Cel Mai Bun Jacuzzi Gonflabil De Exterior

Jacuzzi-uri gonflabile pentru exterior

Modificat la 18 martie 2021
Articol evaluat de 118 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un jacuzzi gonflabil pentru exterior?

Una din cele mai relaxante și distractive activități din sezonul cald, este să îți petreci timpul la piscină, cu familia sau prietenii. Este o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi toridă, dar și de a-i convinge pe cei mici să mai petreacă timp și afară. Principalul avantaj atunci când alegi o piscină gonflabilă este că aceasta poate fi mutată după preferință, în mai multe locuri. Apoi ar fi prețul care este clar mai mic față de o piscină construită, dar și ușurința și rapiditatea cu care poate fi amplasată. Poate fi umflată și gata de folosit chiar în 10 minute. Fragilitatea unei piscine gonflabile va fi dictată de grosimea stratului de PVC. Cu cât peretele camerei va fi mai gros, cu atât mai rezistentă va fi piscina.

Deci dacă ai posibilitatea alege mereu piscina cu cea mai mare grosime a camerei. Există piscine gonflabile cu mai multe camere și mai multe compartimente pentru aer. Cu toate că le va lua mai mult timp să se umfle, acestea sunt mai avantajoase deoarece o înțepătura nu va afecta întreaga structură a piscinei, ci doar un compartiment mai mic.

Modele bune de jacuzzi-uri gonflabile

Premium

* Prezentare video mai jos

Piscina gonflabila Intex PureSpa Bubble massage, cu masaj, 196 x 71 cm

 • Funcție de masaj
 • Realizată din 3 straturi
 • Sistem de încălzire performant
 • Geantă pentru transport
 • Capacitate de 4 locuri
Verifică prețul

Piscina este foarte rezistentă, are structura formată din 3 straturi din material laminat și este prevăzută cu sistem de dedurizare încorporat. Poate fi montată cu usurință pe terasă ori pe un gazon curat și drept. Panoul de control intuitiv activează jeturile de bule din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. Sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi oricărei preferințe. Poate găzdui 4 persoane și include echipament de filtrare, încălzire dar și sistem anticalcar.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Jacuzzi Mspa SILVER CLOUD DELIGHT, 4 locuri, 180 X 70cm

 • Telecomandă cu fir
 • Lacăt de blocare cu cifru
 • DVD cu instrucțiuni tehnice
 • Acoperitoare SPA cu folie de aluminiu înăuntru
 • Panou de control digital integrat
Verifică prețul

Acest jacuzzi este destinat montajului suprateran și poate găzdui până la 4 persoane ce se pot relaxa cu ajutorul celor 118 jeturi de aer. Temperatura maximă a apei este de 42 grade Celsius. Alimentarea se face electric, 1×220 V, 50 Hz și are panou de control digital integrat. Pachetul include acoperitoare SPA cu folie de aluminiu, cada SPA, telecomandă cu fir, lacăt de blocare cu cifru, cartuș filtrant, adaptor ventil de golire apă din SPA dar și DVD cu instrucțiuni tehnice. Astfel întreținerea se realizează foarte ușor fără asistență specială.

la buget

* Prezentare video mai jos

Jacuzzi gonflabil, maro/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 1

 • Poate fi montat în grădină, pe terasă sau chiar în casă
 • Temperatură reglabilă
 • Utilitatea jacuzzi-ului pentru sistemul muscular scheletic şi psihic
 • Instalare și întreţinere uşoară
 • Capac de izolare termică
Verifică prețul

Acest jacuzzi este proiectat pentru 2 până la 4 persoane cu un volum de apă de 800 litri. Te poți relaxa oriunde, în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Condiţia pentru instalarea sa este o suprafaţă fermă şi plană. Pe panoul de control integrat poţi alege dintre trei funcţii: încălzirea apei, masaj şi filtrare. Temperatura apei poate creşte cu până la 1-2°C pe oră. Temperatura poate fi reglată cu uşurinţă folosind panoul de control. 110 jeturi de masaj vor avea un efect pozitiv asupra fiecărui muşchi. Pachetul include şi un capac de izolare termică, care reduce pierderile de căldură şi oferă siguranţă.

Jacuzzi Mspa Concept Mono, 6 locuri, 173X 65cm

 • Kit pentru reparații și DVD cu instrucțiuni tehnice incluse
 • Cutie de comandă cu echipamente electrice rezistente la stropire
 • Telecomandă cu fir
 • Capac intermediar cu forma U
 • Capacitate 6 persoane
Verifică prețul

Acest model de spa gonflabil poate găzdui până la 6 persoane. Este potrivit montajului suprateran, cu perete dublu și oferă suficient spațiu datorită dimensiunilor generoase 1,73m X 0,65m H.Are 138 de jeturi de aer ce vor asigura momentele tale de relaxare în apă, care poate ajunge la o temperatură maxcimă de 42 de grade. Alimentarea se face electric 1×220 V, 50 Hz iar operarea ei foarte simplu cu ajutorul panoului de control digital extern. În plus are cutie de comandă cu echipamente electrice rezistente la stropire, telecomandă cu fir și capac intermediar cu forma U.

Jacuzzi gonflabil, gri maroniu Taupe/alb, 4-6 pers., 910 l, KAMINO TYP 4

 • Instalarea este foarte simplă şi rapidă
 • Opțiuni disponibile: încălzirea apei, masaj şi filtrare
 • 110 jeturi de masaj
 • Capac de izolare termică
 • Întreținere ușoară
Verifică prețul

Materialul este PVC laminat de culoare: gri/alb. Are o formă rotundă, iar capacitatea este de 4-6 persoane. Numărul de jeturi de masaj este 130, iar volumul de 1000 litri .Lungimea cablului de alimentare: 3,3 m, tensiune electrică: 220-240 V. Temperatura maximă a apei: 40°C.Viteza de încălzire a apei: 1-2°C/oră. Puterea pompei de masaj: 600 W/2,6 A. Putere sistem de încălzire a apei: 2400 W/10,4 A. Control simplu al temperaturii de la panoul de control. Este livrat cu un capac de izolare termică Reduce pierderile de căldură şi asigură funcţia de siguranţă.

MSpa Alpine Delight

 • Telecomandă inclusă
 • Bază plus capac cu cheie
 • Încălzire rapidă
 • Masaj cu jeturi de apă
 • Siguranțe pentru copii
Verifică prețul

Acest model este dotat cu sistem de încălzire rapidă de până la 40 grade Celsius, dar și cu tehnologie whisper Quiet. Asta înseamnă că nu face multă gălăgie atunci când este în funcțiune. Totodată include tehnologie de încălzire în siguranță PTC. Sistemul de masaj cuprinde 108 / 132 jet-uri de aer. Mai mult, are și temporizator pentru economisirea energiei. În ceea ce privește siguranța, modelul este dotat cu sistem de blocare, dar și bază cu sistem de prindere și capac. Piscina poate găzdui 4 persoane.

Întrebări despre jacuzzi-urile gonflabile

Care e diferența între jet de apă și jet de aer?

Jeturile de apă și cele de aer fac ca experiența într-o piscină de tip jacuzzi gonflabil să fie mai aproape de cea de spa. Jetul puternic de apă masează anumite părți ale corpului, în vreme ce cele pe bază de aer formează bulele care completează experiența de relaxare.

La ce se referă atunci când menționează că au cascadă disponibilă?

La piscinele gonflabile de tip jacuzzi un mare avantaj este că poți atașa sau demonta ușor diferite tipuri de accesorii. De exemplu poți atașa cascade, adică un sistem care pulverizează apa în piscină, asemănător unui sistem artezian, foarte distractiv pentru cei mici.

Cum procedați iarnă?

În general piscinele gonflabile de tip jacuzzi au 3 straturi de PVC, perfect compactate care-i compun, de altfel, carcasa, dând dovadă de o rezistență sporită până la 5-6 ani. Pentru a le proteja poți folosi copertina, iar pe timp de iarnă o poți monta într-un loc ferit de intemperiile vremii.

Cine asigura instalarea și punerea pe poziție?

Aceste jacuzzi-Iuri gonflabile cu funcție de masaj se montează ușor și simplu, de către cumpărător, cu sisteme integrate, gata asamblate. Nu sunt necesare unelte, doar se urmează Instrucțiunile care se găsesc în cutia produsului și se asamblează în doar câteva minute.

Pentru ce funcționalitate merită să dai mai mulți bani?

Cea mai importantă caracteristică o reprezintă sistemul de masaj. Apoi în completarea lui mai poți opta pentru sistem de iluminat cu led, pentru ca ambianța creată sa fie una completă, apoi funcția de auto-curățare și filtrarea a apei pentru ca apa să se poată utiliza imediat după pornirea jacuzzi-ului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Vrei să-ți petreci zilele călduroase de vară pe terasă și să nu te deranjeze căldura? Cumpără și instalează-ți un sistem de răcire pe bază de ceață.

Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe