Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom

Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi o imprimantă laser monocrom?

Imprimantele laser sunt perfecte pentru companiile cu cerințe mari de imprimare, deoarece sunt concepute pentru a oferi performanțe de mare viteză și tipăriri de înaltă calitate, în timp ce costă mai puțin pentru a rula și întreține decât imprimantele cu jet de cerneală. Funcționează prin topirea pulberii fine, cunoscute sub numele de toner, pe hârtie folosind încărcături electrice și laser. Tehnologia utilizată în imprimantele laser este principalul motiv pentru beneficiile lor față de imprimantele cu jet de cerneală - și anume funcționarea lor silențioasă, calitatea și precizia ridicată a imprimării și viteza.

Alegerea unei noi imprimante laser monocrome pentru birou poate părea o sarcină intimidantă, cu atâtea opțiuni și o gamă largă de caracteristici suplimentare de luat în considerare. Indiferent de cerințe, atunci când cumperi o imprimantă pentru o afacere, este important să alegi un model economic, ușor de utilizat și rapid. Acest lucru va maximiza eficiența și va reduce costurile pe termen lung.

Imprimante laser monocrom

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

HP Neverstop

 • Display LCD
 • Imprimare din cloud
 • Utilizare home and office
 • Procesor puternic
 • Interfață hi-speed
Verifică prețul

Imprimanta include un rezervor de toner care tipărește până la 5.000 de pagini fără reîncărcare. Obține o imprimare legendară de calitate, fiabilitate și precizie acum și de fiecare dată când reîncarci. Scanare și imprimare mobilă ușoare, trimitere securizată a faxurilor. Alege kitul de reîncărcare a tonerului și organizarea de documente Smart Tasks cu aplicația HP Smart, care permite accesul în deplasare de practic oriunde. Tehnologia HP Neverstop Laser cu emisii reduse și calitate a aerului curat este atât certificată Blue Angel, cât și Energy Star 3.0.

la buget

* Prezentare video mai jos

HP Laser 107a

 • Printare rapidă
 • Rezoluție mare de printare
 • Tip laserjet
 • Conectare USB
 • Toner inclus
Verifică prețul

HP Laser 107a este o imprimantă laser mono A4 compactă, care oferă o calitate extraordinară a imprimării. Capabilă să imprime până la 21 de pagini pe minut și să ofere costuri reduse de funcționare, este ideală pentru cei care caută o imprimantă laser eficientă din punct de vedere al costurilor și de înaltă performanță, care să se încadreze confortabil în aproape orice spațiu de lucru. Oferă o calitate extraordinară a imprimării la care te aștepți de la HP, cu text clar, negru îndrăzneț și grafică monocromă clară.

Premium

Dacă ai nevoie de o imprimantă pe care să te bazezi pe termen lung și care să-ți ofere rezultate ridicate, aceasta de la Brother este produsul ideal. Este perfectă atât pentru folosirea acasă, cât și pentru utilizarea la birou. Imprimanta laser este una care îți aduce rezultate excepționale pe termen lung fără rabat de la calitate. Functionează rapid și prin conexiune WiFi, dar și în rețea. Viteza mare de imprimare te va uimi cu ai săi 46ppm. Ai parte de un toner inițial de 8000 pagini și un toner opțional de 12000 pagini.

Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020, Wireless, A4

 • Opțiunea wireless
 • Imprimare laser
 • Control de pe smartphone
 • Memorie de 128 MB
 • Cartuș all in one
Verifică prețul

Unul din cele mai recomandate tipuri de imprimantă disponibile la ora actuală pe piața din România este imprimanta cu laser. Această imprimantă vine echipată cu un procesor la 600 MHz și cu o memorie standard de 128 MB pentru a imprima 20 de pagini pe minut, lao calitate foarte bună. Conectarea se face instant atât prin interfața: Hi-Speed USB 2.0, cât și prin Wireless 802.11 cu toate standardele de rigoare b/g/n. Imprimanta este compatibilă cu sistemul de operare Windows. Acest sistem de operare este încă cel mai popular în România și funcționează pe majoritatea PC-urilor.

Imprimanta Brother HL-1222WE, laser alb-negru, A4, 20 ppm,, Retea, Wireless

 • Performantă
 • Design modern
 • Eficientă
 • Simplu de folosit
 • Rezistentă
Verifică prețul

Imprimanta Brother HL-1222WE este perfectă pentru a scoate rapid documentele de care ai nevoie, atunci când lucrezi de acasă și nu numai. Cu o viteză de imprimare de 20 ppm și un volum lunar recomandat de aproximativ 10000 de pagini, această imprimantă te va deservi pentru mai mulți ani. Imprimanta se poate conecta la laptop atât printr-un cablu USB, dar și prin intermediul unei rețele wireless. Suportă doar hârtie A4, având o capacitate de intrare de 150 de coli și o capacitate de ieșire de 50 de coli.

Multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 3025BI, Wireless, A4

 • Wireless
 • Utilizare simplă
 • Configurare rapidă
 • Design ultra-compact
 • Un singur cartuș
Verifică prețul

Acest dispozitiv multifuncțional este perfect atât pentru acasă, cât și pentru birou și va satisface cu siguranță toate nevoile pe care le vei avea. Este simplu de configurat și de folosit, este rezistent și durabil, puternic, rapid și eficient. Productivitatea ta va fi crescută, având un singur echipament pentru imprimare, copiere și scanare. Este silențios și poate fi așezat oriunde. Funcționează cu un singur cartuș all-in-one, ușor de înlocuit, iar dimensiunile sale sunt reduse, fiind de altfel foarte economic.

Întrebări despre imprimantele laser monocrom

Pot reumple cartușul imprimantei laser monocrom cu pulbere color?

Imprimantele cu laser monocrom sunt special concepute pentru printarea alb-negru, astfel încât acestea vor funcționa cu tuș negru. Nu este recomandat să folosești un altfel de tuș decât cel compatibil cu tipul tău de imprimantă, iar folosirea unei pulbere color pentru reumplerea cartușului poate duce la rezultate mai slabe la printare.

Ce este imprimanta laser monocromă?

Imprimantele de tip monocrom sunt clasicele imprimante ce printează alb-negru. Acest tip se dovedește a fi mai ieftin decât cel cu printare color. Pentru cele de tip monocrom este necesar un singur toner negru, dar pentru cele color sunt necesare încă trei tonere de culori diferite.

Imprimantele laser sunt mai bune pentru o utilizare mai puțin frecventă?

Imprimanta laser este potrivită nu numai pentru imprimarea ocazională, dar și pentru imprimarea în volum mai mare, având o viteză de imprimare mai mare. Iar, datorită capacității lor mai mari de toner, oferă costuri de operare mai mici decât imprimantele cu cerneală.

Cât durează tonerul într-o imprimantă laser?

La imprimantele cu laser, tonerul poate imprima până la câteva sute de pagini pe lună. Acesta rezistă mult mai mult până să se întărească și chiar dacă se întărește, cartușul poate fi curățat și reumplut fără probleme. Tonerul trebuie schimbat imediat ce s-a golit, imprimanta de tip laser anunțând când are nevoie de un nou cartuș.

Care este cea mai bună imprimantă? Cu cerneală sau cu laser?

Imprimantele laser oferă o calitate superioară în cazul documentelor text, întrucât sunt capabile să redea fidel chiar şi cele mai mici fonturi, iar viteza de imprimare este mai mare. De asemenea capacitatea de stocare a colilor de hârtie este mai generoasă decât in cazul imprimantelor cu cerneală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.

Cea Mai Bună Imprimantă Foto Portabilă
Cea mai bună imprimantă foto portabilă

Vrei să poți printa pe loc pozele din telefon pentru a le oferi drept amintire în cadrul unui eveniment precum botez, nuntă, aniversare. Imprimanta foto portabilă te ajută să faci acest lucru.

Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă
Cel mai bun scanner portabil wireless

Ai nevoie de un scanner dar nu vrei să ocupe foarte mult spațiu? Un scanner portabil care poate transmite fișierele scanate pe telefon e ceea ce ai nevoie. Vezi cum funcționează și cât costă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe