De ce să-ți cumperi un jacuzzi gonflabil pentru exterior?

Una din cele mai relaxante și distractive activități din sezonul cald, este să îți petreci timpul la piscină, cu familia sau prietenii. Este o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi toridă, dar și de a-i convinge pe cei mici să mai petreacă timp și afară. Principalul avantaj atunci când alegi o piscină gonflabilă este că aceasta poate fi mutată după preferință, în mai multe locuri. Apoi ar fi prețul care este clar mai mic față de o piscină construită, dar și ușurința și rapiditatea cu care poate fi amplasată. Poate fi umflată și gata de folosit chiar în 10 minute. Fragilitatea unei piscine gonflabile va fi dictată de grosimea stratului de PVC. Cu cât peretele camerei va fi mai gros, cu atât mai rezistentă va fi piscina.

Deci dacă ai posibilitatea alege mereu piscina cu cea mai mare grosime a camerei. Există piscine gonflabile cu mai multe camere și mai multe compartimente pentru aer. Cu toate că le va lua mai mult timp să se umfle, acestea sunt mai avantajoase deoarece o înțepătura nu va afecta întreaga structură a piscinei, ci doar un compartiment mai mic.

Modele bune de jacuzzi-uri gonflabile

1. Lay-Z-Spa LA BUGET

Minipiscina cu hidromasaj gonflabilă poate găzdui 4 persoane simultan, imediat după alimentarea cu apă. Carcasa rezistentă din PVC în trei straturi se poate gonfla cu propriul compresor integrat. Piscina este portabilă și beneficiază de instalație compactă cu sistem de recirculare cu filtru de hârtie, suflante de aer și de sistem de încălzire rapidă până la 40 grade celsius. Cu ajutorul panoului de comadă digital poți seta foarte ușor temperatura până la nivelul pe care îl preferi. Se montează fără unelte.

Video Lay-Z-Spa
Opțiuni cheie
 • Carcasă solidă din PVC
 • Capac protecție foarte rezistent
 • Sistem recirculare apă cu filtru
 • Se montează fără unelte, rapid
 • Panou de control digital

2. Intex Jet PREMIUM

Relaxare la simplă apăsare a unui buton! Piscina gonflabilă Intex Jet & Bubble delux jacuzzi este gata să îți ofere relaxarea supremă! Destinat pentru 6 persoane, este extrem de rezistentă datorită celor 3 straturi din material laminat. Panoul de control activează jeturile de masaj de înaltă performanță din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant, iar sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi preferințelor tale. Adăugând sare în piscină, vei avea mereu apă curată folosindu-se sistemul încorporat de electroliză a sării.

Video Intex Jet
Opțiuni cheie
 • Panou de comandă wireless
 • Sistem de masaj complex
 • Programe de mesaj presetate
 • Sistem de electroliză încorporat
 • Întreținere simplă

3. MSpa Premium BEST CHOICE

Jacuzzi-ul gonflabil Mspa Premium este soluția ideală pentru un grup de maxim patru persoane care dorește să se relaxeze printr-o sesiune de hidromasaj în intimitatea grădinii sau a casei. Are o formă rotundă, este special făcută pentru montaj suprateran, cu dimensiunile de 1,8m X 0,7m H, la interior de 1,43 m și o capacitate de 700 l de apă. Se alimentează electric și poate ajunge până la temperatura maximă de 42 °C, cu un ciclu de încălzire de 1,5-2 °C/h. Apa se autofiltreaza la 4 ore. Masajul este asigurat de cele 118 jeturi de aer din interior. Designul este unul exotic datorită culorii negre cu galben.

Video MSpa Premium
Opțiuni cheie
 • Furtun de umflare
 • Telecomanda cu fir
 • Capac gonflabil
 • Kit de reparații
 • Panou de control digital

4. PISCINA JACUZZI GONFLABIL INTEX PURESPA BUBBLE MASSAGE 6 LOCURI 28428

Această piscină gonflabilă poatre găzdui 6 utilizatori simultan și poate încălzi apa până la 20-40 grade C cu o creștere de aproximativ 1-2 grade Celsius pe oră. Are 140 de jeturi de masaj, echipament de filtrare, încălzire și sistem anticalcar dar și un panou de control intuitiv ce activează jeturile de bule de înaltă performanță din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. PureSpa oferă întreținere simplă, cu posibilitatea de a schimba foarte ușor cartușul de filtrare. Este foarte rezistent având structura formată din 3 straturi din material laminat.

Video PISCINA JACUZZI GONFLABIL INTEX PURESPA BUBBLE MASSAGE 6 LOCURI 28428
Opțiuni cheie
 • Jeturi cu bule
 • Panou de control intuitiv
 • Sistem de încălzire reglabil
 • Geantă pentru transport și depozitare
 • Foarte ușor de montat

5. Jacuzzi cu hidromasaj pentru 4 persoane Mspa Concept Mono, gama de lux, maro

Jacuzzi cu hidromasaj pentru 4 persoane Mspa Concept Mono face parte din gama de lux a producătorului. Este gonflabil, are formă rotundă și este potrivit pentru montaj suprateran, cu perete dublu. Temperatura maximă a apei este de 42 °C iar ciclul de încălzire este de 1,5-2 °C/h putând fi controlat cu ajutorul telecomenzii cu fir. Alimentarea este electrică, are un consum total de 2300W, ciclu autofiltrare de 4h și 118 jeturi de aer. În plus cutia de comandă are echipamente electrice rezistente la stropire și capac intermediar cu forma U.

Video Jacuzzi cu hidromasaj pentru 4 persoane Mspa Concept Mono, gama de lux, maro
Opțiuni cheie
 • Montare rapidă
 • Pereți solizi dubli
 • Telecomandă inclusă
 • Sistem de masaj
 • Kit pentru reparații inclus

6. PISCINA JACUZZI GONFLABIL INTEX PURESPA GREYWOOD DELUXE 6 LOCURI 28442

Această piscină jacuzzi gonflabilă poate fi montată cu ușurință pe terasă sau pe gazon curat și drept. Oferă relaxare la simpla apăsare a unui buton pentru 6 utilizatori simultan. Panoul de control intuitiv activează jeturile de bule de înaltă performanță din interiorul spa-ului iar sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi preferințelor de temperatură. Întreținerea este simplă, cu posibilitatea de a schimba foarte ușor cartușul de filtrare. Structura rezistentă este formată din 3 straturi de material laminat. Are sistem de iluminare LED color inclus, plutitor pentru tratarea apei și geantă pentru transport și depozitare.

Video PISCINA JACUZZI GONFLABIL INTEX PURESPA GREYWOOD DELUXE 6 LOCURI 28442
Opțiuni cheie
 • Întreținere rapidă și ușoară
 • Apă cu sistem de filtrare
 • Sistem de temperatură reglabil
 • Materiale rezistente de calitate
 • Sistem iluminare cu becuri Led

7. Minipiscina cu hidromasaj Lay-Z-Spa, 196x71 cm Honolulu Airjet, gonflabila, portabila, cu folii de protectie, HMC 017

Piscina este gonflabilă, are o capacitate de 795L apă și poate fi folosită simultan de 4-6 persoane adulte. Are prelată de protecție și folie de izolare cu balonse de aer. Sistemul de filtrare și instalațiie cu panou de comandă integrat asigură încălzirea piscinei, filtrarea, dezinfectarea și funcțiile de relaxare. 120 de duze de aer au grijă să elibereze corpul de orice stres sau tensiune acumulată. Corpul gonflabil este rezistent și asigură izolare maximă. Sistem energo-economic datorită pornirii și opririi automate și a sistemului de încălzire controlat.

Video Minipiscina cu hidromasaj Lay-Z-Spa, 196x71 cm Honolulu Airjet, gonflabila, portabila, cu folii de protectie, HMC 017
Opțiuni cheie
 • Sistema de filtrare performante
 • Capacitate de până la 6 persoane
 • Pornite oprire automată
 • Sistem de dezumflare rapidă
 • Capac din ratan

Întrebări despre jacuzzi-urile gonflabile

Care e diferența între jet de apă și jet de aer?

Jeturile de apă și cele de aer fac ca experiența într-o piscină de tip jacuzzi gonflabil să fie mai aproape de cea de spa. Jetul puternic de apă masează anumite părți ale corpului, în vreme ce cele pe bază de aer formează bulele care completează experiența de relaxare.

La ce se referă atunci când menționează că au cascadă disponibilă?

La piscinele gonflabile de tip jacuzzi un mare avantaj este că poți atașa sau demonta ușor diferite tipuri de accesorii. De exemplu poți atașa cascade, adică un sistem care pulverizează apa în piscină, asemănător unui sistem artezian, foarte distractiv pentru cei mici.

Cum procedați iarnă?

În general piscinele gonflabile de tip jacuzzi au 3 straturi de PVC, perfect compactate care-i compun, de altfel, carcasa, dând dovadă de o rezistență sporită până la 5-6 ani. Pentru a le proteja poți folosi copertina, iar pe timp de iarnă o poți monta într-un loc ferit de intemperiile vremii.

Cine asigura instalarea și punerea pe poziție?

Aceste jacuzzi-Iuri gonflabile cu funcție de masaj se montează ușor și simplu, de către cumpărător, cu sisteme integrate, gata asamblate. Nu sunt necesare unelte, doar se urmează Instrucțiunile care se găsesc în cutia produsului și se asamblează în doar câteva minute.

Pentru ce funcționalitate merită să dai mai mulți bani?

Cea mai importantă caracteristică o reprezintă sistemul de masaj. Apoi în completarea lui mai poți opta pentru sistem de iluminat cu led, pentru ca ambianța creată sa fie una completă, apoi funcția de auto-curățare și filtrarea a apei pentru ca apa să se poată utiliza imediat după pornirea jacuzzi-ului.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe