Cel Mai Bun Gard Invizibil Pentru Câini

Cel mai bun gard invizibil pentru câini

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un gard invizibil pentru câini?

Dacă locuiești la casă și ai un animal de companie, atunci cu siguranță te-ai gândit la o variantă prin care să reușești să delimitezi zona în care are acces patrupedul tău. Și pentru că unul gard fizic nu este fiabil întrucât mai rău te poate încurca decât să te ajute, atunci poți apela la un gard invizibil.

Ce reprezintă mai exact un gard invizibil pentru câini? Este de fapt, un perimetru închis realizat dintr-un fir de cupru îngropat la o adâncime specificată de către producător și conectat la un dispozitiv care emite un impuls electric. Acest impuls electric este captat de o zgardă specială pe care va trebui să o pui la gâtul animalului tău de companie.

Astfel, dacă patrupedul se apropie de zonă delimitată de către firul de cupru mai întâi este avertizat sonor de către zgardă, iar dacă continuă să se apropie va primi un impuls electric, ușor deranjant care îl va face să se retragă în zona sigură. Acest tip de gard invizibil pentru câini este ideal atât pentru ați proteja zone din interiorul curții, cât și pentru a te asigura că animalul nu va părăsi curtea.

Cel mai bun gard invizibil pentru câini

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Sistem complet de gard invizibil pentru caini (gard radio electric), cu transmitator si zgarda reincarcabila rezistenta la apa, TP16, suprafata maxima 5000 mp cu 1 rola cablu delimitare, CONSULTANTA gratuita, clicker si fluier dresaj

 • Rază de acțiune de până la 5000m pătrați
 • Protecție încorporată împotriva fulgerelor/trăznetelor
 • Zgardă rezistentă la apă
 • Ton de avertizare progresiv
 • 5 niveluri de corecție
Verifică prețul

Sistemele de gard pentru câini sunt destinate patrupezilor curioși. Acest sistem de gard este unul dintre cele mai eficiente, fiind unul precis, sigur și delimitând cu acuratețe zonele în care nu vrei să ajungă câinele tău. Sistemul de gard dat are o rază de acțiune de 5000 metri pătrați, este dotat cu protecție încorporată contra fulgerelor, este rezistent la apă, are ton de avertizare progresiv și 5 niveluri de corecție. Acesta vine împreună cu câteva zgărzi cu acumulator reîncărcabil cu durata de viață lungă.

la buget

Gard Perimetru Electric Invizibil Wireless 300M pentru caini Reincarcabil Ajustabil Waterproof IP67 KD-990

 • Reîncărcabil
 • Waterproof IP67
 • 100 nivele ajustabile
 • Ajustare precisă cu scală digitală
 • Distanță de până la 300m
Verifică prețul

Câinele tău este mai jucăuș decât ți-ai dori și ți-e frică să nu îl pierzi? Există o soluție pentru asta. Avem pentru tine un perimetru electric invizibil care funcționează wireless de 300 metri pentru câini. Acest dispozitiv este reîncărcabil și ajustabil, dar mai ales waterproof. Are un design modern arătând ca o zgardă normală, dar este mai mult decât atât. Este foarte ușor de folosit și are o eficiență extrem de ridicată ajutându-te să stai liniștit că nu îți vei pierde câinele nicăieri. Va sta în perimetrul ales de tine.

Premium

Dacă ai doi câini pe care vrei să îi ții într-un anumit perimetru, ai nevoie de un dispozitiv care să te ajute să faci asta. De aceea, îți venim în ajutor cu un gard invizibil electric potrivit pentru doi câini. Sistemul conține zgărzi reîncărcabile și un transmițător, iar suprafața maximă pe care o poate gestiona este de 5000 mp. De asemenea, include un clicker și un fluierde dresaj și un ghid dresaj. Astfel vei avea toate uneltele laolaltă pentru a-ți drea câinele cu minim de efort în cel mai scurt timp.

ZOLUX Educ - Gard invizibil pentru limitarea accesului

 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Design modern
 • Simplu de depozitat
Verifică prețul

Gardul invizibil pentru limitarea accesului ZOLUX Educ este destinat să împiedice accesul câinelui tău la anumite zone pe care le alegi. Gardul invizibil este un dispozitiv impermeabil, echipat cu un sistem sonor (preventiv) cu 3 nivele de stimulare. Indiferent dacă vrei ca animalul tău de companie să nu se joace pe o anumită porțiune din curte sau să nu strice florile sau legumele, acest gard invizibil este perfect. De asemenea. gardul reprezintă soluția ideală pentru animalele cărora le place să ia să în stradă.

Gard BENTECH electronic invizibil KD660

 • Eficient
 • Durabil
 • Design modern
 • Rezistent
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Acest gard electronic invizibil de la Bentech este alegerea potrivită pentru casa ta și are o mulțime de avantaje care te vor surprinde plăcut. La apropierea câinelui de zona de corecție, este automat declanșată o alarmă sonoră. Receptorul zgărzii este complet etanș și deține o baterie de litiu reîncărcabilă de 200 mAh. Stația de emisie este conectată la rețeaua electrică. Perimetrul delimitat poate fi folosit pe un număr nelimitat de câini, iar zgarda este reglabilă până la 70cm. Greutatea receptorului este de 50 de grame.

Gard Perimetru 883 Electric Wireless 300 Metri cu 5 Nivele Plus Zgarda Pentru Dresat

 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Tehnologie wireless
 • Dimensiuni bogate
 • Voltaj redus
Verifică prețul

Ai un animal de companie pe care vrei să îl dresezi în siguranță? Te putem ajuta foarte ușor. Ai nevoie de un sistem de gard electronic pentru animalele tale de companie pentru a le dresa în siguranță. Nu include cabluri și este foarte convenabil dacă vrei să stabilești zone sigure pentru a dresa câinele. Include un transmițător și o telecomandă. Telecomanda poate să funcționeze pe o rază de 300 metri și poate acoperi maxim 28 de hectare. Pe raza de 300 metri, câinele se poate juca în siguranță și liber.

Întrebări frecvente despre gardurile invizibile pentru câini

De ce să aleg un gard invizibil pentru câini?

Gardul invizibil pentru câini este cea mai simplă formă de delimitare a unui perimetru ce permite câinilor să circule liber în afara casei dar și să îi protejeze să nu fugă în afara curții sau a zonei delimitate, să nu sară gardul sau să sape sub gard.

Gardurile invizibile pentru câini pot răni animalul?

Nu. Zgarda cu receptor va primi un semnal în cazul în care câinele se aventurează în afara zonei delimitate. Patrupedul va auzi un semnal sonor de avertizare, iar dacă nu se reîntoarce, zgarda emite un alt semnal sonor urmat de o corecție statică ușoară, iar dacă continuă să se îndepărteze, impulsul și intensitatea cresc.

Cât de greu se configurează gardurile invizibile pentru câini?

Configurarea “zonei de delimitare” a curții durează doar câteva minute, ajustând distanța de la transmițător de la o rază de doar câțiva metri pana la una maximă, în funcție de modelul ales.

Unde poți monta gardul invizibil pentru câini?

Un astfel de sistem se pretează la îngrădirea totală a proprietăților, grădinilor și în cadrul acestora delimitarea mai multor spații precum straturile cu flori, terase, piscine, lacuri de gradină unde nu vrei să aibă acces patrupedul tău.

Există și variante portabile de garduri pentru câini?

Da. Pe piață sunt disponibile modele wireless care nu presupun îngroparea cablurilor ci montarea supraterană a senzorilor în punctele esențiale pentru delimitarea spațiului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Troller Pentru Transportul Animalelor
Cel mai bun troller pentru transportul animalelor

Alege un troller cu roți pentru transportul câinelui sau al pisicii la veterinar sau la plimbare. Acesta este potrivit animalelor de companie de talie mică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe