De ce s─â alegi o imprimant─â wireless pentru acas─â?

O imprimant─â wireless pentru acas─â este o op╚Ťiune foarte bun─â mai ales dac─â e╚Öti student sau frecventezi cursuri de perfec╚Ťionare. ╚śi asta pentru c─â po╚Ťi s─â ai în confortul casei un accesoriu care poate imprima pân─â la 1000 de pagini cu un singur cartu╚Ö, ceea ce înseamn─â c─â nu trebuie s─â mai mergi la un centru de copiere de fiecare dat─â când ai de imprimat un volum mic de hârtii. Unul dintre marile avantaje ale unei imprimante wireless pentru acas─â este faptul c─â se poate conecta cam la orice dispozitiv, respectiv telefon, tablet─â, PC sau laptop. Asta înseamn─â c─â nu vei fi legat de cabluri, deci po╚Ťi s─â dai de lucru imprimantei din orice înc─âpere a casei.

Viteza de imprimare este comparabil─â cu o imprimant─â laser jet, instalarea se face foarte u╚Öor ╚Öi multe dintre imprimante au ╚Öi func╚Ťie de scanare sau chiar fax, astfel c─â vei putea face mai multe opera╚Ťiuni cu acela╚Öi aparat. În plus memoria intern─â a imprimantei wireless permite stocarea mai multor documente ce pot fi imprimate succesiv.

Care sunt cele mai imprimante wireless pentru acas─â?

1. Epson L805 CISS PREMIUM

Acest model este o imprimant─â foto A4 cu 6 culori, ╚Öi cu sistem integrat de recipiente de cerneal─â de capacitate foarte mare, care elimin─â complet necesitatea cartu╚Öelor. Cu ajutorul acesteia po╚Ťi printa fotografii la un pre╚Ť foarte mic, ceea ce o face foarte potrivit─â pentru fotografi, laboratoare foto, agen╚Ťii de publicitate sau alte organiza╚Ťii. Conectivitatea Wi-Fi ╚Öi Epson Connect fac ca imprimarea de pe telefoane inteligente ╚Öi tablete s─â fie facil─â, iar designul compact economise╚Öte spa╚Ťiul. ├Än plus, este foarte u╚Öor de instalat ╚Öi ├«ntre╚Ťinut.

Video Epson L805 CISS
Op╚Ťiuni cheie
 • Sistem integrat de recipiente de cerneal─â
 • Conectivitate wireless
 • Imprimare foto la un cost extrem de sc─âzut
 • U╚Öor de utilizat
 • Calitate ├«nalt─â

2. HP CISS InkTank 415 BEST CHOICE

Acest dispozitiv multifunc╚Ťional este potrivit pentru volume mari de imprimare, scanare sau copiere. Este capabil s─â imprime p├ón─â a 15.000 de pagini alb negru cu 2 sticle de cerneal─â neagr─â ╚Öi 8.000 de pagini color cu un singur set de sticle de cerneal─â color. Po╚Ťi s─â verifici oric├ónd nivelul de cerneal─â r─âmas─â ╚Öi po╚Ťi comanda noi stocuri prin intermediul aplica╚Ťiei dedicate. Ai parte de imprimare mobil─â cu un sistem fiabil pentru cerneal─â, f─âr─â scurgeri la o calitate ├«nalt─â. Po╚Ťi crea bro╚Öuri, pliante, fotografii ╚Öi alte documente f─âr─â chenar.

Video HP CISS InkTank 415
Op╚Ťiuni cheie
 • Imprimare mobil─â
 • Sistem fiabil pentru cerneal─â, f─âr─â scurgeri
 • Calitate excep╚Ťional─â
 • Rezervoare de cerneal─â transparente
 • Display LED

3. Canon PIXMA TS3150 LA BUGET

Acest model este o imprimant─â multifunc╚Ťional─â ce se conecteaz─â foarte rapid la orice dispozitiv inteligent. Este compatibil─â cu multiple sisteme de operare precum Windows, MAC OS, sau Android ╚Öi printeaz─â ├«n majoritatea formatelor folosite. Cu ajutorul ei pe l├óng─â faptul c─â po╚Ťi imprima text ╚Öi fotografii la calitate ├«nalt─â, mai po╚Ťi scana ╚Öi copia cu u╚Öurin╚Ť─â folosind afi╚Öajul LCD intuitiv de 3,8 cm. Totul se ├«nt├ómpl─â cu ajutorul sistemului cu jet de cerneal─â cu 2 cartu╚Öe. Este silen╚Ťioas─â, rapid─â ╚Öi are un design atractiv.

Video Canon PIXMA TS3150
Op╚Ťiuni cheie
 • U┼čor de utilizat
 • Imprimare f─âr─â margini
 • Culori vii
 • Afi┼čaj LCD
 • Design durabil ┼či elegant

4. Multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775 All-in-One Printer, A4

Produc─âtorul se laud─â c─â economise╚Öti spa╚Ťiu ╚Öi bani imprim├ónd wireless cu cea mai mic─â imprimant─â all-in-one din lume. Se conecteaz─â direct la smartphone sau tablet─â f─âr─â re╚Ťea ╚Öi imprim─â sau scaneaz─â ├«n deplasare cu ajutorul aplica╚Ťiei mobile. Este o imprimant─â multifunc╚Ťional─â color, potivit─â home&office, cu ciclu de lucru maxim de 1000 pagini/lun─â ╚Öi un timp de r─âspuns de printare de 15 secunde cu ajutorul memoriei de 64 MB. Multifunc╚Ťionala este compatibil─â cu majoritatea sistemelor Windows dar ╚Öi MAC OS.

Video Multifunctional inkjet color HP DeskJet Ink Adv 3775 All-in-One Printer, A4
Op╚Ťiuni cheie
 • Compact─â
 • Scroll Scan
 • Design elegant
 • Mod wireless
 • Imprimare de calitate

Criterii importante pentru alegerea unei imprimante wireless

Compatibilitate sistem

O investi╚Ťie inteligent─â la achizi╚Ťia unei imprimante este reprezentat─â de selectarea unui model cu c├ót mai multe func╚Ťii utile. Compatibilitatea cu sistemul/sistemele de operare utilizate este un aspect important - alege un model compatibil cu at├ót cu Windows, c├ót ╚Öi cu dispozitivele Apple.

Vitez─â de imprimare

Tehnologia ne ajută să ducem la bun sfârșit mai repede sarcinile birotice. De aceea, viteza de imprimare este un criteriu de departajare a modelelor de imprimante, asigurând un flux de lucru eficiente, chiar și în zilele aglomerate sau când o imprimantă este utilizată de mai multe persoane.

Tipul de conectare

În cazul imprimantelor wireless, conectarea se realizează facil și rapid, la aceeași imprimantă putând să se conecteze mai multe dispozitive, chiar din încăperi diferite. Dacă este necesar sau se dorește acest lucru, imprimanta wireless poate fi conectată și cu ajutorul unui cablu.

Nivel de zgomot

Atunci c├ónd lucrezi la birou, fie c─â ├«l ├«mpar╚Ťi sau nu cu altcineva, zgomotul generat de utilizarea imprimantei poate deveni iritant. De aceea, alegerea unei imprimante wireless care poate fi operat─â cu minim de zgomot este esen╚Ťial─â pentru zile productive.

Cartuș reîncărcabil

Utilizarea unei imprimante care func╚Ťioneaz─â cu cartu╚Öe re├«nc─ârcabile reprezint─â o solu╚Ťie eficient─â pentru cei care printeaza frecvent ╚Öi/sau un num─âr mare de pagini. Cartu╚Öele pot fi re├«nc─ârcate ├«ntr-unul dintre centrele specializate ├«n astfel de servicii, la pre╚Ťuri accesibile.

5. Multifunctional Brother DCP-J105, gama InkBenefit, A4, 27 ppm, Wireless

DCP-J105 folose╚Öte tehnologia de printare Inkjet ╚Öi h├órtie A4. Aceast model este at├ót imprimant─â, copiator c├ót ╚Öi scaner! Acest produs multifunc╚Ťional este ideal pentru mediul de acas─â c├ót ╚Öi pentru birouri mici, oferind func╚Ťionare facil─â ├«ntr-un echipament compact ╚Öi stilat, cu un cost mic de imprimare. DCP-J105 ofer─â conectivitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â cu dispozitivele mobile folosind aplica╚Ťia Brother iPrint&Scan, sau imprimarea wireless cu Apple AirPrint sau Google Cloud Print. Beneficia╚Ťi ╚Öi de 3 ani de garan╚Ťie prin ├«nregistrarea pe www.brother.ro.

Video Multifunctional Brother DCP-J105, gama InkBenefit, A4, 27 ppm, Wireless
Op╚Ťiuni cheie
 • Instalare u╚Öoar─â
 • Modul Wi-Fi
 • Economic─â
 • Calitate ├«nalt─â
 • Imprimare de lung─â durat─â

6. Imprimanta cu Jet Color Epson WF-100W Wireless A4

Cea mai mic─â ┼či mai u┼čoar─â imprimant─â wireless A4 cu jet de cerneal─â din lume, WF-100W, are un acumulator ├«ncorporat care poate fi re├«nc─ârcat oriunde prin USB. Este mic─â ┼či compact─â, av├ónd dimensiuni de numai 309x154x61 mm ┼či o greutate de 1,6 kg. Datorit─â conectivit─â┼úii wireless, WF-100W nu are nevoie de cabluri, ceea ce ├«i permite s─â fie utilizat─â f─âr─â probleme la domiciliul clientului sau ├«n vehicule. Acest model are o vitez─â de imprimare ISO de 7 ppm alb-negru ┼či 4 ppm color ┼či un volum de imprimare de p├ón─â la 250 pagini alb-negru ┼či 200 pagini color.

Video Imprimanta cu Jet Color Epson WF-100W Wireless A4
Op╚Ťiuni cheie
 • Imprimare portabil─â
 • Acumulator re├«nc─ârcabil
 • Design u┼čor ┼či compact
 • Rezultate de calitate
 • Simplu de utilizat

7. Imprimanta cu Jet Color HP OfficeJet 202 Mobile Printer A4

Imprimanta este wireless, tip─âre╚Öte ├«n format A4 ╚Öi folose╚Öte ca tehnologie de print HP Thermal Inkjet. Printeaz─â 7 pagini pe minut la o rezolu╚Ťie de 1200 x 1200 dpi pentru alb negru ╚Öi 4800 x 1200 dpi pentru color. Aparatul poate printa f─âr─â margini, are o memorie de 128 MB DDR3 ╚Öi un procesor de 525 MHz. ├Än plus imprimanta are ecran MGD (afi╚Öaj grafic monocrom), rezolu╚Ťie ├«nalt─â, 5.08 cm (2 inch) ╚Öi multiple accesorii incluse. Modelul este unul ergonomic, nu consum─â mult ╚Öi este silen╚Ťios ├«n timpul func╚Ťion─ârii.

Video Imprimanta cu Jet Color HP OfficeJet 202 Mobile Printer A4
Op╚Ťiuni cheie
 • Ecran MGD (afi╚Öaj grafic monocrom)
 • Rezolu╚Ťie ├«nalt─â
 • Printare f─âr─â margine
 • Wireless
 • Portabil─â

8. Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w, Wireless, A4

Imprimanta poate fi folosit─â at├ót acas─â c├ót ╚Öi ├«n cadrul unui birou unde volumul de imprimare este mediu. Cu ajutorul tehnologiei de printare laser monocrom aparatul are un ciclu de lucru de maxim 8.000 de pagini/lun─â la o vitez─â de p├ón─â la 18 pagini pe minut ╚Öi o rezolu╚Ťie de 600x600. Imprimanta este wireless ╚Öi este compatibil─â cu sisteme precum Windows, MAC OS sau IOS a╚Öa c─â po╚Ťi imprima din cloud, scana de pe smartphone ╚Öi comanda cu usurin╚Ť─â toner, utiliz├ónd aplica╚Ťia HP Smart. ├Än plus economise╚Öti energia cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off.

Video Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w, Wireless, A4
Op╚Ťiuni cheie
 • Imprimare rapid─â
 • Imprim─â ╚Öi scaneaz─â de pe smartphone
 • Calitate excep╚Ťional─â
 • Conceput inteligent ╚Öi elegant
 • Display LED

Întrebări despre imprimantele wireless pentru acasă

C├óte pagini po╚Ťi imprima cu un cartu╚Ö plin?

├Än func╚Ťie de brand, model ╚Öi capacitatea unui cartu╚Ö, num─ârul maxim de pagini pe care putem s─â le print─âm variaz─â foarte mult. Sunt modele care ofer─â o printare de c├óteva zeci/sute de pagini dar, avem ╚Öi modele heavy-duty care au un randament de p├ón─â la 6500 coli printate.

Care este modalitatea de conectare la o imprimanta wireless?

Pentru a conecta un dispozitiv la o imprimant─â wireless, trebuie sa modifici setarea imprimantei, ╚Ťin├ónd ap─âsat butonul Wi-fi. Conectezi computerul sau smartphone-ul, activ├ónd comunica╚Ťia wireless ╚Öi select├ónd imprimanta. Acum po╚Ťi efectua opera╚Ťia de imprimare.

Tonnerul se poate reîncărca?

La orice imprimant─â, tonner-ul se poate re├«nc─ârca atunci c├ónd acesta se gole╚Öte. Produc─âtorul recomand─â achizi╚Ťionarea unor noi cartu╚Öe, ├«ns─â, mai ieftin este s─â le re├«ncarci la un centru specializat. Se poate uneori s─â se observe diferen╚Ťe ├«ntre culori, cartu╚Öele originale fiind mai bune calitativ.

Are și scanner?

Dac─â ai nevoie de scanner, al─âturi de imprimant─â atunci ai nevoie de o multifunc╚Ťional─â, care ├«ntrune╚Öte func╚Ťiile de care ai nevoie pentru desf─â╚Öurarea func╚Ťiilor birotice. Astfel ai de ales ├«ntre o imprimant─â wireless simpl─â sau o multifunc╚Ťional─â care printeaz─â, func╚Ťioneaz─â ca scanner ╚Öi copiator.

Cum se configureaz─â o imprimant─â wireless pentru acas─â?

├Än general toate imprimantele wireless pentru acas─â vin ├«nso╚Ťite de un CD pentru configurarea PC-ului, ├«ns─â dac─â vrei s─â imprimi de pe un smartphone , cloud sau tablet─â atunci este nevoie s─â configurezi aplica╚Ťia mobil─â creat─â pentru respectivul model de imprimant─â.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe