Cea Mai Bună Cremă Depilatoare

Cea mai bună cremă depilatoare

Modificat la 12 mai 2022
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

Cum să alegi crema de depilare potrivită?

Atunci când merge vorba de sănătatea pielii tale, trebuie să fii foarte atentă și să alegi produsele inofensive și specifice corpului tău. O cremă de depilare este un produs eficient și perfect, atunci când dorești să economisești timp sau când te-ai saturat de iritațiile provocate de alte instrumente care se folosesc pentru epilare.

Este semnificativ și general de știut că orice cremă trebuie mai întâi testată pe o porțiune mică pentru a verifica dacă aceasta nu provoacă efecte adverse negative, apoi de utilizat. Pentru achiziția unei creme, se necesită de a-ți cunoaște tipul de piele, adică dacă aceasta este sensibilă sau nu, și de durată normală, aproximată, de creștere a firelor de păr. Astfel, pe baza acestor caracteristici, există creme depilatoare diferite, specifice pentru pielea sensibilă sau pielea normală, cu ingrediente diversificate.

De-asemenea, înaintea alegerii unei creme depilatoare trebuie de atras mare atenție la substanțele active din compoziția sa și, recomandabil, de consultat un specialist în domeniu.

Cea mai bună cremă depilatoare

Cel mai bun

Crema depilatoare corp Elmiplant Charcol Power, 150 ml

Multe metode de îndepărtare a părului nedorit pot fi neplăcute dar această cremă depilatoare vă va lăsa pielea netedă datorită formulei sale plină de hidratanți, acționând chiar și asupra celor mai scurte fire. Pudra de cărbune cu efect purificator lasă o piele irezistibil de catifelată și este potrivită pentru toate tipurile de piele.
Verifică prețul

Oamenii dintotdeauna și-au dorit o piele cât mai fină și lipsită de păr în anumite zone. Crema depilatoare Elmiplant este o metodă sofisticată de a realiza acest lucru.

la buget

Cremă depilatoare rapidă

Se aplică înainte de duș pe toată porțiunea dorită, în strat nici prea subțire, nici prea gros, cât să acopere părul ce trebuie îndepărtat. În general se lasă să acționeze între 3 și 8 minute, în funcție de grosimea firului de păr, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care nu s-a distrus firul de păr. Apoi, se îndepărtează sub duș de apă fierbinte, fără a folosi săpun.
Verifică prețul

Îndepărtează părul nedorit de pe picioare, braţe, axilă şi zona bikinilor cu ajutorul cremei depilatoare rapide de la FARMEC simplu și rapid.

Premium

Crema depilatoare Veet Silky Fresh pentru piele sensibila, 400 ml

Crema depilatoare te ajută să scapi de părul nedorit de pe tot corpul cu minim de efort. Ai grijă să respecți instrucțiunile și să o lași pe piele exact cât este scris în instrucțiuni, niciun minut mai mult pentru a nu risca să arzi efectiv pielea cu substanțele toxice din acest produs eficient.
Verifică prețul

Veet este un brand cunoscut pentru produsele sale de epilare. Nu demult i se făcea o reclamă intensă la televizor, apoi a dispărut. Iată că a reapărut cu produse noi, fresh, gata să cucerească femeile din întreaga țară.

Veet Silk & Fresh crema depilatoare pentru piele uscata

Dacă e să ne referim la zona tenului, îți propunem crema depilatoare pentru piele uscată “Veet Silk & Fresh”, care îți va veni în ajutor în cazul procesului de eliminare a firelor de păr, prin ras, reducând probabilitatea de apariție a iritațiilor adiționale. Totodată, acest produs hidratează și catifelează pielea, asigurând un ras precis și rapid.
Verifică prețul

Atunci când părul apare în zonele nedorite, se provoacă un puternic disconfort, mai ales din cauza aspectului și iritațiilor pe care le vei avea după ras.

Bielenda Vanity Soft Expert crema depilatoare facial

Datorită ingredinetelor de top și neagresive față de pielea sensibilă, se poate utiliza pe diferite suprafețe ale corpului, astfel că dupa o utilizare mai îndelungată firele de păr noi vor fi mai fine. Se poate aplica atât pe firele scurte cât și pe cele mai mari rezultatul fiind același cu un efect de lungă durată. Utilizarea regulată reduce numărul firelor de păr noi și înfrumusetând pielea.
Verifică prețul

Preparatul Bielenda Vanity Soft Expert facilitează o depilare ușoară, având ca rezultat o piele frumoasă și netedă.

Crema depilatoare Farmec, pentru piele sensibila, Vanilie, 150 ml

Crema depilatoare Farmec este special formulată cu extract de vanilie pentru a oferi o experiență de epilare delicată, dar eficientă, pentru cei cu pielea sensibilă. Crema îndepărtează părul rapid și ușor, lăsând pielea moale și netedă. Parfumul de vanilie al acestui produs acoperă orice miros neplăcut care poate fi prezent la alte mărci, lăsând porii hrăniți și protejați cu o aromă extrem de feminină! Recipientul de 150 ml al acestui depilator îmbogățit delicat conține nu numai extracte pure, naturale, ci a fost special conceput pentru a lăsa pielea moale ca o pâslă de catifea.
Verifică prețul

Extractul de vanilie e folosit de secole ca remediu natural pentru iritațiile pielii.

Întrebări frecvente despre cremele depilatoare

De ce să folosești o cremă depilatoare?

Atunci când parul creste prea repede în locurile nedorite, este necesar pentru a-l îndepărta. Cu cât utilizam mai des lamele de ras sau practicăm epilarea cu ceară sau zahăr, cu atât mai mult timp trebuie să așteptăm pentru următoarea procedură și cu atât mai mult se irită pielea. Pentru a scăpa rapid de firele de păr nedorite, îți vin în ajutor cremele depilatoare, care cu o singură aplicare, îți facilitează munca, care uneori ar fi durat câteva ore.

Care sunt avantajele unei creme depilatoare?

Avantajul cel mai mare al unei creme depilatoare devine economisirea de timp. Aceasta acționează într-un timp scurt și înlătură orice fir. Totodată, nu irită atât de mult pielea, cum ar face-o o lamă de ras sau epilarea cu ceară sau zahăr, care, pe lângă acest fapt, este și dureroasă. De-asemenea, această cremă acționează și ca un scrub care elimină celulele moarte.

Cât de des poți utiliza o cremă depilatoare?

De-obicei, o cremă depilatoare se folosește atât de des cât este necesar. Acest lucru depinde foarte mult de intensitatea și durată de creștere a firelor de păr din zonele respective. Totuși, ca folosirea acesteia să fie eficientă trebuie de urmat pașii corecți de aplicare și de verificat starea pielii, pentru o următoare utilizare.

Care este modul de utilizare a unei creme depilatoare?

Modul de utilizare a unei creme depilatoare constă în a aplica o anumită cantitate de cremă pe zona dorită, fără a masa pielea. După aproximativ 3 minute încercați să luați crema de pe o porțiune mică pentru a verifica dacă se îndepărtează firele. Dacă acestea nu se desprind, atunci trebuie să lași să acționeze crema, în continuare. Crema nu se lasă pe piele mai mult de 7 minute, apoi se spală bine cu multă apă, fără săpun. Poți aplica după apă termală pentru a calma zona.

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi o cremă depilatoare?

Atunci când alegi o cremă depilatoare trebuie să-ți cunoști mai întâi corpul. Prin acest lucru, se are în vedere, a cunoaște aproximativ durată de creștere a firelor de păr, grosimea acestora și tipul de piele pe care-l ai. Există diferite tipuri de creme. Acestea pot fi pentru piele sensibilă sau normală, iar tu va trebui să alegi ceea ce este specific pielii tale. Poți consulta, de-asemenea, un specialist în vederea deciziei asupra cremei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scrub Pentru Față
Cel mai bun scrub pentru față

Curățarea tenului zilnic este printre cele mai simple lucruri pe care le poți face pentru a-ți păstra pielea feței tânără. Poți face acest lucru în mod eficient cu ajutorul scrub-ului pentru ten.

Cea Mai Bună Cremă de Față Pentru Pete
Cea mai bună cremă de față pentru pete

Cremele de față care acoperă petele sunt diferite de tratamentele pentru îndepărtarea petelor și nu necesită permisiunea medicului pentru a fi aplicate.

Cea Mai Bună Spumă de Curățare Ten Sensibil
Cea mai bună spumă de curățare pentru tenul sensibil

Află care sunt cele mai bune spume de curățare pentru tenul sensibil și alege cea mai bună variantă.

Cea Mai Bună Cremă de Față cu Retinol
Cea mai bună cremă de față cu retinol

Retinolul este o vitamină esențială pentru sănătatea pielii. Aceasta este disponibilă ca și ingredient în cele mai bune creme de față și aplicarea acestora te vor ajută nu doar să ai un aspect plăcut ci să fie și sănătos pentru piele pe termen lung.

Cea Mai Bună Cremă de Față Pentru Sezonul Rece
Cea mai bună crema de față pentru sezonul rece

Vremea rece din timpul iernii poate usca fața și aduce leziuni ireversibile. Adică vei îmbătrâni mai rapid și cu riduri mai accentuate. Din fericire, există creme speciale pentru sezonul rece.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe