Cea Mai Bună Cameră De Supraveghere Cu Panou Solar

Cea mai bună cameră de supraveghere cu panou solar

Modificat la 13 mai 2022
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi o cameră de supraveghere cu panou solar?

Toate bunurile tale vor fi mai în siguranță dacă vei instala una sau mai multe camere de supraveghere cu panou solar. Dacă te decizi să îți achiziționezi o astfel de cameră trebuie să ții cont de câteva caracteristici. În funcție de suprafața pe care trebuie să o acopere camera, trebuie să alege cu grijă rezoluția. În principiu un megapixel poate acoperi până la 12 m.

Unghiul de vizualizare este un alt factor care dictează numărul de camere de care ai nevoie. Față de camerele de supraveghere de exterior tradiționale, cele cu panou solar au avantajul că nu se vor opri din înregistrat dacă există o pană de curent. Multe dintre aceste camere sunt dotate cu senzor pentru mișcare, astfel încât să nu pornească decât atunci când "simt" prezența unei persoane, economisind astfel energie și prelungind durata de funcționare.

Acest gen de cameră poate deveni independentă complet, prin introducerea unui sim 4G, putând fi folosită în cele mai izolate locații, cum ar fi ferme, șantiere în construcție sau la vânătoare.

Cea mai bună cameră de supraveghere cu panou solar

Cel mai bun

Cameră inteligentă de exterior cu senzor NEO LITE FULL HD 6W 14400mAh Tuya IP65 Immax NEO 07738L. Camera are acumulator integrat cu o capacitate de 14.400 mAh (3 acumulatoare de 21.700 mAh). Este controlată cu aplicația IMMAX NEO PRO (compatibilă cu iOS și Android). Prin aplicație se poate înregistra sau fotografia zona monitorizată, emite notificări de alarmă la detectarea mișcării etc. Camera oferă imagini de înaltă calitate cu rezoluție FHD 1920x1080p, care pot fi stocate pe un card de memorie microSD de până la 128 GB (neinclus).

la buget

Camera supraveghere inteligenta WIFI cu panou solar, exterior, 1080P HD, comunicare audio bidirectionala, LED IR, detectie miscare, Eldepo

 • Conectare WIFI
 • Panou solar de exterior
 • Calitate imagine 1080P HD
 • LED IR pentru mișcare
 • Funcție audio bidirecțională
Verifică prețul

Cu aceasta cameră de supraveghere care nu necesită conectare la o sursă de energie electrică, toate bunurile tale vor fi în siguranță în orice moment al zilei. Panoul solar încarcă acumulatorii de mare putere pentru o utilizare de lungă durată. Camera beneficiază de o rezoluție full HD și are posibilitatea de a înregistra pe timp de noapte până la aproximativ 30 m. Este dotată cu un detector de mișcare, astfel încât va porni înregistrarea în momentul în care senzorul detectează ceva și cu alarme de sunet și lumină.

Premium

Camera IP 4G cu panou solar 40W Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, 120 dB true WDR, IP67. Detectare mișcare, alarmă de manipulare video, excepție (rețea deconectată, conflict de adresă IP, autentificare ilegală, HDD plin, eroare HDD). Smart Event: Line Crossing Detection, până la 4 regiuni configurabile, Detectare intruziuni , până la 4 regiuni configurabile. Detectare intrări în regiune, până la 4 regiuni configurabile. Detectare ieșire în regiune, până la 4 regiuni configurabile. Detectarea bagajelor nesupravegheate, până la 4 regiuni configurabile.

Camera supraveghere cu panou solar 4G Wi-Fi Safer smartsistem

 • Speed Dome 4G
 • Wi-Fi cu 2MP Full HD
 • Acumulatori incluși în pachet
 • Panou Solar 9W
 • Rezistent la apă și praf
Verifică prețul

Camera supraveghere cu panou solar 4G Wi-Fi Safer smartsistem. Această cameră transmite alerte și poze în timp real atunci când detectează mișcare. Are rotație de 355 grade și se poate seta direct din telefonul mobil. Este ideală pentru montaj la locații izolate, de exemplu cabane, pescării, fonduri de vânătoare sau alte locuri de interes. Camera SPEED DOME, 4G, cu panou solar. O camera 100% independentă. Poate funcționa în orice mediu pentru supraveghere video datorită panoului solar integrat.

Camera de supraveghere IP Wireless HD cu panou solar

 • WI-FI
 • Panou solar
 • Detecție mișcare
 • Rezoluție bună
 • Utilă
Verifică prețul

Camera de supraveghere IP Wireless HD cu panou solar. Indiferent că afară este zi sau noapte, ea vede tot ce mișcă împrejur. Beneficiază de aplicație online pe care o poți instala pe telefon/tabletă sau laptop. Te conectezi la internet și atât, vezi ce se întâmplă lângă casa ta. Poți seta alerte la detecția de mișcare, atunci când știi că nu ar trebui să fie nimeni acasă. Camera are 4 leduri și lentile de 1/2.5mm sunt pregătite în orice moment să vadă tot. Panou solar și acumulatori dedicați pentru autonomie mare.

Cameră IP inteligentă cu senzor și panou solar Immax NEO 07719L RACKET FHD IP67 Wi-Fi Tuya

 • Tehnologie LED
 • Senzor inteligent
 • Tehnologie solară
 • Baterie capacitate mare
 • Conexiune WIFI
Verifică prețul

Cameră IP inteligentă cu senzor și panou solar Immax NEO 07719L RACKET FHD IP67 Wi-Fi Tuya. Cameră IP inteligentă de exterior, cu senzor și panou solar. Funcția de încărcare solară o face să fie independentă de sursa de alimentare. Prin intermediul conexiunii Wi-Fi, se poate obține o vizualizare instantanee a evenimentelor din jurul locuinței. Camera oferă imagini de înaltă calitate cu o rezoluție de 1.920 x 1.200 de pixeli FHD, care pot fi stocate pe un card de memorie microSD de până la 64 GB (neinclus).

Cu această cameră de supraveghere video bunurile tale vor fi mereu în siguranță. Camera are o rezoluție înaltă de 2 megapixeli full HD și poate fi accesată și de pe telefonul mobil, indiferent dacă rulează pe IOS sau Android. Este dotată cu un slot pentru un card micro SD cu o capacitate de maxim 64 GB. Pentru a putea funcționa în parametri optimi trebuie să fie poziționată într-o zonă în care temperatura se regăsește în intervalul -10°C ÷ +55°C. Se poate roti 355° pe orizontală și 140° pe verticală.

Este necesar să știi tot ce se întâmplă pe propietatea ta și o cameră de supraveghere devine extrem de utilă în acest scop. Alege această cameră discretă, elegantă și practică atorită multitudinii avantajelor deținute. Rezoluția este bună, iar imaginile vor fi clare chiar și pe timpul nopții. Camera deține rotire automată chiar din aplicație, astfel se poate controla și folosi extrem de simplu. La fel de ușoară este și instalarea acesteia, nefiind necesar ajutor profesionist. Este rezistentă la apă și are multiple funcții.

Camera de supraveghere Reolink Go cu panou solar baterie reincarcabila 4G-LTE senzor de miscare

 • Panou solar de calitate
 • Baterie reîncărcabilă
 • Conectare 4G-LTE
 • Senzor de mișcare
 • Slot card microSD
Verifică prețul

Camera de supraveghere Reolink Go cu panou solar baterie reîncarcabilă 4G-LTE senzor de mișcare. Camera de supraveghere este prevăzută cu baterie reîncărcabilă și conexiune 4G-LTE. Astfel, ea nu are nevoie nici de alimentare și nici de existența unei rețele de conectare la Internet prin fire sau wireless. Tot ce ai nevoie este ca, în locul unde amplasezi camera, să existe semnal de telefonie mobilă 4G-LTE sau cel puțin 3G și să cumperi o cartelă micro SIM care să permită transferul de date cât mai comod.

Întrebări frecvente despre camerele de supraveghere cu panou solar

Ce caracteristici ar trebui să aibă o cameră de supraveghere cu panou solar?

O cameră de supraveghere cu panou solar are marele avantaj de a fi independentă de rețeaua de energie electrică. Autonomia ei este dată de capacitatea acumulatorului încorporat. Dar, pentru a fi cu adevărat independentă ar trebui să aibă și un slot sim.

În ce regim de temperatură funcționează o cameră de supraveghere cu panou solar?

Marea majoritate a camerelor de supraveghere de acest tip funcționează în parametri optimi dacă nu sunt expuse la temperaturi mai mici de -15°C și mai mari de 50°C. Regim valabil cam la toate camerele de supraveghere.

Camerele de supraveghere cu panou solar funcționează și pe timp de noapte?

Da. Camerele de acest tip sunt dotate cu acumulator de diferite capacități care le oferă o autonomie chiar dacă soarele este ascuns în nori sau este noapte. Ai grijă să verifici capacitatea acumulatorului camerei pe care vrei să o achiziționezi.

Camerele de supraveghere cu panou solar pot fi accesate de pe telefon sau tabletă?

Da. Ca toate celelalte tipuri de camere de supraveghere și acestea pot fi accesate cu ajutorul internetului. Indiferent că se conectează la internet cu un SIM 4G sau cu ajutorul unei rețele Wi-Fi, imaginile pot fi accesate dacă ai instalată aplicația dedicată camerei.

Cum se montează o cameră de supraveghere cu panou solar?

La montarea unei astfel de camere de supraveghere trebuie să ai în vedere zona pe care vrei să o monitorizezi și poziția relativă a camerei în funcție de soare. Este indicat să instalezi camera de supraveghere astfel încât să îți permită poziționarea panoului solar înspre Sud. De asemenea, ai grijă ca zonă să nu ajungă umbrită după o anumită oră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cutie Poștala Pentru Casă
Cea mai bună cutie poștala pentru casă

Ți-ai construit recent o casă și cauți o cutie poștală care să se potrivească cu aspectul exterior al casei sau să-ți reflecte pasiunile? Află de la noi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Cea Mai Bună Ladă De Depozitare Pentru Balcon
Cea mai bună ladă de depozitare pentru balcon

Scapă de lucrurile aruncate prin balcon și organizează-le frumos într-un loc protejat în balcon, într-o ladă de depozitate. Simplu, curat și eficient.

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe