Cel Mai Bun Balsam Pentru Părul Vopsit

Cel mai bun balsam pentru părul vopsit

Modificat la 12 mai 2022
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să folosești un balsam de păr special pentru părul vopsit?

Atunci când părul se deteriorează, acesta capătă un aspect nesănătos și decolorat, mai ales în cazul unui păr vopsit. Pentru revitalizare și îmbunătățirea firelor de păr, se recomandă a folosi, după fiecare spălare, un balsam special conceput pentru părul vopsit. De multe ori, însăși vopsirea acestuia, determină diminuarea sănătății structurii firului de păr.

De aceea, pentru a hrăni părul cu substanțe sănătoasă și inofensive poți utiliza, cu încredere, acest balsam. Printre avantajele, de care poți beneficia utilizând acest produs, menționăm: îmbunătățirea vizuală a părului, elasticitatea, senzația de catifelare a părului, strălucirea naturală și un volum semnificativ.

Dintre brand-urile care au dezvoltat formule sănătoase, pe care le-ai putea folosi, cu încredere, sunt: Wella, L’Oreal Paris, Moroccan Oil, Pantene, ș.a. Cu acest balsam pentru părul vopsit, structura firelor de păr va deveni mult mai rezistentă, mai sănătoasă, iar culoarea preferată se va menține o perioadă îndelungată.

Cel mai bun balsam de păr pentru părul vopsit

Cel mai bun

Balsam pentru par vopsit cu fir gros Invigo Brilliance, 200 ml, Wella Professionals

Cei de la Wella Professionals au realizat acest balsam pentru păr vopsit, Invigo Brilliance, care îi va oferi părului tău o culoare vibrantă și un aspect sănătos pentru mai mult timp. Balsamul a fost special conceput pentru un păr cu structura firului de păr groasă. Înainte de a utiliza acest balsam, părul trebuie să fie spălat și uscat cu prosopul. După aplicare se clătește foarte bine și se usucă cu un uscător de păr.
Verifică prețul

Dacă îți place să îți vopsești părul, știi deja că acesta are nevoie de un tratament special.

la buget

Balsam pentru Par Vopsit, Fin sau Normal - W Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Conditioner Fine/Normal Hair, 1000ml

De aceea, îți recomandăm acest balsam pentru părul vopsit pentru a-i oferi rezistența, delicatețea și strălucirea de altă dată. Balsamul te va ajuta să îl piepteni și aranjezi mai ușor, dar mai ales îți va oferi acea senzație de mătase atunci când îți treci degetele prin el. Nu ezita să îl folosești la fiecare spălare și ține-l pe păr fix cât scrie pe etichetă.
Verifică prețul

Dacă ai părul vopsit, știi deja că efectele decolorării si vopsirii nu ezită să apară. Ai nevoie de protecție și îngrijire pe termen lung pentru un păr sănătos si viguros, fix ca părul natural.

Premium

Joico Color Endure balsam pentru păr vopsit

Joico Color Endure are multiple avantaje cum ar fi faptul că ajută la prelungirea persistenței culorii părului și facilitează descurcarea și modelarea ulterioară. De asemenea, protejează părul față de influențele negative ale mediului înconjurător. O altă caracteristică importantă a acestui balsam este faptul că îi oferă părului nutriția indispensabilă pentru a arăta frumos și sănătos. Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon.
Verifică prețul

Acest balsam de păr poate rezolva principalele probleme pe care părul tău le are.

Cel mai bun balsam pentru părul vopsit

Mergi direct în magazinul tău preferat.

notino.ro emag.ro esteto.ro farmec.ro elefant.ro

AvedaColor Conserve™ Daily Color Protect Ingrijire protectoare pentru păr vopsit

Acesta regenerează și hrănește părul cu nutrienți, netezește fibra părului și îmbunătățește structura acestuia. Este simplu în utilizare, este destul să îl aplici pe părul spălat și uscat. Produsul are niște avantaje considerabile deoarece conține în proporție de 94% doar ingrediente naturale și este un produs vegan.
Verifică prețul

Este foarte important ca după vopsirea părului, să respecți o rutină de îngrijire potrivită. În acest sens balsamul fără clătire AvedaColor Conserve vine cu o multitudine de beneficii.

Balsam LOreal Paris Elseve Color Vive pentru par vopsit, 400 ml

Produsul ajută la fixarea culorii în fibra capilară pentru mai mult timp, protejând părul împotriva agresiunilor externe. O folosire regulată duce la păstrarea părul mătăsos și a intensității culorii din prima zi, de după vopsire, culoarea rezistând mai mult. Se aplică după șamponare, aplicându-se pe părul umed insistând pe lungimi și vârfuri.
Verifică prețul

Deși acest produs este destinat părului colorat, se poate utiliza și pe păr normal. Balsamul Color Vive de la Elseve, are o formulă îmbunătățită, cu bujor roșu și filtru UV, care vine în ajutorul părului colorat.

Balsam Loncolor Expert Intensive Color Proctect pentru par vopsit, 500 ml

Deja a fost afectat de decolorare, are nevoie de hrănire și protecție. Nu ezita să îl protejezi cu diverse produse de îngrijire păr vopsit. Acest balsam îl va ajuta să fie mai puternic, mătăsos, ușor de aranjat și delicat la atingere. Este bine să îl folosești la fiecare spălare si vei vedea rapid diferențele! Poți să îl lași mai mult pe păr!.
Verifică prețul

Dacă ai părul vopsit în blond, știi deja că balsamul este un produs indispensabil oricărei blonde. Firele tale de păr au nevoie de toată îngrijirea pe care i-o poți oferi.

Balsam pentru Par Vopsit - Londa Color Radiance Intensive Conditioner 1000 ml

Balsamul pentru păr vopsit de la Londa Color Radiance Intensive Conditioner are o capacitate cilindrică de 1000 ml, hidratează instant părul vopsit, întreține culoarea și stopează efectele de oxidare nedorite, ajutând astfel părul tău să fie exact ca în momentul în care ai ieșit de la salonul de înfrumusețare. Ingredientele care au dus la formarea balsamului sunt fructele exotice și coaja de portocală. Se masează ușor pe părul ud, se așteaptă 2-3 minute să acționeze ca mai apoi să îl clătești și usuci.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre balsamurile pentru părul vopsit

De ce ar trebui să folosești un balsam pentru părul vopsit?

Părul tău vopsit se poate deteriora sub influența unor diferitor factori externi, precum placa sau uscătorul de păr, razele solare, cât și temperaturile foarte scăzute, care duc inevitabil la deteriorarea firului de păr. Pentru a preveni acest proces distructiv, poți utiliza un balsam special conceput pentru părul vopsit care îmbunătățește considerabil calitatea firului de păr și structura acestuia, prin hidratare și nutriție cu substanțe benefice.

Cum acționează un balsam pentru părul vopsit?

Un balsam pentru părul vopsit acționează în vederea hidratării și nutriției firului de păr cu substanțe active. În dependență de tipul de balsam, acesta poate reda strălucire părului, rezistență, elasticitate, vitalitate și starea de sănătate generală. Totodată, aceste produse sunt concepute pentru a menține culoarea fixată în firul de păr o perioadă cat mai lungă de timp.

Care este modul de aplicare a unui balsam pentru părul vopsit?

Balsamul se aplica după șamponare. Se ia o anumită cantitate de balsam și se distribuie uniform pe păr, insistând pe lungimea și vârfurile firelor. Este necesar de știut că părul trebuie să fie curat și puțin uscat cu un prosop. Se lasă pentru acționa câteva minute (pentru un efect mai bun se lasă mai mult), apoi se clătește bine cu apă.

De ce trebuie ținut cont atunci când alegi un balsam pentru păr vopsit?

Cel mai important, atunci când se alege un bazam pentru părul vopsit, este de avut în vedere tipul de scalp sau de păr, pe care îl ai. De asemenea, nuanța părului, la fel, este semnificativă. Există unele balsamuri concepute pentru părul gras sau uscat, după caz, dar și în dependență de culoarea părului avută.

Cat de des poți folosi un balsam pentru păr vopsit?

Un balsam pentru părul vopsit se poate folosi după fiecare spălare a părului. Deci, în dependență de cât de des îți speli părul, vei putea ști și de câte ori utilizezi acest balsam. Totuși, se recomandă a se folosi, măcar, de două ori pe săptămână, pentru a avea un rezultat, într-adevăr, dorit și frumos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Autobronzant Pentru Corp
Cel mai bun autobronzant pentru corp

Îți place să ai aspectul de bronz al pielii tot timpul anului dar solarul ți se pare prea dăunător? Soluția mai sănătoasă ar fi cremele autobronzante care nu afectează tesuțul adânc al pielii.

Cea Mai Bună Cremă Pentru Vergeturi
Cea mai bună cremă pentru vergeturi

Mergi la plajă dar nu-ți place să folosești un costum din 2 piese din cauza vergeturilor? Pe piață există disponibile o mulțime de creme pentru atenuarea sau eliminarea vergeturilor și ți le prezentăm pe cele mai bune.

Cel Mai Bun Ser cu Acid Hialuronic Pentru Față
Cel mai bun ser cu acid hialuronic pentru față

Acidul hialuronic este dovedit ca cel mai bun produs pentru atenuarea și eliminarea ridurilor. Acum poți cumpăra și folosi acasă creme și seruri pe baza acestui ingredient.

Cea Mai Bună Cremă Depilatoare Pentru Față
Cea mai bună cremă depilatoare pentru față

Părul facial la femei poate crește în mod inestetic în urma schimbărilor hormonale. Pentru o depilare de lungă durată, folosește produse de calitate precum cremele depilatoare.

Cel Mai Bun Gel De Duș Pentru Pielea Sensibilă
Cel mai bun gel de duș pentru pielea sensibilă

Dacă ai o piele sensibilă, ar fi bine să folosești produse de îngrijire speciale. Gelul de duș este produsul folosit cel mai des pe piele și tocmai de aceea, îți recomandăm să alegi un gel de duș pentru pielea sensibilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

notino.ro emag.ro esteto.ro farmec.ro elefant.ro