Cel mai bun Scanner Portabil Tip Baghetă

Cel mai bun scanner portabil wireless

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 94 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un scanner portabil?

La munca de birou scanerele se folosesc de exemplu pentru: design industrial, inginerie inversă, teste și măsurători, jocuri, facturi, documente, ziare, scrisori și reviste. Scanner-ul portabil îl puteți folosi oricând, oriunde, fără calculator și fără ruperea paginilor. Doar glisați pe documentul dorit și scanarea dumneavoastră va fi salvată automat direct pe un card de memorie, fiind pregătită pentru transferul pe calculator prin cablu USB sau prin Wi-fi.

Scanner-ul este fără fir, alimentat de baterii și are o greutate cât și o dimensiune foarte mică, ceea ce îl face practic, ușor de folosit și cărat. În general, sistemele de operarea compatibile sunt Microsoft Windows 7, 8, 9, 10 și Mac OS.

O altă categorie de scanner o constituie chiar aparatele fotografice digitale actuale, normale sau și speciale. Acestea fac deja concurență masivă scanerelor clasice, din cauza rezoluției lor mari și a eliminării neclarităților din trecut cauzate de tremurat. Uneori, în locul unui scanner se poate folosi și un simplu aparat de fotografiat (digital), acesta produce și el o imagine digitală, deși nu prin baleiere.

Cel mai bun scanner portabil

la buget

* Prezentare video mai jos

Canon

 • Optim pentru utilizatori casnici sau angajații care călătoresc
 • Design ultra compact, ușor și flexibil
 • Scanare productivă față-verso (16 ipm): documente, fotografii, carduri în relief
 • Compatibilitate cu Windows și Mac
 • Mod de scanare: monocrom și color
Verifică prețul

Canon imageFORMULA P-208II este un scaner (monocrom/color) ultracompact și productiv pentru utilizatorii mobili sau casnici, care au nevoie de un aparat de scanat performant și de încredere! Scanerul mobil, compact și elegant P-208II, reprezintă alegerea perfectă pentru angajații care călătoresc des, sau sunt în mișcare constant. Grație alimentatorului automat pentru 10 coli, plus funcția de scanare față-verso de mare viteză, acest model de scaner asigură menținerea unui nivel ridicat de productivitate.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

IRIScan

 • Este perfect pentru a scana orice, oriunde.
 • Acesta este compact, ușor și complet autonom.
 • Nu veți avea nevoie de niciun cablu sau computer.
 • Durata de viață a bateriei este foarte lungă.
 • Viteza de scanare este mare.
Verifică prețul

IRIScan Scanner Portabil Anywhere 5 Wifi Negru - are o rezoluție de scanare setabilă între 300/600/1200 DPI și este un device potrivit pentru persoanele care călătoresc mult sau pentru studenți, permițând scanarea rapidă a cărților, cursurilor sau a oricărui alt document A4, indiferent de locul în care vă aflați. Funcția Wifi permite transferarea scan-urilor direct pe laptop sau telefon. IRIScan Anywhere 5 are o durată de viață a bateriei foarte lungă și o viteză de scanare de 8-12 pagini pe minut.

Premium

* Prezentare video mai jos

Scanner portabil Epson DS-310, format A4, USB

 • Ignoră paginile goale
 • Prelucrare avansată de imagini
 • Corectare automată a poziției înclinate a hârtiei
 • Îmbunătățire culoare RGB
 • Recunoaștere coduri de bare
Verifică prețul

Scanner-ul portabil Epson DS-310 deține primul loc la În topul celor mai mari viteze de pe piață din clasa sa, de 25 ppm, este ușor de folosit în gestionarea documentelor rapid și eficient, oriunde v-ati afla. Grație design-ului ușor si compact, este ușor de transportat într-o geantă pentru a digitaliza diferite medii de tipărire în orice moment. Este, de asemenea, echipat cu un compartiment pentru alimentare automată de 20 de pagini, pentru sporirea eficienței. Cu scanner-ul DS-310, pot fi capturate cu usurință absolută documente color si monocrom la 300 dpi. În ceea ce privește mediile de tipărire, este aproape fără limite, cu scanare simplex si duplex si capacitatea de a gestiona carton si hârtie de 52-230 g/m2. Are chiar și un slot dedicat pentru scanarea carților de identitate si a carnetelor de șoferi.


* Prezentare video mai jos

Scanner Portabil Media-Tech, Color, A4, Software OCR si Husa Incluse

 • Greutate mică;
 • Modul de scanare este color;
 • Este portabil;
 • Nu face zgomot;
 • Viteză de scanare rapidă.
Verifică prețul

MT4090 este un scanner color portabil pentru documente A4 sau mai mici care oferă un nivel ridicat calitativ al imaginilor scanate cu două moduri de scanare: JPEG și PDF. Imaginile scanate pot fi vizualizate, imprimate sau convertite în format Word și Excel prin programul OCR inclus. Cu sistemul de stabilizare cu 4 rotite este foarte ferm și ușor de utilizat. Echilibrul corect al scannerului garantează cea mai bună calitate a imaginilor. Sistemul de corecție a vitezei va optimiza mișcarea mâinii utilizatorului în timpul scanării. Imaginile scanate pot fi copiate direct de pe cardul Micro SD sau puteți conecta scannerul la un computer prin portul USB și cablul inclus.


* Prezentare video mai jos

Scanner portabil IRIScan Express 4, A4

 • Recunoașterea automată a dimensiunii documentului, rotare și tăiere
 • Redenumire automată
 • Scanare și conversie în fișiere editabile - Word, Excel, Pdf, Pages, și multe altele
 • Scanare directa în PDF, JPEG, PNG, TIFF, Multi-page TIFF si altele
 • Scanare și salvare în Dropbox, Evernote, OneDrive, Google Drive, SharePoint și altele
Verifică prețul

Scannerul portabil IRIScan Express 4, este un scanner de tip portabil, pentru persoanele care se află mereu în mișcare și doresc să fie atât mobile dar și performante. Așadar, cu acest scanner portabil poți scana (atât color dar și alb negru) documente A4, la o rezoluție optică de 300 sau 600 dpi. Viteza de scanare color este de 8 secunde, pentru rezoluția de 300 dpi. Interfața USB 2.0 asigură accesul rapid cu laptopul, iar greutatea este de doar 0.383 grame, fiind ușor de transportat, alături de laptop.

Întrebări despre scannerele portabile

Ce fel de documente poate scana?

Scannerele portabile sunt concepute deopotrivă pentru utilizarea casnică sau în timpul deplasărilor, călătoriilor. De aceea, pot fi scanate mai multe tipuri de documente - acte, fotografii, precum și carduri cu simboluri în relief - consultă indicațiile de scanare recomandate de fiecare producător.

Se poate folosi fără calculator?

Scannerele portabile vă permit să scanați fotografii și documente (JPEG pentru fotografii, PDF pentru documente color sau alb-negru) rapid și ușor, fără a fi nevoie să folosiți un computer. Imaginile pot fi stocate direct pe USB stick sau o placă de memorie SD introdusă.

Cum se realizează transferul?

Fișierele scanate se transferă pe cardul de memorie sau prin cablu USB direct în calculatorul dumneavoastră, simplu și rapid. Atunci când scanați este indicat să nu mișcați documentul pentru ca imaginea finală să fie de calitate. Consumatorii sunt 2 baterii de tip AA.

Ce fel de baterii folosește?

Scanner-ul portabil folosește 2 baterii tip AA. Scanner-ul portabil reprezintă un dispozitiv mobil ultracompact și elegant care este potrivit pentru angajații ce călătoresc sau pentru studenți și care permite scanarea rapida a oricărei cărți, reviste sau oricărui document indiferent de locație. Trebuie doar glisat scanner-ul pe documentul dorit și scanarea se va salva automat direct pe cardul de memorie micro SD ca mai apoi sa poate fi transferata rapid pe PC.

Cum se face scanarea?

Pentru a fi realizată scanarea trebuie doar glisat scanner-ul pe documentul dorit și scanarea se va salva automat direct pe cardul de memorie ca mai apoi să poată fi transferată rapid pe PC. Scanner-ul portabil permite scanarea rapidă a oricărei cărți, reviste sau oricărui document indiferent de locație.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Imprimantă Laser Monocrom
Cea mai bună imprimantă laser monocrom

Imprimanta laser monocrom oferă cel mai bun raport preț per 100 pagini printate. Dacă faptul ca printează doar alb-negru nu e o problemă pentru tine, ia o decizie înțeleaptă și alege o imprimantă laser monocrom.

Cea mai Bună Imprimantă Wireless pentru Acasă
Cele mai bune imprimante wireless pentru acasă

Îți dorești o imprimantă de dimensiuni reduse? Dar una cu conectare wireless pe care o poți folosi chiar și pentru telefon? Îți prezentăm cele mai bune imprimante wireless pentru acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe