Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă

Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Modificat la 03 martie 2022
Articol evaluat de 66 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi o imprimantă wireless pentru acasă?

O imprimantă wireless pentru acasă este o opțiune foarte bună mai ales dacă ești student sau frecventezi cursuri de perfecționare. Și asta pentru că poți să ai în confortul casei un accesoriu care poate imprima până la 1000 de pagini cu un singur cartuș, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai mergi la un centru de copiere de fiecare dată când ai de imprimat un volum mic de hârtii. Unul dintre marile avantaje ale unei imprimante wireless pentru acasă este faptul că se poate conecta cam la orice dispozitiv, respectiv telefon, tabletă, PC sau laptop. Asta înseamnă că nu vei fi legat de cabluri, deci poți să dai de lucru imprimantei din orice încăpere a casei.

Viteza de imprimare este comparabilă cu o imprimantă laser jet, instalarea se face foarte ușor și multe dintre imprimante au și funcție de scanare sau chiar fax, astfel că vei putea face mai multe operațiuni cu același aparat. În plus memoria internă a imprimantei wireless permite stocarea mai multor documente ce pot fi imprimate succesiv.

Care sunt cele mai imprimante wireless pentru acasă?

Premium

* Prezentare video mai jos

Epson L805 CISS

 • Sistem integrat de recipiente de cerneală
 • Conectivitate wireless
 • Imprimare foto la un cost extrem de scăzut
 • Ușor de utilizat
 • Calitate înaltă
Verifică prețul

Acest model este o imprimantă foto A4 cu 6 culori, și cu sistem integrat de recipiente de cerneală de capacitate foarte mare, care elimină complet necesitatea cartușelor. Cu ajutorul acesteia poți printa fotografii la un preț foarte mic, ceea ce o face foarte potrivită pentru fotografi, laboratoare foto, agenții de publicitate sau alte organizații. Conectivitatea Wi-Fi și Epson Connect fac ca imprimarea de pe telefoane inteligente și tablete să fie facilă, iar designul compact economisește spațiul. În plus, este foarte ușor de instalat și întreținut.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

HP CISS InkTank 415

 • Imprimare mobilă
 • Sistem fiabil pentru cerneală, fără scurgeri
 • Calitate excepțională
 • Rezervoare de cerneală transparente
 • Display LED
Verifică prețul

Acest dispozitiv multifuncțional este potrivit pentru volume mari de imprimare, scanare sau copiere. Este capabil să imprime până a 15.000 de pagini alb negru cu 2 sticle de cerneală neagră și 8.000 de pagini color cu un singur set de sticle de cerneală color. Poți să verifici oricând nivelul de cerneală rămasă și poți comanda noi stocuri prin intermediul aplicației dedicate. Ai parte de imprimare mobilă cu un sistem fiabil pentru cerneală, fără scurgeri la o calitate înaltă. Poți crea broșuri, pliante, fotografii și alte documente fără chenar.

la buget

* Prezentare video mai jos

Canon PIXMA TS3150

 • Uşor de utilizat
 • Imprimare fără margini
 • Culori vii
 • Afişaj LCD
 • Design durabil şi elegant
Verifică prețul

Acest model este o imprimantă multifuncțională ce se conectează foarte rapid la orice dispozitiv inteligent. Este compatibilă cu multiple sisteme de operare precum Windows, MAC OS, sau Android și printează în majoritatea formatelor folosite. Cu ajutorul ei pe lângă faptul că poți imprima text și fotografii la calitate înaltă, mai poți scana și copia cu ușurință folosind afișajul LCD intuitiv de 3,8 cm. Totul se întâmplă cu ajutorul sistemului cu jet de cerneală cu 2 cartușe. Este silențioasă, rapidă și are un design atractiv.

Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro flanco.ro evomag.ro cel.ro pcgarage.ro badabum.ro vexio.ro

* Prezentare video mai jos

Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w, Wireless, A4

 • Imprimare rapidă
 • Imprimă și scanează de pe smartphone
 • Calitate excepțională
 • Conceput inteligent și elegant
 • Display LED
Verifică prețul

Imprimanta poate fi folosită atât acasă cât și în cadrul unui birou unde volumul de imprimare este mediu. Cu ajutorul tehnologiei de printare laser monocrom aparatul are un ciclu de lucru de maxim 8.000 de pagini/lună la o viteză de până la 18 pagini pe minut și o rezoluție de 600x600. Imprimanta este wireless și este compatibilă cu sisteme precum Windows, MAC OS sau IOS așa că poți imprima din cloud, scana de pe smartphone și comanda cu usurință toner, utilizând aplicația HP Smart. În plus economisești energia cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off.

Dacă lucrezi la birou și ai nevoie de o imprimantă care să facă mai multe lucruri , atunci imprimanta multifuncțională de la HP DeskJet 3750 All-in-One este perfectă pentru nevoile tale. Aceasta este dotată cu tehnologie wireless și printează atât monocrom, cât și color. Imprimanta poate fi conectată prin USB sau Wi-Fi și are trei funcții de bază: printare, scanare și copiere. Dimensiunile sale reduse o face simplu de instalat și de utilizat, având o greutate de numai 2,33 kg, ceea ce o face ușor de transportat și depozitat.

Imprimanta laser color Xerox C230DNI, A4, 22 ppm, USB, RJ45, Duplex, Wi-Fi (Alb)

 • Imprimare rapidă
 • WI-FI
 • Imprimare pe 2 fețe
 • Bază compactă
 • Imprimare color
Verifică prețul

Această imprimantă de la Xerox este perfectă pentru întreprinderile mici și mijlocii, dar și pentru lucrătorii hibrizi care trebuie să lucreze de acasă. Imprimanta este de încredere și durabilă și poate fi foarte ușor instalată folosind Smart Start Installer. Deși are o bază compactă, imprimanta are capacitatea de a imprima pe ambele fețe ale hârtiei, cu o viteză de 24 ppm, un volum de până la 30000 de pagini lunar. Se poate conecta Wi-Fi și poți trimite documente chiar și de pe telefon sau tabletă.

Întrebări despre imprimantele wireless pentru acasă

Care este modalitatea de conectare la o imprimanta wireless?

Pentru a conecta un dispozitiv la o imprimantă wireless, trebuie sa modifici setarea imprimantei, ținând apăsat butonul Wi-fi. Conectezi computerul sau smartphone-ul, activând comunicația wireless și selectând imprimanta. Acum poți efectua operația de imprimare.

Tonnerul se poate reîncărca?

La orice imprimantă, tonner-ul se poate reîncărca atunci când acesta se golește. Producătorul recomandă achiziționarea unor noi cartușe, însă, mai ieftin este să le reîncarci la un centru specializat. Se poate uneori să se observe diferențe între culori, cartușele originale fiind mai bune calitativ.

Are și scanner?

Dacă ai nevoie de scanner, alături de imprimantă atunci ai nevoie de o multifuncțională, care întrunește funcțiile de care ai nevoie pentru desfășurarea funcțiilor birotice. Astfel ai de ales între o imprimantă wireless simplă sau o multifuncțională care printează, funcționează ca scanner și copiator.

Cum se configurează o imprimantă wireless pentru acasă?

În general toate imprimantele wireless pentru acasă vin însoțite de un CD pentru configurarea PC-ului, însă dacă vrei să imprimi de pe un smartphone , cloud sau tabletă atunci este nevoie să configurezi aplicația mobilă creată pentru respectivul model de imprimantă.

Câte pagini poți imprima cu un cartuș plin?

În funcție de brand, model și capacitatea unui cartuș, numărul maxim de pagini pe care putem să le printăm variază foarte mult. Sunt modele care oferă o printare de câteva zeci/sute de pagini dar, avem și modele heavy-duty care au un randament de până la 6500 coli printate.

Criterii importante pentru alegerea unei imprimante wireless

Compatibilitate sistem

O investiție inteligentă la achiziția unei imprimante este reprezentată de selectarea unui model cu cât mai multe funcții utile. Compatibilitatea cu sistemul/sistemele de operare utilizate este un aspect important - alege un model compatibil cu atât cu Windows, cât și cu dispozitivele Apple.

Viteză de imprimare

Tehnologia ne ajută să ducem la bun sfârșit mai repede sarcinile birotice. De aceea, viteza de imprimare este un criteriu de departajare a modelelor de imprimante, asigurând un flux de lucru eficiente, chiar și în zilele aglomerate sau când o imprimantă este utilizată de mai multe persoane.

Tipul de conectare

În cazul imprimantelor wireless, conectarea se realizează facil și rapid, la aceeași imprimantă putând să se conecteze mai multe dispozitive, chiar din încăperi diferite. Dacă este necesar sau se dorește acest lucru, imprimanta wireless poate fi conectată și cu ajutorul unui cablu.

Nivel de zgomot

Atunci când lucrezi la birou, fie că îl împarți sau nu cu altcineva, zgomotul generat de utilizarea imprimantei poate deveni iritant. De aceea, alegerea unei imprimante wireless care poate fi operată cu minim de zgomot este esențială pentru zile productive.

Cartuș reîncărcabil

Utilizarea unei imprimante care funcționează cu cartușe reîncărcabile reprezintă o soluție eficientă pentru cei care printeaza frecvent și/sau un număr mare de pagini. Cartușele pot fi reîncărcate într-unul dintre centrele specializate în astfel de servicii, la prețuri accesibile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă
Cel mai bun scanner portabil wireless

Ai nevoie de un scanner dar nu vrei să ocupe foarte mult spațiu? Un scanner portabil care poate transmite fișierele scanate pe telefon e ceea ce ai nevoie. Vezi cum funcționează și cât costă.

Cea Mai Bună Imprimantă Foto Portabilă
Cea mai bună imprimantă foto portabilă

Vrei să poți printa pe loc pozele din telefon pentru a le oferi drept amintire în cadrul unui eveniment precum botez, nuntă, aniversare. Imprimanta foto portabilă te ajută să faci acest lucru.

Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom
Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Imprimanta laser monocrom oferă cel mai bun raport preț per 100 pagini printate. Dacă faptul ca printează doar alb-negru nu e o problemă pentru tine, ia o decizie înțeleaptă și alege o imprimantă laser monocrom.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro flanco.ro evomag.ro cel.ro pcgarage.ro badabum.ro vexio.ro