Cea Mai Bună Tastatură Pentru Tablete Android

Cea mai bună tastatură pentru tablete Android

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o tastatură pentru tableta Android?

S-ar putea să crezi că, fiind artist sau făcând un alt fel de creativitate digitală, nu ai folosi prea mult o tastatură, dar o tastatură bună poate transforma o tabletă în tot felul de moduri utile. Având o tastatură pe o tabletă puternică, este în esență o necesitate. Faptul că ai o tastatură portabilă și pliabila care îți completează tableta înseamnă că poți face aceste lucruri indiferent unde te afli.

Deoarece multe dintre cele mai bune tablete de desen sunt acum și tablete multifuncționale precum iPad Pro sau Galaxy Tab S7, având o tastatură dedicată îți permite să îți fluidizezi fluxul de lucru și să concentrezi totul într-un singur loc. Există două tipuri principale de tastaturi pentru tablete: cele care se conectează fizic prin cablu și cele care funcționează fără fir folosind Bluetooth.

Ambele au avantajele și dezavantajele lor; Tastaturile Bluetooth sunt mai compatibile, dar descarcă bateriile care vor trebui reîncărcate sau înlocuite. Tastaturile prin cablu, deși sunt compatibile doar cu anumite modele de tablete, sunt, de asemenea, mai ușoare și mai subțiri decât omologii lor fără fir.

Cea mai bună tastatură pentru tabletă Android

Cel mai bun

Husa universala cu tastatura detasabila bluetooth si touchpad pentru tablete 9 - 10.5 inch Android/Windows, negru

 • Design plăcut și portabil
 • Adaptabilă la orice dispozitiv de acest gen
 • Viteză mare de tastare
 • Ușor de utilizat și instalat
 • Materiale rezistente
Verifică prețul

Știm cu toții că gadgeturile sunt foarte sensibile și se pot strica destul de rapid. Pentru a le mări durata de funcționare și pentru a le păstra cât mai bine este potrivit să recurgem la huse pentru acestea. Husa universală cu tastatură detașabilă este o alegere perfectă. Aceasta este confecționată din piele Eco Pru de înaltă calitate, având o rezistență de lungă durată. Este potrivită atât pentru Windows, cât și pentru Android. Husa include o tastatură detașabilă care se conectează la tabletă prin wireless Bluetooth. De asemenea, are un touchpad încorporat pe post de mouse ceea ce vă facilitează timpul petrecut la tabletă, transformând-o într-un mini laptop.

la buget

Tastatura Iluminata Wireless Techstar® i8, Air Mouse, cu Touchpad, pentru TV Box si Mini PC, Android TV, Smart TV, PC, Laptop

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Tehnologie avansată
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Tastatura wireless iluminată de la TECHSTAR este dotată cu touchpad și nu mai puțin de 92 de taste, ce te ajută șă tastezi orice literă, cifră sau simbol. Este luminată în trei culori diferite, cu posibilitatea de selectare a culorii dorite, iar tastatura qwerty este dotată cu control multimedia pentru smartTV, PC, laptop. Aceasta este simplu de operat, funcționează cu acumulator reîncărcabil și are o distanță de operare de maxim 10 metri. Greutatea sa redusă asigură o bună și lungă manevrabilitate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Tastatura Bluetooth Logitech K380, Multi-Device, Roz

 • Design modern și atractiv
 • Ultra subțire
 • Portabilă
 • Ușor de utilizat și instalat
 • Durată lungă a bateriei
Verifică prețul

Tastatura bluetooth de la Logitech este ideală pentru persoanele care sunt mai mereu pe drumuri și au nevoie să tasteze mult. Are un design plăcut și o greutate redusă, ce o face ușor de luat cu tine peste tot. Este compatibilă cu orice tip de dispozitiv și funcționează cu două baterii alcaline, ce asigură o bună funcționare pentru o perioadă de câteva luni. Permite conectarea până la 3 dispozitive, chiar și cu sisteme de operare diferite și asigură comutarea între ele cu o simplă apăsare de buton.

Hama tastatura bluetooth KEY4ALL X300 Black

 • Design modern
 • Fabricată din plastic rezistent
 • Greutate redusă
 • Tehnologie fără fir
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

În ziua de azi la mare căutare sunt laptopurile, PC-urile pierzând din popularitatea de altădată. Totuși, deținătorii de PC-uri caută alternative pentru veșnicile fire mereu conectate la acestea, și anume pentru mouse și tastatură. Una dintre aceste alternative este tastatura bluetooth de la Hama. Aceasta este compactă, putând fi transportată cu ușurință și o manevrabilitate flexibilă. Este dotată cu un LED care indică asupra stării acesteia, are suprafețele acoperite cu cauciuc pentru o bună aderență, ceea ce permite să stea bine pe masă. Are un comutatorul de pornire/oprire separat, care permite utilizarea dispozitivelor cu economie de energie. Tastatura Hama este compatibilă cu aparate iOS, Android și Windows.

Husa tableta bluetooth cu Touchpad MRG C-363, 10 inch, cu Tastatura, Negru

 • Design modern
 • Bluetooth
 • Touchpad
 • Ușor de folosit
 • Facil de instalat
Verifică prețul

Husă cu tastatură. model care este adaptabilă și se poate folosi cu majoritatea tabletelor cu diagonala de 10\" disponibile pe piață. Este realizată din piele ecologică de calitate foarte bună. Odată poziționată, tableta stă foarte bine în husă, fiind prinsă de un sistem cu cleme în colțuri, din plastic rezistent. Husa include o tastatură Bluetooth 3.0, care se conectează rapid și ușor cu tableta, prin wireless Bluetooth. Marele avantaj este faptuș că are în partea inferioară un touchpad, exact ca un laptop, deci astfel te poți bucara și de un mouse.

Husa cu tastatura SMART TabbyBoo® tip carte Keyboard cu mouse PAD pentru tablete de 8 la 10.1 inch Bluetooth - culoare tastatura alba

 • Design plăcut
 • Dotată cu baterie cu durată lungă
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Husa cu tastatură și mouse touch pad incluse de la SMART TABBYBOO este ideală pentru tabletele cu dimensiuni cuprinse între 8 și 10.1 inch. Funcționează pe principiul wireless la o distanță de până la 10 metri și este dotată cu acumulator reîncărcabil prin USB ce asigură funcționarea pe o lungă perioadă de timp, chiar și până la 90 de ore. Este perfectă atunci când ești plecat de acasă și vrei să îți transformi tableta în laptop de lucru. Are un înveliș plăcut din piele și un sistem de prindere în 4 colțuri pentru tabletă.

Întrebări frecvente despre tastaturile pentru tablete Android

De ce să utilizezi o tastatură pentru tabletele Android?

Atunci când vine vorba de comoditatea utilizării unei tablete, trebuie să ai în vedere că aceasta se poate transforma, într-un mod foarte ușor, într-un laptop, cu ajutorul tastaturii specifice tabletelor Android, care îți va ușura munca cu aplicațiile și cu navigarea pe Internet.

Care sunt avantajele unei tastaturi pentru tabletele Android?

Majoritatea tastaturilor moderne au un design ultra slim și portabil, fiind comodă de utilizat oriunde și oricând. Aceasta este compatibilă cu orice model cu sistemul de operare Android, ceea ce face facilă preschimbarea și conectarea acesteia la orice alt dispozitiv. De-asemenea, tastatura este potrivită și pentru aplicațiile Office, ușurând munca.

Cum se instalează o tastatură pentru tabletele Android?

Majoritatea tastaturilor pentru tabletele Android se conectează la dispozitive prin funcția de Bluetooth, fiind un standard stabil, cu un consum redus de energie și resurse, având un buton destinat pornirii acesteia. Aceasta se poate utiliza un timp îndelungat, nu prezintă costuri adiționale de întreținere și montarea se realizează destul de ușor, neavând nevoie de un specialist.

Care este durată de încărcare a bateriei și cât timp aceasta persistă la tastaturile pentru tabletele Android?

De-obicei, durata de încărcare a acumulatorului durează câteva ore, până la maxim 5 ore, dar acest lucru diferă în funcție de model și producător, cât și de capacitatea sarcinii electrice a acumulatorului. Timpul de utilizare a unei tastaturi fără ca aceasta să fie conectată la alimentare, este de circa 40-50 ore. Această cifră poate devia în dependență de brand și de modelul ales.

Ce funcții încorporează o tastatură pentru tabletele Android?

Cele mai multe tastaturi configurate pentru tabletele Android deține funcții de control media, scurtături browser, blocare ecran, ș.a. Butoanele acesteia sunt așezate pe un suport de arc, acest lucru fiind asemănător cu caracteristicile tastaturilor integrate laptopurilor. De-asemenea, include LED-uri indicatoare pentru Caps Lock, conectare, încărcare și status funcționare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tabletă pentru Școala Online (teleșcoală)
Tablete pentru copii bune pentru școala de la distanță (teleșcoală)

Copilul tău încă se chinuie cu telefonul să urmărească lecțiile online? Poate are nevoie de o tabletă cu ecran mai mare potrivită pentru teleșcolă.

Cea Mai Bună Tabletă cu Cartelă SIM
Cea mai bună tabletă cu cartelă SIM

Ce rost are o tabletă dacă nu poate fi folosită atunci când ești în afara semnalului wireless? Așa că ne-am hotărât să-ți prezentăm doar acele modele care funcționează și cu cartelă SIM.

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cea Mai Bună Tabletă Grafică
Cea mai bună tabletă grafică

O tabletă grafică te va ajuta să-ți transpui pe calculator desenele pe care le faci cu ajutorul creionului special. Profită de tehnologie pentru a-ți perfecționa talentul.

Cel Mai Bun Laptop Tabletă 2 in 1
Cel mai bun laptop tabletă 2 in 1

Îți dorești un laptop pe care să-l poți folosi ca și tabletă atunci când e nevoie? Îți prezentăm cele mai bune variante disponibile pe piață pentru ca tu să te poți decide mai ușor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe