Cel Mai Bun Tratament Pentru Unghii Uscate

Cel mai bun tratament pentru unghii uscate

Modificat la 29 octombrie 2021
Articol evaluat de 14 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să folosești un tratament pentru unghiile uscate?

Unghiile unei femei au nevoie de o îngrijire specială pentru că ele spun foarte multe despre personalitatea ta și felul tău de a fi. În funcție de sezon, de alimentație sau chiar de detergenții chimici folosiți la curățenie, se întâmplă uneori ca acestea să se usuce și să devină ușor de rupt. Păstrează un aspect sănătos pentru unghiile tale cu un tratament care să prevină uscarea și deteriorarea lor în timp.

Este esențial să alegi produse cât mai naturale, pentru că acestea vor fi cu adevărat eficiente. Orientează-te către branduri consacrate, care produc tratamente și produse care intră rapid în unghie și nu au nevoie de uscare îndelungată. Aplicarea trebuie sa se realizeze ușor. Multe dintre produse lasă un aspect lucios, plăcut și natural și un mare avantaj este faptul că pot fi folosite împreună cu oja normală colorată pentru unghii.

Gama existentă este foarte variată, iar prețurile sunt accesibile oricărui buzunar. Bucură-te de unghii minunate, sănătoase și frumoase, prin care feminitatea ta va ieși la suprafață!

Cel mai bun tratament pentru unghii uscate

Cel mai bun

Nails Inc.Superfood Repair Oil ulei hranitor pentru unghii

Uleiul hrănește unghia și cuticula cu elemente benefice și vitamine ce duc la regenerarea eficientă a unghiilor și protejarea acestora împotriva fisurării, a ruperii și a zdrențuirii. E destul o picătură aplicată pentru a oferi viață și sănătate plăcii unghiei tale.
Verifică prețul

Uleiul hrănitor de unghii Superfood Repair Oil este opțiunea perfectă pentru îngrijirea unghiilor tale. Odată cu venirea sezonului rece și lipsa de vitamine, unghiile noastre au de suferit implicit, devenind mai slabe și supuse rupturilor.

la buget

Tratament Expert - Loţiune cu Vitamina B5

Avem pentru tine, cea mai bună loțiune cu vitamina B5 care îți va ajuta unghiile să se întărească, fără să se mai rupă fără motiv. De aici încolo vei putea să le crești cât de lungi dorești tu. Te ajută dacă ai unghii moi și fragile care se exfoliază destul de repede și de des. Acest tratament intensiv pentru întărirea unghiilor te ajută să ai acele unghii lungi, frumoase și rezistente pe care le visezi.
Verifică prețul

Unghiile tale au nevoie de cea mai bună îngrijire, de aceea, chiar dacă sunt deteriorate, le poți trata cu ajutorul acestui tratament expert.

Premium

Tratament Hidratant pentru Unghii Uscate si Casante - OPI Nail Envy Nail Strengthener For Dry & Brittle Nails Moisturizing Formula, 15ml

Tratamentul hidratant pentru unghii uscate, de la OPI Nail, este un tratament special conceput pentru îngrijirea unghiilor naturale uscate și casante, cu o formulă intens hidratantă ce le fortifică sș le redă flexibilitatea, prevenind crăparea și ruperea acestora. Conține vitamina E antioxidantă ce protejează unghia, proteine de grâu ce îi conferă rezistență, precum și aloe vera cu proprietăți calmante, contribuind la obținerea unei manichiuri impecabile, cu un aspect îngrijit și sănătos, începând de la a doua aplicare.
Verifică prețul

Tratament profesional pentru unghii, SOS, rupte si fragile, Eveline Cosmetics, 12 ml

De aceea, noi te ajutăm să îți faci unghiile să arate mai bine. Îți sărim în ajutor cu un tratament profesional pentru unghii de la Eveline. Acest tip de tratament este unul nutritiv, se folosește pe o unghie naturală și are culoarea roz. Vine într-un recipient de 12 ml pentru a putea fi folosit de mai multe ori.
Verifică prețul

Pentru a avea unghii perfecte, ai nevoie de un pic de atenție și îngrijire. Dacă natura nu te-a înzestrat cu unghii de poveste, va trebui să faci eforturi să ajungi la nivelul la care dorești să fii.

SVRXérial 40 Ingrijire pentru unghiile uscate, deteriorate si exfoliate pentru maini si picioare

Acest gel formează un strat protector care ține la mare distanță factorii agresori, cum ar fi spre exemplu detergenții chimici folosiți pentru curățenie. Unghiile tale nu se vor mai rupe sau fisura și cu ajutorul efectului hidratant și regenerant, vor deveni mai puternice, cu un aspect natural și sănătos. Tratamentul este potrivit atât pentru unghiile de la mâini, cât și pentru cele de la picioare. Glicerina și ureea sunt ingredientele active cele mai importante.
Verifică prețul

Încearcă acest tratament pentru răsfățul unghiilor tale, foarte eficient și ușor de folosit.

Tratament regenerare unghii, La Rosa, 10 ml

Dacă ți-ai deteriorat unghiile cu gel UV, acest tratament este ideal. Tratamentul este unul nutritiv, potrivit pentru unghia naturală. Are un aspect lucios, culoarea transparentă, la o cantitate de 10 ml, suficient pentru mai multe aplicări. Prețul este unul foarte scăzut.
Verifică prețul

Unghiile tale au nevoie de cea mai bună îngrijire. Dacă ai deja probleme cu exfolierea, ruperea, ai nevoie de un tratament pentru a se regenera. Îți oferim acest tratament de la un brand cunoscut, pentru ca unghiile tale să arate impecabil.

Întrebări frecvente despre tratamentele pentru unghiile uscate

Cu ce ajută unghiile un astfel de tratament?

Un tratament împotriva unghiilor uscate are mai multe beneficii. În primul rând previne ruperea acestora, regenerând eficient unghiile. Un alt factor important este faptul că majoritatea tratamentelor sunt îmbogățite cu vitaminte și minerale care hrănesc eficient și repară unghiile deteriorate.

Cât de des se aplică un astfel de tratament?

Depinde foarte mult de tipul produsului și de proprietățile sale. Mai mult ca sigur veți găsi instrucțiuni cu privire la aplicabilitatea sa, însă există atât produse care se aplică o dată - de două ori pe zi, cât și produse cu aplicare săptămânală. După încetarea tratamentului, nu este necesară reaplicarea constantă.

Tratamentul împotriva unghiilor uscate poate fi folosit împreună cu lacul colorat de unghii?

Desigur. Poți folosi tratamentul înainte sau după aplicarea ojei preferate, fără nici un efect negativ. Ba dimpotrivă, culoarea va fi atât mai strălucitoare, dar și mai durabilă. Există de asemenea tratamente care redau aspectul lucios al lacului de unghii după aplicare.

Tratamentul împotriva uscării unghiilor se aplică doar la nevoie sau și cu scop de prevenție?

Este chiar recomandat să fie folosit în scopul prevenirii ruperii sau fisurării unghiilor, întrucât aceste tratamente conțin multiple substanțe hrănitoare care dau un aspect sănătos și puternic unghiilor tale. Atât unghiile, cât și cuticulele vor fi răsfățate și hidratate corespunzător.

Cum acționează tratamentele împotriva uscării unghiilor?

Tratamentele împotriva uscării unghiilor au efect reparator și de cele mai multe ori conțin ca ingredient activ glicerina care oferă hidratare intensă și oferă protecție prelungită împotriva factorilor agresori ai mediului. Majoritatea produselor conțin și uree, alt element cu efect regenerant și de înmuiere a unghiilor deteriorate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șampon Nuanțator
Cel mai bun șampon nuanțator

Un șampon nuanțator de calitate este esențial pentru a-ți păstra cât mai mult efectele vopsirii sau ale baleajului. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cel Mai Bun Gel Pentru Construcția Unghiilor
Cel mai bun gel pentru construcția unghiilor

Vrei să experimentezi diverse forme de unghii fără a cheltui bani la salon pentru fiecare idee? Încearcă gelurile de construcție al unghiilor chiar la tine acasă.

Cel Mai Bun Set De Bombe De Baie
Cel mai bun set de bombe de baie

Fă din baia în cadă un ritual de relaxare cu ajutorul bombelor de baie. Acestea se topesc și eliberează spumă cu efecte terapeutice și mirosuri plăcute.

Cel Mai Bun Set De Perii De Machiaj
Cel mai bun set de perii de machiaj

Vrei să-ți faci acasă un make-up profesional? Află ce fel de perii de machiaj te pot ajuta pentru această operațiune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe