Cel Mai Bun Jacuzzi Gonflabil De Exterior

Jacuzzi-uri gonflabile pentru exterior

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 122 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un jacuzzi gonflabil pentru exterior?

Una din cele mai relaxante și distractive activități din sezonul cald, este să îți petreci timpul la piscină, cu familia sau prietenii. Este o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi toridă, dar și de a-i convinge pe cei mici să mai petreacă timp și afară. Principalul avantaj atunci când alegi o piscină gonflabilă este că aceasta poate fi mutată după preferință, în mai multe locuri. Apoi ar fi prețul care este clar mai mic față de o piscină construită, dar și ușurința și rapiditatea cu care poate fi amplasată. Poate fi umflată și gata de folosit chiar în 10 minute. Fragilitatea unei piscine gonflabile va fi dictată de grosimea stratului de PVC. Cu cât peretele camerei va fi mai gros, cu atât mai rezistentă va fi piscina.

Deci dacă ai posibilitatea alege mereu piscina cu cea mai mare grosime a camerei. Există piscine gonflabile cu mai multe camere și mai multe compartimente pentru aer. Cu toate că le va lua mai mult timp să se umfle, acestea sunt mai avantajoase deoarece o înțepătura nu va afecta întreaga structură a piscinei, ci doar un compartiment mai mic.

Modele bune de jacuzzi-uri gonflabile

Cel mai bun

Marimex Simple Spa Bubble Piscină

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Volum mare
 • Simplu de instalat
 • Design modern
Verifică prețul

Dacă vrei un jacuzzi, dar nu îți permiți unul, avem noi o soluție pentru tine: un jacuzzi gonflabil pe care să îl folosești oricând dorești. El te va ajuta să te relaxezi după o zi grea și să scapi de stres. Datorită dimensiunilor sale mari, el poate acomoda până la 4 persoane și funcționează pe bază de 100 jeturi cu bule de înaltă performanță. Prin intermediul acestuia îți va fi stimulat fiecare mușchi cu un tip de masaj. Cada este confecționată din PVC de înaltă calitate prevăzut cu o plasă groasă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Piscina gonflabila Intex PureSpa Bubble massage, cu masaj, 196 x 71 cm

 • Funcție de masaj
 • Realizată din 3 straturi
 • Sistem de încălzire performant
 • Geantă pentru transport
 • Capacitate de 4 locuri
Verifică prețul

Piscina este foarte rezistentă, are structura formată din 3 straturi din material laminat și este prevăzută cu sistem de dedurizare încorporat. Poate fi montată cu usurință pe terasă ori pe un gazon curat și drept. Panoul de control intuitiv activează jeturile de bule din interiorul spa-ului pentru un masaj revigorant. Sistemul de încălzire se reglează foarte ușor pentru a se potrivi oricărei preferințe. Poate găzdui 4 persoane și include echipament de filtrare, încălzire dar și sistem anticalcar.

la buget

* Prezentare video mai jos

Jacuzzi gonflabil, maro/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 1

 • Poate fi montat în grădină, pe terasă sau chiar în casă
 • Temperatură reglabilă
 • Utilitatea jacuzzi-ului pentru sistemul muscular scheletic şi psihic
 • Instalare și întreţinere uşoară
 • Capac de izolare termică
Verifică prețul

Acest jacuzzi este proiectat pentru 2 până la 4 persoane cu un volum de apă de 800 litri. Te poți relaxa oriunde, în grădină, pe terasă sau chiar în casă. Condiţia pentru instalarea sa este o suprafaţă fermă şi plană. Pe panoul de control integrat poţi alege dintre trei funcţii: încălzirea apei, masaj şi filtrare. Temperatura apei poate creşte cu până la 1-2°C pe oră. Temperatura poate fi reglată cu uşurinţă folosind panoul de control. 110 jeturi de masaj vor avea un efect pozitiv asupra fiecărui muşchi. Pachetul include şi un capac de izolare termică, care reduce pierderile de căldură şi oferă siguranţă.

Jacuzzi gonflabil Mspa ELITE BAIKAL, 4 persoane

 • Sistem de încălzire rapida de până la 40°C
 • Tehnologie Whisper Quiet
 • Tehnologie de încălzire în siguranță PTC
 • Sistem O3 Ozone
 • Sistem de masaj cu 118 jet-uri de aer
Verifică prețul

Dacă vrei să beneficiezi de relaxare necondiționată chiar la tine acasă, atunci optează pentru jacuzzi gonflabil Mspa Elite Baikal pentru 4 persoane. Acest Jacuzzi are patru jeturi individuale de hidromasaj ce pot fi reglate separat, are un sistem de încălzire rapidă de până la 40°C și un sistem de masaj cu 118 jeturi de aer. Aceste jacuzzi gonflabil are o greutate de 36 kg și poate funcționa racordat la o rețea electrică de 220V, având bineînțeles și un sistem de siguranță pentru copii. Un mare avantaj îl constituie materialul din care este realizat acest jacuzzi deoarece este antibacterian.

Jacuzzi Mspa Concept Mono, 6 locuri, 173X 65cm

 • Kit pentru reparații și DVD cu instrucțiuni tehnice incluse
 • Cutie de comandă cu echipamente electrice rezistente la stropire
 • Telecomandă cu fir
 • Capac intermediar cu forma U
 • Capacitate 6 persoane
Verifică prețul

Acest model de spa gonflabil poate găzdui până la 6 persoane. Este potrivit montajului suprateran, cu perete dublu și oferă suficient spațiu datorită dimensiunilor generoase 1,73m X 0,65m H.Are 138 de jeturi de aer ce vor asigura momentele tale de relaxare în apă, care poate ajunge la o temperatură maxcimă de 42 de grade. Alimentarea se face electric 1×220 V, 50 Hz iar operarea ei foarte simplu cu ajutorul panoului de control digital extern. În plus are cutie de comandă cu echipamente electrice rezistente la stropire, telecomandă cu fir și capac intermediar cu forma U.

Întrebări despre jacuzzi-urile gonflabile

Care e diferența între jet de apă și jet de aer?

Jeturile de apă și cele de aer fac ca experiența într-o piscină de tip jacuzzi gonflabil să fie mai aproape de cea de spa. Jetul puternic de apă masează anumite părți ale corpului, în vreme ce cele pe bază de aer formează bulele care completează experiența de relaxare.

La ce se referă atunci când menționează că au cascadă disponibilă?

La piscinele gonflabile de tip jacuzzi un mare avantaj este că poți atașa sau demonta ușor diferite tipuri de accesorii. De exemplu poți atașa cascade, adică un sistem care pulverizează apa în piscină, asemănător unui sistem artezian, foarte distractiv pentru cei mici.

Cum procedați iarnă?

În general piscinele gonflabile de tip jacuzzi au 3 straturi de PVC, perfect compactate care-i compun, de altfel, carcasa, dând dovadă de o rezistență sporită până la 5-6 ani. Pentru a le proteja poți folosi copertina, iar pe timp de iarnă o poți monta într-un loc ferit de intemperiile vremii.

Cine asigura instalarea și punerea pe poziție?

Aceste jacuzzi-Iuri gonflabile cu funcție de masaj se montează ușor și simplu, de către cumpărător, cu sisteme integrate, gata asamblate. Nu sunt necesare unelte, doar se urmează Instrucțiunile care se găsesc în cutia produsului și se asamblează în doar câteva minute.

Pentru ce funcționalitate merită să dai mai mulți bani?

Cea mai importantă caracteristică o reprezintă sistemul de masaj. Apoi în completarea lui mai poți opta pentru sistem de iluminat cu led, pentru ca ambianța creată sa fie una completă, apoi funcția de auto-curățare și filtrarea a apei pentru ca apa să se poată utiliza imediat după pornirea jacuzzi-ului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cel Mai Bun Ventilator de Terasă cu Pulverizator
Ventilatoare pentru terasă cu pulverizator de apă

Vrei să-ți poți petrece zilele călduroase de vară la adăpostul terasei într-un mod relaxant? Un ventilatorul de terasă care pulverizează apă e ceea ce îți trebuie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe