Cel Mai Bun Videoproiector 4K

Cel mai bun videoproiector 4K

Modificat la 31 decembrie 2021
Articol evaluat de 29 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un videoproiector de rezoluție 4K?

În comparaţie cu rezoluţia HD, densitatea de pixeli de 4K proiectată pe un ecran este de patru ori mai mare decât cea HD 1080p. Rezoluţia 4K este foarte răspândită în zilele noastre şi este considerată un upgrade sau următoarea generaţie de HD.

Cel mai popular mod de vizionare a conţinutului 4K este streaming-ul serialelor preferate. Așadar nu trebuie să credem că acest tip de conținut, la această calitate este doar pentru cei care caută o calitate înaltă, deoarece tot mai multe platforme s-au familiarizat acum cu redarea 4K şi vor apărea mai multe în timp.

Așadar dacă vrei să te uiți la Netflix, HBO Go sau Disney + poți să alegi un videoproiector pentru a reda conţinut 4K. Nu este nevoie decât de o conexiune stabilă de internet și ai propriul cinema acasă la tine. Chiar și Youtube oferă conținut disponibil în tehnologie 4K. Poți așadar să recreezi orice experienţă cinematografică, ai cele mai vii şi mai colorate imagini pentru streaming, jocuri sau sport și ai calitate înaltă la un preț extrem de accesibil.

Cel mai bun videoproiector 4K

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Videoproiector OPTOMA UHD35, 4K Ultra HD, 3600 lumeni, alb

 • Design modern
 • Simplu de instalat
 • Dotat cu tehnologie 4K
 • Greutate redusă
 • Claritate crescută a imaginilor
Verifică prețul

Videoproiectorul OPTOMA UHD35 poate fi folosit la fel de bine acasă, cât și al locul de muncă. Are o rezoluție de 3840x2160p și o dimensiune maximă de 300 inch, lucru care îl face un accesoriu demn de avut. Având o distanță maximă de proiecție de aproape 10 m, îl poți folosi cu succes când ai mai mulți musafiri întrucât toți vor putea să vadă foarte bine tot ce alegi să difuzezi. Lampa videoproiectorului, care are o durată de viață de 15.000 de ore, te va deservi fără niciun pic de mentenanță necesară.

la buget

Videoproiector A+ VPL2, WXGA, Full HD, redare 4K, 5000 lumeni, Negru

 • Utilizare business și rezidențială
 • Difuzoare integrate
 • Proiecție full HD
 • Luminozitate mare
 • Interfață multiplă
Verifică prețul

Videoproiectorul A VPL2 este ideal pentru prezentări la birou sau în sala de clasă, sau pentru vizionarea filmelor preferate din confortul casei tale. Are o rezoluție nativă de 1920x1080p și un sistem de operare Android 7.1 și îți va oferi o calitate excepțională. Videoproiectorul are difuzoare integrate, 360 grade, iar lumina difuză reflectată protejează ochii și reduce oboseala. Cu acest videoproiector poți avea un ecran mare chiar și în spații mici cu ajutorul proiecției de 1.58. Este echipat cu un procesor quadcore care asigură o proiecție fără întreruperi.

Premium

* Prezentare video mai jos

Videoproiector Xiaomi Mijia Laser BHR4152GL, 4K Ultra HD, 3000:1, HDMI, USB, 5000 lumeni, Bluetooth, Wi-Fi (Negru)

 • Design modern
 • Dotat cu tehnologie wireless
 • Meniu accesibil
 • Simplu de utilizat
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Videoproiector Xiaomi Mijia Laser BHR4152GL cu tehnologie 4K Ultra HD asigură o imagine de o claritate superioară datorită rezoluției 4K, nivelului de contrast 3000:1 și tehnologiei de afișare ALPD 3.0. Culorile vii și luminoase te vor ajuta să surprinzi fiecare detaliu fără să îți obosească ochii, datorită senzorului care nu permite contactul direct dintre ochi și laser. Sunetul 3D asigurat de tehnologia Dolby Audio și dts HD răzbate în fiecare colț al camerei cu o claritate ireproșabilă. Cu o durată de viață de până la 25.000 de ore și un design compact, modern și foarte elegant, te poți bucura pentru mult timp, orinde te-ai afla, de o atmosferă de cinema.


* Prezentare video mai jos

Videoproiector EPSON EH-LS500B 4K PRO-UHD Android TV Edition 4000 lumeni Alb

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Claritate a imaginilor
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Acest proiector laser cu Android TV pentru proiecție pe distanțe ultra-scurte cu 4K PRO-UHD1 poate reda în flux conținut pe o imagine de 65\"-130\". Prezentare generală Specificaţii Accesorii Descărcări EH-LS500B ediția Android TV. Creează posibilități de divertisment pentru acasă mai mari și mai incitante, păstrând în același timp casa elegantă, fără a avea în permanență un ecran negru pe perete. EH-LS500B are un design distinct, cu performanțe și capacitatea de a proiecta din apropiere. Este ușor de configurat, oferă imagini excelente în încăperi luminoase și oferă un raport calitate-preț excelent, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viață.


* Prezentare video mai jos

Epson EH-TW7000 Videoproiector 4K PRO-UHD 3000 Lumeni Alb

 • Modern
 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
 • Rezistent
Verifică prețul

Acest videoproiector PRO-UHD 4K, de la Epson, oferă funcții avansate, la un preț accesibil. Te vei putea bucura de cel mai recent conținut 4K, la o calitate superioară a imaginii și cu o imagine de până la 500 inch. Alinierea imaginii se face fără efort, folosind deplasarea lentilei, zoom-ul optic și corecția trapezului. Bucură-te de conținut 4K și conectează-ți dispozitivele de redare, playerele Blu-ray, consolele de jocuri și multe altele cu ajutorul porturilor HDMI. Cu acest videoproiector vei avea parte de până la 7 ani de filme, mulțumită duratei de funcționare incredibil de mari.

Acest videoproiector Full HD 1080P WiMiUS K1, are o rezoluție nativă de 1920x1080p, o luminozitate ridicată, de 7500 lumeni si un raport de contrast de până la 10000:1. Videoproiectorul are o funcție wireless care îi permite să se conecteze fără fir la un smartphone / tableta IOS / Android. Funcția de extensie a ieșirii audio Bluetooth 5.0, suportul pentru difuzoare sau căști Bluetooth și airpod-uri și difuzorul încorporat de 10 W, personalizat, oferă un sunet surround stereo HiFi 360° fără precedent pentru o experiență uimitoare.

Întrebări frecvente despre videoproiectoarele 4K

Ce fel de tehnologie folosesc proiectoarele 4K pentru redare ?

Există trei tehnologii cheie pentru proiectoarele 4K, una mai bună decât cealată, DLP cu durată de viață de până la 5000 ore, apoi LCD și ultima LED cu 20.000 ore de fucționare.

Cum se realizează schimbarea obiectivului la proiectoarele 4K ?

Schimbarea obiectivului este o caracteristică care îți permite să reglezi obiectivul și amplasarea ecranului fără a regla fizic proiectorul, acest lucru trebuie să se facă digital și automatizat.

Cum se conectează proiectoarele 4K la sursa de HDMI ?

Pentru un rezultat optim conexiunea audio-video trebuie realizată prin cablu HDMI, nu mai lung de 2m, dar unele proiectoare 4K o pot face prin HDMI wireless.

Proiectoarele 4K pot face Video upscaling ?

Toate proiectoarele 4K pot extinde conținutul mai vechi la o dimensiune a imaginii 4K, dar unele proiectoare includ tehnologie de upscaling video pentru a îmbunătăți imaginea originală.

Care sunt variantele de redare pentru proiectoarele 4K ?

Vei avea nevoie de un ecran pentru imaginea ta proiectată, existând sute de opțiuni diferite disponibile. Dacă nu ai loc pentru un ecran de proiector, poți lua în considerare utilizarea vopselei pentru proiector pe un perete gol.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe