Cel Mai Bun Troller Pentru Transportul Animalelor

Cel mai bun troller pentru transportul animalelor

Modificat la 10 decembrie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce ai nevoie de un troller pentru animale?

Animalele de companiei joacă un rol esențial în viețile noastre. Ele ne sunt de cele mai multe ori cei mai buni prieteni și cei mai statornici companioni de aceea merită toată atenția noastră. Și pentru că ne dorim să meargă mereu cu noi, oriunde am călători, e important să alegem o geantă pentru transportul acestora care să le ofere siguranța necesară. Transportul cu trollerul a câinelui sau a pisicii este practic şi foarte comod.

În acelaşi timp oferă animalului de companie un spaţiu de cazare confortabil, bine ventilat, în care este protejat de o mulţime de incidente neplăcute, care pot să apară în timpul deplasărilor. În plus va fi mult mai ușor și pentru tine să îl porți cu tine peste tot pe cel mai bun prieten.

Asta cu atât mai mult cu cât există modele ce au o mulțime de accesorii dar și facilități pentru a face această sarcină cât mai confortabilă și ușoară, dar și pentru o mai bună organizare atunci când trebuie să faci o deplasare cu avionul de exemplu iar bagajele sunt destul de limitate.

Cel mai bun troller pentru transportul animalelor

Cel mai bun

Carucior 2in1, Pawhut, Rosu/Negru, 35x27x49 cm

 • Cadru solid
 • Pliabil
 • Simplu de instalat
 • Rezistență crescută
 • Asigură o bună ventilare
Verifică prețul

Căruciorul 2 în 1 de la Pawhut este ideal pentru transportul câinilor pisicilor și a altor animale mici. Este fabricat dintr-un material durabil și impermeabil. Căruciorul are 2 buzunare laterale suplimentare pentru sticlele de apă, delicatese sau alte lucruri de dimensiuni mici. Pe față și pe lateral căruciorul este dotat cu plasă pentru a asigura o circulație optimă a aerului. Plasa din față are o închidere cu fermoar. Căruciorul are integrat și un cârlig pentru fixarea lesei. O altă caracteristică importantă este mânerul telescopic cu lungime reglabilă de până la 99 cm.

la buget

TRIXIE Geantă pe rotile pentru câini 45x41x31 cm

 • Material cu nivel ridicat de respirabilitate
 • Ușor de manipulat
 • Mâner rezistent
 • Bretele reglabile
 • Piciorușe fixe care conferă stabilitate produsului
Verifică prețul

Geanta pe rotile de la Trixie este ideală pentru a-ți transporta animalul de companie. Fie că mergi în concediu, la veterinar sau la o scurtă plimbare geantă îți poate fi de un real ajutor. Geanta este realizată dintr-un poliester de calitate, rezistent și este destinată animalelor de companie de mici dimensiuni. Pe partea frontală geantă are un buzunar prin care necuvântătorul tău poate să intre sau să iasă. Atât partea frontală cat și lateralele genții sunt realizate din plasă pentru asigură un flux de aer în interiorul acesteia. O caracteristică importantă aceste genți este faptul că are un mâner telescopic și ergonomic.

Premium

Geanta transport Trolley Rosu / Negru, 32 x 28 x 51 cm

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Capacitate mare de încărcare
 • Simplu de utilizat
 • Compact
Verifică prețul

Ai un cățel sau o pisică pe care nu mai știi cum să o transporți în călătoriile tale? Avem noi o soluție pentru tine. O geantă de transport animale pe care o vei adora. Este de culoare roșie și foarte utilă. Foarte ușor de transportat, ușor de folosit, un sistem sigur pentru câinele sau pisica ta. Este confecționată din nylon rezistent pentru a fi alături de tine pe termen lung. Este dotată cu un mâner de mână și barete pentru spate, dar și piciorușe de sprijin pe pământ, aerisiri cu plasă și buzunare pentru accesorii.

TRIXIE Geanta transport pisici si caini. cu maner si roti, 67 x 34 x 43

 • Căptușeală comodă
 • Multifuncțională
 • Buzunar pentru hrană
 • Curele detașabile
 • Foarte stabilă
Verifică prețul

Ai câine sau pisică? Atunci când pleci de acasă transportul animăluțului iubit poate fi o corvoadă, dar nu ar trebui să fie. De aceea, o geantă de transport de pisici și câini este utilă. Are mâner și roți pentru a te deplasa cât mai ușor pe orice tip de teren. Are un design modern și atrăgător pentru a o folosi cu drag cât mai des. Are un preț corelat cu calitatea pe care ți-o oferă. Acum poți transporta pisica sau câinele în cel mai sigur mod și de asemenea, confortabil pentru animăluțul tău iubit!

TRIXIE Geantă Tbag pentru câine

 • Material cu nivel crescut de respirabilitate
 • Mărime medie
 • Mâner rezistent
 • Bretele reglabile
 • Piciorușe fixe pentru stabilitatea produsului
Verifică prețul

Vrei să călătorești și să îți iei câinele cu tine? Te-ai săturat de problemele cauzate de transport? Avem noi soluția pentru tine și anume o geantă pentru câine. Această geantă este ușor de transportat, iar câinele se va simți confortabil pe timpul călătoriilor. Este foarte ușor de curățatși mai ales de depozitat atunci când nu este folosită. Această geantă este de culoare neagră și te ajută să transporți câini de talie mică. De asemenea, este rezistentă datorită faptului că este realizată din nylon.

Troller pentru animale de companie multifuncțional, pliabil, bej

 • Piciorușe fixe ce oferă stabilitate produsului
 • Material cu nivel ridicat de respirabilitate
 • Bretele reglabile
 • Mâner rezistent
 • Produs ușor de manipulat
Verifică prețul

Acest cărucior pentru animale de companie este ideal pentru patrupedul tău. Căruciorul este ventilat și are o greutate redusă, fiind destinat pentru animale mici cum ar fi câini de talie mică, pisici sau iepuri. Troller-ul are un design multifuncțional și poate fi folosit inclusiv ca rucsac sau geantă de mână pentru transportul animalelor de companie. Troller-ul are ferestre din plasă rezistentă pe trei laturi, oferind un adăpost confortabil pentru prietenul tău blănos. De asemenea mai dispune și de două buzunare cu fermoar pentru transportul obiectelor mici cum ar fi jucăriile, gustările etc.

Întrebări frecvente despre troller-ele pentru animale

Ce tip de animal poți transporta cu trollerul pentru animale?

În acest moment pe piață există o mulțime de modele de trollere pentru transportul animalelor ce pot găzdui prietenii necuvântători de dimensiuni mici. Așdar poți alege trollere pentru trasportul câinilor, pisicilor, hamsterilor, sau altor animale domestice.

Ce greutate suportă un troller pentru animale?

În funcție de necesitățile tale un troller pentru transportul animalelor poate găzdui animale de mici dimensiuni cu greutatea de până la 25 kg. Sigur că și prețul va fi în concordanță cu nevoile pe care acest accesoriu le satisface.

Un troller pentru animale are și spațiu de depozitare?

Da. Pe piață există modele care oferă și buzunare extrerioare pentru ca tu să poți lua cu tine accesorii precum lesa ori botnița animalului tău de companie, dar și mâncare sau chiar apă atunci când ai de făcut un drum mai lung ce necesită hrănirea prietenului necuvântător.

Cum se curăță un troller pentru animale?

Ca orice accesoriu pentru animale o geantă de tip troller este concepută din materiale care se pot spăla. Atenție însă la recomandările producătorilor dar și la detergenții folosiți pentru că unele animale pot fi sensibile la anumite produse de curățat ori detergenți.

Din ce este construit un troller pentru animale?

Cele mai multe modele sunt concepute dintr-un nylon destul de rezistent, menit să transporte în siguranță și confort chiar și o perioadă mai îndelungată animalul tău de companie. Există însă și modele mai scumpe, fabricate din poliester de o calitate superioară.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Gard Invizibil Pentru Câini
Cel mai bun gard invizibil pentru câini

Cauți o metodă simplă de a-ți ține câinele într-un perimetru bine stabilit fără a fi nevoie să-l supraveghezi. Află mai multe despre gardurile invizibile pentru câini.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe