Cel Mai Bun Gel Pentru Construcția Unghiilor

Cel mai bun gel pentru construcția unghiilor

Modificat la 01 mai 2022
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să folosești gel pentru construcția unghiilor?

Pentru a fi în pas cu ultimele tendințe în materie de îngrijire a unghiilor, este important să te orientezi către această nouă metodă inovativă de obținere a manichiurii perfecte, cu un minim de efort depus. Scopurile principale de folosire a gelului pentru construcție sunt lungirea și întărirea unghiilor și realizarea unei manichiuri frumoase, rezistente și atractive.

Gelurile pot rezista pe unghii până la trei săptămâni, iar unghiile sunt la fel de strălucitoare pe tot parcursul perioadei. De ce să nu scutești atâta timp prețios pe care cu siguranță dorești să îl petreci alături de familia ta sau de prietenii cei mai apropiați? Gelurile se usucă cu ajutorul unei lămpi speciale, timpul de uscare este de maxim două minute, se adaptează ușor pe toate tipurile de unghie, pot fi montate cu succes direct pe unghia naturală și au textura perfectă.

Aspectul unghiilor va fi cât se poate de natural, și te vei putea bucura de modelul preferat al manichiurii alese timp îndelungat. Unghiile tale naturale vor fi protejate, nu se vor rupe sau fisura.

Cel mai bun gel pentru construcția unghiilor

Cel mai bun

Pierre René Nails Hybrid gel modelator pentru unghii

Pentru o aplicare corespunzătoare și de durată, unghiile trebuie curățate și degresate cu ajutorul pensulei. De asemenea, pentru a avea un rezultat mai estetic, sunt necesare două straturi de lac. În ceea ce privește ambalarea, gelul modelator vine într-un recipient de 10 ml.
Verifică prețul

Gelul modelator pentru unghii Nails Hybrid asigură, în scurt timp, unghii foarte frumoase și îngrijite. Acest lac de unghii este foarte confortabil de aplicat, iar pentru procesul de uscare este necesar să folosești o lampă LED.

la buget

Gel uv Base One French Pink 100g

Are vâscozitate medie, este autonivelant, nu provoacă îngălbenirea unghiilor, alergii sau senzații de arsură și este ideal pentru construcția unghiilor pe tips sau șablon. Oferă un aspect natural unghiei, o culoare uniformă foarte frumoasă. Poate fi folosit atât la realizarea extensiei cât și a apexului. Este compatibil cu tehnicile moderne de ridicare a arhitecturii, tehnica slim și ultra slim, babyboomer sau forme extreme.
Verifică prețul

Acesta este un gel roz, lăptos monofazic de tip 3 în 1 adică se poate folosi ca bază, construcție și sigilare.

Premium

GEL CONSTRUCTIE DRY COVER SLOWIANKA 50g

Construcția se poate realiza cu ajutorul șablonului, fără a mai aplica un strat de gel transparent, aplicându-se doar un gel tip bază pe unghia naturală. Acesta se usucă în profunzime și are o densitate mare, fiind flexibil, nu alunecă. Timpul de uscare necesar este de 2 minute pentru lampa UV și de 60 de secunde pentru lampa hybrid UV/LED.
Verifică prețul

Gelul de construcție dry cover slowianka este tip camuflaj și are o culoare bej spre roz, o nuanță naturală care conferă unghiei construite un aspect cât mai natural.

SemilacUV Hybrid lac de unghii sub forma de gel

Semilacul presupune manichiura clasică cu aspectul unei manichiuri cu gel, astfel vei putea purta unghiile tale sub un strat protector frumos. Acesta este folosit pentru o rezistență de lungă durată. Semilacul previne ruperea și deformarea unghiilor, oferindu-le un aspect sănătos. Este foarte ușor și confortabil de aplicat.
Verifică prețul

Îți dorești o manichiură frumoasă, stilată și rezistentă chiar pe unghia ta naturală? Semilacul UV este soluția ideală, precum asigură în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Polygel Supreme Gel LUXORISE, Roz LX016

Poate fi folosit pentru construcții cu gel sau gel pe unghia naturală. Fiecare decorațiune are un mix și are un aspect mat de culoare roz. Ai la dispoziție un gel acrilic conținând o formulă inovatoare pentru a-l aplica și modela foarte ușor datorită gradului de vâscozitate unic.
Verifică prețul

Dacă îți plac unghiile cu gel, ai nevoie de cele mai bune produse. Știi mai bine că un gel de calitate rezistă mai mult și este de obicei mai greu de găsit. Acest gel este potrivit pentru tine când cauți un produs de calitate.

GEL UV CONSTRUCTIE ROSALIND 15ML - A321

În ajutor vine gelul UV de construcție Rosalind care este autonivelant și ușor de modelat. Gelul este conceput pentru mascarea imperfecțiunilor unghiei naturale sau crearea extensiei cu aspect natural. Are o aderență bună și poate fi aplicat atât pe unghia naturală cât și pe unghii false. Este ușor de aplicat și utilizat, datorită compoziției calitative.
Verifică prețul

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei doamne sau domnișoare! Iar pentru ca acestea să arate și mai deosebit, manichiura ta mereu trebuie să fie la 4 ace.

Întrebări frecvente despre gelurile pentru construcția unghiilor

Cât de mult pot rezista gelurile de construcție pentru construcția unghiilor?

Cele mai bune geluri pot să reziste fără niciun fel de probleme până la 3 săptămâni și astfel economisești timpul petrecut săptămânal pentru manichiura făcută cu ojă ineficientă și deloc rezistentă. Unghiile tale vor fi îngrijite mereu și admirate de toți cunoscuții.

Ce avantaje prezintă gelurile pentru construcția unghiilor?

Gelurile pentru construcția unghiilor prezintă o mulțime de avantaje: îți oferă unghii strălucitoare și incasabile, ai posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de manichiură, manichiura rămâne impecabilă pentru trei săptămâni și sunt rezistente la orice tip de solicitare de la muncă sau de acasă.

Cum se aplică gelurile de construcție a unghiilor?

Majoritatea gelurilor de construcție se aplică în trei etape (în acest caz ai nevoie de trei tipuri de gel: de construcție, de luciu și de sigilare), dar există și geluri cu montare într-o singură etapă (ai nevoie de un singur gel monofazic, iar rezultatele nu sunt la fel de bune).

Gelurile de construcție a unghiilor sunt dăunătoare?

Nu, gelurile nu duc în timp la fisurarea sau ruperea mai ușoară a unghiilor, însă este foarte important să alegi geluri de înaltă calitate, cu rol de protecție, hrănire și hidratare intensă a unghiilor, întrucât cele foarte ieftine, nu doar că pot vătăma unghia, dar sunt și ineficiente.

De ce trebuie să țin cont în alegerea gelurilor pentru construcția unghiilor?

Criteriile esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi gelurile pentru construcția unghiilor sunt următoarele: culoarea, mirosul, compoziția, modul de îndepărtare, lungimea unghiilor false pe care le dorești, rezistența la factori externi, scopul pentru care achiziționezi gelul, dar și lampa UV folosită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șampon Nuanțator
Cel mai bun șampon nuanțator

Un șampon nuanțator de calitate este esențial pentru a-ți păstra cât mai mult efectele vopsirii sau ale baleajului. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Epilator Clasic
Cel mai bun epilator clasic

Un epilator electric pe care-l poți folosi inclusiv în apă este o metodă bună de a mai economisi din banii pe care-i lași lunar la salon. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Set De Perii De Machiaj
Cel mai bun set de perii de machiaj

Vrei să-ți faci acasă un make-up profesional? Află ce fel de perii de machiaj te pot ajuta pentru această operațiune.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cel Mai Bun Set De Bombe De Baie
Cel mai bun set de bombe de baie

Fă din baia în cadă un ritual de relaxare cu ajutorul bombelor de baie. Acestea se topesc și eliberează spumă cu efecte terapeutice și mirosuri plăcute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe