta este compatibilă cu sistemul de operare Windows. Acest sistem de operare este încă cel mai popular în România și funcționează pe majoritatea PC-urilor.

Întrebări despre imprimantele laser monocrom

Pot reumple cartușul imprimantei laser monocrom cu pulbere color?

Imprimantele cu laser monocrom sunt special concepute pentru printarea alb-negru, astfel încât acestea vor funcționa cu tuș negru. Nu este recomandat să folosești un altfel de tuș decât cel compatibil cu tipul tău de imprimantă, iar folosirea unei pulbere color pentru reumplerea cartușului poate duce la rezultate mai slabe la printare.

Ce este imprimanta laser monocromă?

Imprimantele de tip monocrom sunt clasicele imprimante ce printează alb-negru. Acest tip se dovedește a fi mai ieftin decât cel cu printare color. Pentru cele de tip monocrom este necesar un singur toner negru, dar pentru cele color sunt necesare încă trei tonere de culori diferite.

Imprimantele laser sunt mai bune pentru o utilizare mai puțin frecventă?

Imprimanta laser este potrivită nu numai pentru imprimarea ocazională, dar și pentru imprimarea în volum mai mare, având o viteză de imprimare mai mare. Iar, datorită capacității lor mai mari de toner, oferă costuri de operare mai mici decât imprimantele cu cerneală.

Cât durează tonerul într-o imprimantă laser?

La imprimantele cu laser, tonerul poate imprima până la câteva sute de pagini pe lună. Acesta rezistă mult mai mult până să se întărească și chiar dacă se întărește, cartușul poate fi curățat și reumplut fără probleme. Tonerul trebuie schimbat imediat ce s-a golit, imprimanta de tip laser anunțând când are nevoie de un nou cartuș.

Care este cea mai bună imprimantă? Cu cerneală sau cu laser?

Imprimantele laser oferă o calitate superioară în cazul documentelor text, întrucât sunt capabile să redea fidel chiar şi cele mai mici fonturi, iar viteza de imprimare este mai mare. De asemenea capacitatea de stocare a colilor de hârtie este mai generoasă decât in cazul imprimantelor cu cerneală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă
Cel mai bun scanner portabil wireless

Ai nevoie de un scanner dar nu vrei să ocupe foarte mult spațiu? Un scanner portabil care poate transmite fișierele scanate pe telefon e ceea ce ai nevoie. Vezi cum funcționează și cât costă.

Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe