Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă

Cel mai bun scanner portabil wireless

Modificat la 13 decembrie 2021
Articol evaluat de 94 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un scanner portabil?

La munca de birou scanerele se folosesc de exemplu pentru: design industrial, inginerie inversă, teste și măsurători, jocuri, facturi, documente, ziare, scrisori și reviste. Scanner-ul portabil îl puteți folosi oricând, oriunde, fără calculator și fără ruperea paginilor. Doar glisați pe documentul dorit și scanarea dumneavoastră va fi salvată automat direct pe un card de memorie, fiind pregătită pentru transferul pe calculator prin cablu USB sau prin Wi-fi.

Scanner-ul este fără fir, alimentat de baterii și are o greutate cât și o dimensiune foarte mică, ceea ce îl face practic, ușor de folosit și cărat. În general, sistemele de operarea compatibile sunt Microsoft Windows 7, 8, 9, 10 și Mac OS.

O altă categorie de scanner o constituie chiar aparatele fotografice digitale actuale, normale sau și speciale. Acestea fac deja concurență masivă scanerelor clasice, din cauza rezoluției lor mari și a eliminării neclarităților din trecut cauzate de tremurat. Uneori, în locul unui scanner se poate folosi și un simplu aparat de fotografiat (digital), acesta produce și el o imagine digitală, deși nu prin baleiere.

Cel mai bun scanner portabil

la buget

* Prezentare video mai jos

Canon

 • Optim pentru utilizatori casnici sau angajații care călătoresc
 • Design ultra compact, ușor și flexibil
 • Scanare productivă față-verso (16 ipm): documente, fotografii, carduri în relief
 • Compatibilitate cu Windows și Mac
 • Mod de scanare: monocrom și color
Verifică prețul

Canon imageFORMULA P-208II este un scaner (monocrom/color) ultracompact și productiv pentru utilizatorii mobili sau casnici, care au nevoie de un aparat de scanat performant și de încredere! Scanerul mobil, compact și elegant P-208II, reprezintă alegerea perfectă pentru angajații care călătoresc des, sau sunt în mișcare constant. Grație alimentatorului automat pentru 10 coli, plus funcția de scanare față-verso de mare viteză, acest model de scaner asigură menținerea unui nivel ridicat de productivitate.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Scaner EPSON DS-80W A4 SCANNER

 • Modern
 • Eficient
 • Facil de utilizat
 • Portabil
 • Ușor
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un scanner portabil pe care să îl poți folosi pe orice tip de situație și în orice locație, tocmai ce l-ai găsit. La un preț corelat cu calitatea, vei vedea cum poți scana o mulțime de documente la viteză mare și cu rezultate excelente. Este ideal pentru procesarea și scanarea documentelor în medii de lucru cu un spațiu aglomerat și limitat. Este foarte ușor de instalat și configurat de către oricine, dar mai ales de transportat dintr-o locație într-alta, fapt ce vă oferă o mare mobilitate.

Premium

* Prezentare video mai jos

IRISCan Pro 5 Scanner Portabil-23PPM ADF 20 Pagini Negru

 • Design modern
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un scanner compact care să te ajute în orice situație, tocmai ce l-ai găsit. Acest produs este unul ideal dacă ai de scanat maxim 20 pagini și ai nevoie de un scanner portabil. Este destul de mic și te poate ajuta să scanezi documentele de care ai nevoie în orice locație, atât timp cât ai internet și curent electric. Are un design modern și este foarte ușor de folosit chiar și de către persoanele atehnice. Am menționat că funcționează cu o viteză redusă? Poate scana 23 pagini pe minut.

Dacă ai nevoie să scanezi ceva și nu te afli aproape de un scanner, poți să rezolvi cu o singură opțiune: un scanner portabil. Are dimensiuni reduse și este ușor, de aceea, îl poți lua cu tine oriunde ai nevoie. Este dotat cu un ecran LCD pentru a avea cele mai bune rezultate. Poți salva fișierele scanate atât în format PDF, cât și JPG, după cum îți trebuie mai departe. Îl poti folosi la scanarea de cărți, ziare, reviste, chiar și pentru format A4. Este ușor de folosit de către oricine și este foarte rezistent.


* Prezentare video mai jos

Scanner Portabil Media-Tech, Color, A4, Software OCR si Husa Incluse

 • Greutate mică;
 • Modul de scanare este color;
 • Este portabil;
 • Nu face zgomot;
 • Viteză de scanare rapidă.
Verifică prețul

MT4090 este un scanner color portabil pentru documente A4 sau mai mici care oferă un nivel ridicat calitativ al imaginilor scanate cu două moduri de scanare: JPEG și PDF. Imaginile scanate pot fi vizualizate, imprimate sau convertite în format Word și Excel prin programul OCR inclus. Cu sistemul de stabilizare cu 4 rotite este foarte ferm și ușor de utilizat. Echilibrul corect al scannerului garantează cea mai bună calitate a imaginilor. Sistemul de corecție a vitezei va optimiza mișcarea mâinii utilizatorului în timpul scanării. Imaginile scanate pot fi copiate direct de pe cardul Micro SD sau puteți conecta scannerul la un computer prin portul USB și cablul inclus.


* Prezentare video mai jos

Scanner portabil IRIScan Express 4, A4

 • Recunoașterea automată a dimensiunii documentului, rotare și tăiere
 • Redenumire automată
 • Scanare și conversie în fișiere editabile - Word, Excel, Pdf, Pages, și multe altele
 • Scanare directa în PDF, JPEG, PNG, TIFF, Multi-page TIFF si altele
 • Scanare și salvare în Dropbox, Evernote, OneDrive, Google Drive, SharePoint și altele
Verifică prețul

Scannerul portabil IRIScan Express 4, este un scanner de tip portabil, pentru persoanele care se află mereu în mișcare și doresc să fie atât mobile dar și performante. Așadar, cu acest scanner portabil poți scana (atât color dar și alb negru) documente A4, la o rezoluție optică de 300 sau 600 dpi. Viteza de scanare color este de 8 secunde, pentru rezoluția de 300 dpi. Interfața USB 2.0 asigură accesul rapid cu laptopul, iar greutatea este de doar 0.383 grame, fiind ușor de transportat, alături de laptop.

Întrebări despre scannerele portabile

Ce fel de documente poate scana?

Scannerele portabile sunt concepute deopotrivă pentru utilizarea casnică sau în timpul deplasărilor, călătoriilor. De aceea, pot fi scanate mai multe tipuri de documente - acte, fotografii, precum și carduri cu simboluri în relief - consultă indicațiile de scanare recomandate de fiecare producător.

Se poate folosi fără calculator?

Scannerele portabile vă permit să scanați fotografii și documente (JPEG pentru fotografii, PDF pentru documente color sau alb-negru) rapid și ușor, fără a fi nevoie să folosiți un computer. Imaginile pot fi stocate direct pe USB stick sau o placă de memorie SD introdusă.

Cum se realizează transferul?

Fișierele scanate se transferă pe cardul de memorie sau prin cablu USB direct în calculatorul dumneavoastră, simplu și rapid. Atunci când scanați este indicat să nu mișcați documentul pentru ca imaginea finală să fie de calitate. Consumatorii sunt 2 baterii de tip AA.

Ce fel de baterii folosește?

Scanner-ul portabil folosește 2 baterii tip AA. Scanner-ul portabil reprezintă un dispozitiv mobil ultracompact și elegant care este potrivit pentru angajații ce călătoresc sau pentru studenți și care permite scanarea rapida a oricărei cărți, reviste sau oricărui document indiferent de locație. Trebuie doar glisat scanner-ul pe documentul dorit și scanarea se va salva automat direct pe cardul de memorie micro SD ca mai apoi sa poate fi transferata rapid pe PC.

Cum se face scanarea?

Pentru a fi realizată scanarea trebuie doar glisat scanner-ul pe documentul dorit și scanarea se va salva automat direct pe cardul de memorie ca mai apoi să poată fi transferată rapid pe PC. Scanner-ul portabil permite scanarea rapidă a oricărei cărți, reviste sau oricărui document indiferent de locație.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.

Cea Mai Bună Imprimantă Foto Portabilă
Cea mai bună imprimantă foto portabilă

Vrei să poți printa pe loc pozele din telefon pentru a le oferi drept amintire în cadrul unui eveniment precum botez, nuntă, aniversare. Imprimanta foto portabilă te ajută să faci acest lucru.

Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom
Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Imprimanta laser monocrom oferă cel mai bun raport preț per 100 pagini printate. Dacă faptul ca printează doar alb-negru nu e o problemă pentru tine, ia o decizie înțeleaptă și alege o imprimantă laser monocrom.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe