Cel Mai Bun Șampon Nuanțator

Cel mai bun șampon nuanțator

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de un șampon nuanțator?

Se spune că atunci când o femeie dorește să își îmbunătățească starea de spirit alege să îi schimbi nuanța părului. Vopsirea părului este un procedeu foarte apreciat. Și pentru că o schimbare radicală a culorii părului s-ar putea să fie prea riscantă, poți apela la o metodă mai subtilă, dar notabilă, de schimbare a aspectului părului, cum ar fi folosirea unui șampon nuanțator.

Un astfel de șampon nuanțator îți poate îmbunătății aspectul podoabei capilare, accentuând nuanța naturală a părului și oferindu-i un aspect mai proaspăt. Un șampon nuanțator bun trebuie să facă parte din produsele tale de îngrijire personală, pentru a putea fi mereu cât mai îngrijită și pentru ca orice ieșire să fie transformată într-o reală apariție. Pentru a nu întâmpina probleme apelează doar la produse profesionale.

Acesta, deși au un preț mai mare, sunt cea mai bună alegere, oferind rezultate care nu ar avea cum să fi contestate nici de către cele mai critice priviri. Astfel de produse vei găsi și de la Honma Tokyo.

Cel mai bun șampon nuanțator

Cel mai bun

Sampon LOreal Paris Elseve Color Vive Purple pentru par blond/gri, 200 ml

Elseve este marca expert în oferirea soluțiilor avansate pentru fiecare tip de par și oferă o soluție pentru a neutraliza tonurile nedorite de galben și portocaliu, iar acesta este un șampon nuanțator gri menit să neutralizeze reflexele galbene care pot apărea în urmă colorarii părului în nuanțe de blond sau a decolorării, datorită pigmentilor violeți din componentă. Părul capătă reflexe gri, rezultatul este unul uniform, părul rămâne hrănit și mătăsos, iar culoarea este protejată.
Verifică prețul

Acest șampon face parte din gama special dedicată părului colorat: Color-Vive.

la buget

FanolaNo Orange șampon nuanțator pentru părul închis la culoare

Produsul curăță eficient părul și scalpul, iar pigmenții albaștrii neutralizează nanțele portocalii ale părului decolorat, lăsându-l hidratat și mai strălucitor. Șamponul trebuie aplicat pe părul ud, apoi se masează ușor, până se realizeză o spumă densă, iar în final se clătește cu apă din abudență. Dacă este necesar se poate repeta întregul proces pentru o neutralizare completă a tonurilor portocalii și o hidratare bună a părului.
Verifică prețul

Șamponul FanolaNo Orange este ideal pentru neutralizarea tonurilor inestetice ale părului decolorat datorită formulei speciale secrete.

Premium

Sampon Pigmentat pentru Par Blond Rece - Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Color Refreshing Shampoo Cool Blonde, 1000ml

Șamponul Pigmentat pentru păr blond rece, de la Wella Professionals Invigo Blonde Recharge este ideal pentru păr vopsit în nuanțe de blond rece sau grizonat, ce împrospătează și menține luminozitatea nuanțelor deschise, infuzând părul cu pigmenți pentru a neutraliza efectul de îngălbenire și mătuire a culorii. Se aplică pe părul umed și se masează ușor, apoi se clătește foarte bine, pentru ca astfel să se îndepărteze delicat impuritățile și părul să devină moale, ușor de pieptănat, plin de strălucire și vitalitate.
Verifică prețul

René FurtererOkara Silver șampon nuanțator pentru par grizonat

Dacă vrei să schimbi aspectul acestui tip de păr, ai la dispoziție o soluție facilă pentru acasă și anume un șamon nuanțator pentru părul grizonat care te va ajuta să ai un look de excepție cu minim de efort. Acest șampon va schimba nuanța culorii părului tău pentru a te face să arăți mai tânără și mai atractivă ca oricând. Am zis că vine la un preț accesibil pentru orice buzunar?.
Verifică prețul

Părul grizonat este o nuanță tot mai dorită de femeile din întreaga lume care acum îl numesc balayage sau oricum altcumva.

Sampon nuantator Loncolor Expert Silver pentru par blond, grizonat si alb, 250 ml

Acesta este creat atât pentru femei cât și pentru bărbați, și atenuează tenta gălbuie a părului blond deschis, grizonat sau alb. Special formulat cu cheratină hidrolizată, produsul curăță delicat și conferă strălucire argintie naturală și uniformă părului. Ca și utilizare, acesta se distribuie uniform pe părul umed, se masează ușor și se lasă să acționeze până la 5 minute. Se clătesc, atât părul cât și mâinile, cu apă din abundență.
Verifică prețul

Șamponul nuanțator pentru păr blond deschis natural sau vopsit, grizonat sau alb, face parte din gama Loncolor Expert Silver.

Sampon pentru Par Blond - Keune Care Silver Savior Shampoo, 1000ml

Șamponul pentru Păr Blond - Keune Care Silver Savior Shampoo este un șampon special conceput pentru îngrijirea părului blond sau grizonat, cu o formulă îmbogățită cu pigmenți violet, ce curată delicat în timp ce ajută la neutralizarea tonurilor nedorite de galben, menținând și protejând nuanțele de gri și blond rece. Conține minerale esențiale, proteine de grâu și pantenol, ce contribuie la hidratarea, hrănirea și fortifierea fibrei capilare, lăsând părul revitalizat, mătăsos și plin de strălucire.
Verifică prețul

Sampon Nuantator Blond Perlat - Pearl Blonde Shampoo Londa Professional Toneplex, 250 ml

Acest șampon nuanțator, neutralizează nuanțele de galben și poate fi folosit și pe părul cenușiu, natural. De asemenea, conține o formulă delicată, testată dermatologic, ce îți va oferi rezultate de înaltă calitate. Pentru rezultate optime, se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze până la 5 minute și apoi se clătește.
Verifică prețul

Sampon Nuantator Blond Perlat, de la Londa Professional Toneplex, este un șampon cu pigmenți violeți, realizat cu ajutorul tehnologiei Proplex, ce îmbunătățește nuanțele reci și reconstituie structura părului.

Sampon LOréal Professionnel Silver SERIE EXPERT, 300 ml

O combinație de agenți anti-ingalbenire și cosmetici ce neutralizează tonurile galbene și lasă părul moale și strălucitor. Un produs profesional luxuriant care nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire. Chiar dacă e un șampon special, metoda de utilizare este una obișnuită: șamponul se aplică pe părul umed și se masează până la obținerea unei spume bogate, după care se clătește cu apă din abundență. Se repetă, dacă este necesar.
Verifică prețul

Șamponul L\'Oréal Professionnel Silver SERIE EXPERT oferă o formulă nouă, îmbogățită cu colorant violet și magneziu.

OGXLavender Platinum șampon nuanțator pentru nuante inchise de blond

Șamponul OGX Lavender Platinum curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală, după doar 2 utilizări consecutive. Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon, apoi se spumează și se clătește bine. Rezultatele sunt uimitoare, se spală părul, se curăță pielea și totodată se hidratează intens și parfumează fin părul. Folosirea lui este ca o îngrijire de lux a părului tău la un salon cu produse profesionale.
Verifică prețul

OGXLavender Platinum este un șampon nuanțator, ideal de folosit pentru nuanțe închise de blond.

Întrebări frecvente despre șampoanele nuanțatoare

Cum alegi cel mai bun șampon nuanțator?

Cele mai multe șampoane nuanțatoare se află la limita dintre șampon și vopsea de păr. Ceea ce este esențial este faptul că nu conține substanțe cu potențial alergen sau iritativ din vopselele de păr, dar în același timp, curăță firul de păr lăsându-l plăcut la atingere.

Cum se alege nuanța pentru un șampo nuanțator?

Sunt o mulțime de dorințe care trebuie să fie îndeplinite atunci când vine vorba de nuanță de păr potrivită. Pentru rezultate cât mai evidente trebuie să alegi nuanțe mai deschise sau mai închise cu maxim 3 tonuri față de culoarea ta actuală.

Cât persistă culoarea după folosirea unui șampon nuanțator?

Cele mai multe șampoane nuanțatoare păstrează culoarea părului până la prima spălare. Există totuși pe piață și produse ceva mai rezistente, care pot să îți ofere noua nuanță până la două săptămâni, ușor degradabilă, după fiecare spălare.

Ce caracteristici speciale are un șampon nuanțator?

Șamponul nuanțator cel mai bun este cel care oferă o culoare persistentă ce nu se scurge de pe păr atunci când vremea este ploioasă, care nu pătează fața de pernă în timpul nopții și care oferă uniformitate. De asemenea, formula aleasă trebuie să fie una care protejează firul de păr.

E recomandat șamponul nuanțator pentru părul gras?

Părul care are tendință de îngrășare este învelit mereu de un strat natural de sebum. Pigmentului care nuanțează părul însă, îi este destul de dificil să treacă peste bariera de sebum, de aceea trebuie să te asiguri că alegi mereu un șampon nuanțator adaptat tipului tău de păr.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ulei De Cocos Pentru Ten
Cel mai bun ulei de cocos pentru ten

Alfă ce creme bune pentru ten din ulei de cosos sunt disponibile pe piață și beneficiile uleiului de cocos pentru tenul uscat sau gras.

Cea Mai Bună Oglindă Cosmetică cu LED
Cea mai bună oglindă cosmetică cu LED

Un machiaj perfect în lumina oglinzii va fi impecabil în lumina naturală a zilei. Vezi ce modele de oglinzi de make-up cu LED poți cumpăra la prețuri accesibile.

Cel Mai Bun Set De Perii De Machiaj
Cel mai bun set de perii de machiaj

Vrei să-ți faci acasă un make-up profesional? Află ce fel de perii de machiaj te pot ajuta pentru această operațiune.

Cel Mai Bun Set De Bombe De Baie
Cel mai bun set de bombe de baie

Fă din baia în cadă un ritual de relaxare cu ajutorul bombelor de baie. Acestea se topesc și eliberează spumă cu efecte terapeutice și mirosuri plăcute.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe