Cea Mai Bună Imprimantă Foto Portabilă

Cea mai bună imprimantă foto portabilă

Modificat la 30 octombrie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o imprimantă foto portabilă?

Imprimantele foto portabile au devenit suficient de performante pentru ca orice fotograf sau persoană care are nevoie de una, să nu mai fie nevoiți să apeleze la un serviciu specializat. Dacă și tu îți dorești să printezi singur imagini de calitate profesională, fără a mai apela la serviciile unui studio, atunci o imprimantă foto portabilă este ceea ce cauți.

Cu un astfel de echipament economisești timp și ai oricând la dispoziție poze cu amintirile dragi sau, de ce nu, suportul vizual al unor prezentări din cadrul proiectelor tale foto. În ceea ce privește hârtia fotografică utilizată, va fi important ca aceasta să se potrivească recomandărilor imprimantei tale, având în vedere că, dacă folosești hârtie mai groasă decât trebuie dispozitivul se poate bloca. Verifică așadar greutatea acceptată a hârtiei.

De asemenea, când optezi pentru o astfel de imprimantă, ține cont că un card reader este foarte eficient. Interesează-te și despre protocoalele de printare de la distanță disponibile. Un alt lucru important de care să ții cont, îl reprezintă ecranul LCD, acesta este indispensabil.

Cea mai bună imprimantă foto portabilă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Imprimanta foto portabila Xiaomi Mi Portable Photo Printer

 • Compactă;
 • Rezistentă;
 • Conectivitate Bluetooth;
 • Ușor de folosit;
 • Practică și elegantă.
Verifică prețul

De acum, imprimarea și păstrarea amintirilor dragi, nu mai este consumatoare de timp și de bani cu acest dispozitiv modern și inovativ, imprimanta foto portabilă Xiaomi. Bateria sa care permite descărcare de până la 20 de fotografii, precum și viteza de imprimare de 45 sec/pagină sunt caracteristici pentru care o poți alege din atâtea altele existente pe piață. Desigur, nu este de neglijat nici faptul că este compactă, practică, de dimensiunea unei palme. Poți printa astfel poze din orice loc te-ai afla, fără efort!

la buget

Imprimanta termica reincarcabila USB, 50 mm, Bluetooth, Android si iOS

 • Conectivitate Bluetooth;
 • Compactă;
 • Eficientă;
 • Costuri reduse;
 • Performantă.
Verifică prețul

Tehnologia avansează în fiecare zi și de asta acum ai la dispoziție o imprimantă termică reîncărcabilă la un preț accesibil. Vine la pachet cu funcții noi: bluetooth, Android și iOS și o poți purta în buzunar mereu. Are și un design chic de un design de plic retro ca să te simți mândru când o scoți din buzunar. Nu mai vorbim că are un preț accesibil pe care și-l poate permite aproape oricine. De cât timp ți-ai dorit să fi avut o imprimantă pentru telefon pe care să o iei cu tine oriunde? Acum este posibil!

Premium

* Prezentare video mai jos

Canon SELPHY Square QX10 Imprimanta Foto cu Bluetooth Negru

 • Funcție bluetooth;
 • Compactă;
 • Eficientă;
 • Practică;
 • Utilă.
Verifică prețul

Compactă, comodă și de înaltă calitate, SELPHY SQUARE QX10 este concepută să se integreze perfect în viața ta, mai ales dacă călătorești mult. Îți poți păstra amintirile în fotografii imprimate de calitate, pline de culoare și detalii, pentru albume, panouri și alte mijloace de a prețui un moment special. Vor dura până la 100 de ani. Datorită conectivității Wi-Fi ești mereu pregătit să creezi fotografii cu adevarăt frumoase ale amintirilor tale speciale, într-o clipă. Seturile de cerneală și hârtie SELPHY sunt ușor de găsit și cumpărat, din orice magazin IT.

Imprimanta Polaroid HiPrint, 2x3 , Alba

 • Design atractiv
 • Ușor de folosit
 • Rapid
 • Eficient
 • Dimensiuni mici
Verifică prețul

Imprimanta Polaroid HiPrint reprezintă următoarea generație de tipărire a imaginilor. Această imprimantă folosește tehnologia de sublimare a coloranților pentru a îți oferi printuri frumoase, asemănătoare vieții reale, cu care să te înconjori. Poți transforma cu ușurință capturile de ecran sau momentele preferate într-o imprimare de înaltă calitate care nu va dispărea în timp. Trebuie să ai în vedere că această imprimantă funcționează cu hârtie foto autoadezivă. Dimensiunile reduse ale dispozitivului fac ca aceasta imprimantă să fie potrivită chiar și pentru buzunar.

Fujifilm Instax Mini Link Imprimanta pentru Smartphone Dark Denim

 • Viteză de printare;
 • Ultra-compactă;
 • Eficientă;
 • Practică;
 • Durabilă.
Verifică prețul

Dacă ți-ai dorit mereu o imprimantă pentru smartphone, tocmai ce l-ai găsit aici. Îți punem la dispoziție o imprimantă pentru smartphone de la Dark Denim. Arată ca o brichetă, este de dimensiuni mici, este foarte ușor de folosit și îți oferă o calitate superioară a fotografiei. Are o viteză de printare mare de doar 12 secunde. În doar 12 secunde vei avea în mână, fotografiile favorite. Greutatea sa este de doar 280 grame și o poți lua în buzunar oriunde, oricând, pentru orice ocazie. Alege calitatea!

Imprimanta foto portabila Fujifilm Instax Mini Link , Dusky Pink

 • Compactă;
 • Performantă;
 • Viteză mare de printare;
 • Simplu de folosit;
 • Eficientă și utilă.
Verifică prețul

Viața e mai frumoasă când poți surprinde momentele tale frumoase și le poți purta la tine în buzunar! Astfel, imprimanta foto portabilă Fujifilm Instax Mini Link este soluția perfectă pentru a păstra mereu alături aceste momente. Este un aparat practic precum nu implică deplasarea la un centru special care oferă astfel de servicii la un preț exuberant. Imprimanta printează instant doar cu ajutorul colilor speciale, fără a fi nevoie de cărtușe. Timpul de lucru pentru efectuarea unei poze este redus.

Imprimanta Foto Portabila Kodak Step ZIP, Alb

 • Compactă;
 • Design plăcut;
 • Viteză de printare;
 • Eficientă;
 • Utilă și rezistentă.
Verifică prețul

Dacă îți place să fotografiezi orice lucru din jurul tău, cu siguranță te gândești de fiecare dată să scoți multe din aceste poze pe suport de hârtie. Imprimanta foto portabilă Kodak Step ZIP te ajută să faci acest lucru foarte ușor. Cu aceasta imprimantă poți imprimă fotografiile direct de pe telefonul tău folosind aplicația Kodak Step Prints. Imprimanta se poate conecta la telefon cu ajutorul Bluetooth-ului. Bateria reîncărcabilă a dispozitivului îți va permite să imprimi până la 25 de fotografii dintr-o singură încărcare.

Întrebări frecvente despre imprimantele foto portabile

Calitatea pozelor este aceeași cu cele imprimante la un studio profesional?

Calitatea fotografiilor imprimante cu astfel de imprimantă, variază de la un echipament la altul. Dacă beneficiezi de un buget suficient de generos, cu siguranță vei avea parte de aceeași calitate ca la un studio. Doar timpul de imprimare va fi mai mare.

Câte tipuri de imprimante foto portabile există?

Exista două tipuri de produse: cele inkjet (jet de cerneală) și cele dye sublimation (tipărire prin transfer termic cu sublimarea cernelii). Primele sunt foarte populare, având în vedere că asigură o calitate satisfăcătoare atât a imaginii, cât și a textului. 

Pe ce dimensiuni de hârtie poate tipări o imprimantă foto portabilă?

Cele mai multe tipuri de imprimante foto portabile pot scoate fotografii cu dimensiunea de 10 pe 15 cm. Mai găsești disponibile pe piață și imprimante portabile care au posibilitatea de a scoate fotografii de dimensiuni mai mari, dar nu sunt atât de practice.

Cum te poți conecta la o imprimantă foto portabilă?

Așa cum arată și destule păreri despre cele mai bune imprimante foto, este util să optezi pentru un produs care să-ți ofere posibilitatea să printezi direct de pe camera foto sau smartphone. Pentru aceasta, verifică conexiunea Wi-Fi sau Bluetooth (cu NFC), dar și porturile USB, pentru a conecta dispozitivele sau pentru tiparire de pe stick.

Imprimantele foto portabile au ecran LCD?

Vei găsi disponibile pe piață o gamă largă de produse, unele dintre acestea cu ecran tactil altele nu. Pentru a vizualiza imaginile și a face selecția și alte setări de control direct de pe imprimantă, ecranul LCD va fi foarte util, chiar indispensabil, așa că orientează-te către un astfel de model.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă
Cel mai bun scanner portabil wireless

Ai nevoie de un scanner dar nu vrei să ocupe foarte mult spațiu? Un scanner portabil care poate transmite fișierele scanate pe telefon e ceea ce ai nevoie. Vezi cum funcționează și cât costă.

Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom
Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Imprimanta laser monocrom oferă cel mai bun raport preț per 100 pagini printate. Dacă faptul ca printează doar alb-negru nu e o problemă pentru tine, ia o decizie înțeleaptă și alege o imprimantă laser monocrom.

Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe