Cel Mai Bun Longboard Tip Cruiser

Cele mai bune plăci de Longboard tip Cruiser (clasic)

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți iei un longborad tip cruiser?

Fie că preferi senzațiile tari, la viteze mari, ori cauți un mod ecologic de a umbla prin oraș la ore de vârf, un longboard îti poate schimba viața prin utilitatea cu care vine, alături de starea de cool pe care ți-o oferă. Există pe piață variate modele de astfel de skateboarduri, acestea deosebindu-se prin design și structura, dar și prin stilul de rulare în care excelează. În esență, un astfel de articol e o placă mai lungă decât media, care are atașate patru roți și pe care o folosești împingând ușor cu un picior în pamânt în timp ce celălalt se afla pozițiinat deja pe deck.

Cruiserele sunt rapide și dinamice. Longboardurile sunt perfecte pentru plimbări pe trasee cu multe curbe frumoase. Plăcile Cruiser sunt scurte, de obicei incepănd de la 80 cm lungime și ajungând până la 120 cm, ceea ce le fac ușoare, manevrabile, dinamice, deci cruiser skate-urile sunt ideale pentru deplasări urbane pe distanțe scurte. Cu ajutorul acestor plăci sportul se tranformă în plăcere pentru că mersul cu longboardul este una dintre acele activități fizice la jumătatea dintre sport și timp liber, permițând consumul de energie într-un cadru mai mult jucăuș, adică ne menținem condiția fizică în timp ce ne distrăm și chiar salvăm planeta.

Cele mai bune longboard-uri tip cruiser

Premium

* Prezentare video mai jos

Oxelo

 • Stabilitate mare grație platformei de dimensiuni optime (112cmX24cm)
 • Durabilitate asigurată de materiale calitative (contur placă TPU, întărituri nose și tail)
 • Compoziția de lemn, fibră de sticlă și lipici Epoxy garantează flexibilitatea
 • Modelul presupune mișcarea ca la dans în timpul deplasării - contribuie la forma fizică
 • Întreținere minimă, se depozitează facil
Verifică prețul

Longboard-ul Dance 500, este unul conceput pentru dancing, fiind alegerea ideală pentru nivel începător sau mediu. Dancing-ul este un exercițiu ce presupune să vă mișcăți că la dans în timp ce vă deplasați pe longboard. Compoziția acestuia din lemn, fibră de sticlă și rășină epoxidică oferă o flexibilitate ridicată, platforma de dimensiuni mari (112cmx24cm) favorizează stabilitatea, iar întăriturile, atât cele de contur cât și cele din capete cu fibră biaxială, conferă longboard-ului Dance 500 o durabilitate sporită.

Cel mai bun

Longboard Raven Solid Negru

 • Oferă un boost de adrenalină
 • Conferă stabilitate
 • Este confortabil la utilizare
 • Are un design deosebit și modern
 • Oferă un control mai bun al plăcii
Verifică prețul

Longboard-ul Raven a fost creat pentru viteză, adrenalină și confort. Raven aparține categoriei Transport / Cruising, cele mai lungi din familia longboard-urilor. Lungimea acestui longboard te ajută să atingi viteze mari cu un efort minim. Roțile din cauciuc, cu un diametru de 70 mm, asigură stabilitate și confort, indiferent de viteză și suprafață. Raven este ideal pentru orice suprafață: asfalt, asfaltul din parc, trotuar pavat sau chiar off-road. Raven Risky este ideal pentru a conduce pe orice suprafață: asfalt, asfaltul din parc, trotuar pavat sau chiar off-road.

la buget

Longboard Action One®, ABEC-7, PU, Aluminiu, Print Dublu, Galactica

 • Rezistență ridicată
 • Este atât pentru începători, cât și pentru experimentați
 • Fabricat din aluminiu, fiind ușor de transportat
 • Poate susține până la 100 kg
 • Dotat cu roți din silicon, care atenuează fiicare denivelare
Verifică prețul

Longboardul este clasic din categoria Freestyle cu placa tip Top Symmetrical Cuttaway care ofera rezistență ridicată cât și flexibilitate excelentă. Nu este nevoie de asamblare sau reglare, este asamblat complet și gata de ieșit pe stradă, fiind foarte versatil, potrivit atât pentru începători, cât și pentru skateboarderi intermediari sau experimentați. Placa este bine construită și durabilă cu o greutate maximă de încărcare de până la 100 kg. Roțile au o elasticitate mare, asigurând o alunecare lină și o manevrabilitate excelentă.


* Prezentare video mai jos

CRUISER YAMBA 500 PALM WOOD OXELO

 • Roţi de 59 mm
 • Rulmenți ABEC 7 pentru deplasare ușoară
 • Platformă rigidă din arțar canadian
 • Stabilitate bună
 • Perfect pentru deplasările în oraş
Verifică prețul

Mai mic decât skateboardul şi longboardul, Yamba este un mini skateboard, old school prin excelenţă, conceput pentru deplasarea pe distanţe mici, acest mic skateboard este rapid, dinamic şi uşor. Este perfect pentru deplasările în oraş, mai ales pentru persoanele care sunt începătoare, putându-se folosi totodată și de bărbați cât și de femei. Placa e formată din șapte straturi din lemn de arțar canadian, material ce se traduce printr-o rigiditate minimă, așadar produsul va da dovadă de flexibilitate, rezistând foarte bine în timp și la sarcini ridicate, greutatea maximă acceptată fiind de nu mai puțin de 100 kg.

Ocean Pacific Drop Through Skateboardul

 • Design modern
 • Oferă stabilitate
 • Oferă confort
 • Este potrivit pentru începători și intermediari
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Inițial un brand de surf din anii 70, Ocean Pacific a devenit un renumit brand de plajă care combină cultura tânără precum muzica, rochia și arta cu sporturile de acțiune. Această istorie se simte atunci când călărești pe un longboard complet. Principalul concept al longboard-ului este să aducă senzația de surf, chiar dacă călătorești pe străzi.Are un design elegant cu roți din poliuretan moale, iar, datorită asamblării camioanelor prin tablă, veți sta jos, aproape ca pe o placă de surf. Acesta este conceput pentru începători și intermediari, pentru freeride și călărie ușoară.

LONGBOARD CARVE 540 BIRD OXELO

 • Favorizează virajele lungi
 • Oferă stabilitate
 • Design modern
 • Oferă precizie
 • Confort
Verifică prețul

Longboard Carve a fost creat pentru viteză, adrenalină și confort. Acesta aparține categoriei Transport / Cruising, cele mai lungi din familia longboard-urilor. Lungimea acestui longboard te ajută să atingi viteze mari cu un efort minim. Roțile din cauciuc, cu un diametru de 70 mm, asigură stabilitate și confort, indiferent de viteză și suprafață. LONGBOARD CARVE 540 BIRD OXELO este un produs ideal care se potrivește pe orice suprafață: asfalt, asfaltul din parc, trotuar pavat sau chiar off-road.

Long Island Bucket Complete

 • Rezistență și flexibilitate ridicată
 • Poate fi utilizat atât de începători, cât și de către experimentați
 • Susține o greutate ridicată
 • Ușor de transportat
 • Nu ocupă mult spațiu, fiind simplu de depozitat
Verifică prețul

Acest longboard este alegerea ideală pentru începători sau intermediari. Acesta este confecționat din materiale ușoare cu o tehnologie de înaltă calitate. Roțile confecționate din PVC conferă acestui produs o aderență mai mare. Prezintă o formă concavă a plăcii este perfectă pentru control mai bun. Dimensiunea plăcii oferă o stabilitate mai mare în timpul folosirii. Longboardul este ideal pentru a orice suprafață: asfalt, asfaltul din parc, trotuar pavat sau chiar off-road, având un control mai bun al plăcii și o reactivitate superioară.

Întrebări despre longboard-urile tip cruiser

Pentru ce nivel de cunoaștere este ?

Acest longboard, rezistent și de lungime medie, poate fi utilizat atât de femei cât și de bărbați aflați la primele lecții, sau care doresc varietate în ceea ce privește stilul abordat, pentru că folosește o formă unidirecțională, ceea ce înseamnă că, de fiecare dată, va trebui să aterizezi cu vârful înainte.

Cel fel de rulmenți au ?

Roțile mai moi ale longboard-urilor de tip cruiser, asigură o aderență optimă și un confort la alunecare. Pentru acest tip de eficiență, rulmenții corespunzători sunt cei de tip ABEC 7, care asigura o alunecare și ungere eficientă în timpul mersului.

Care este lungimea plăcii ?

Pentru un produs echilibrat șasiul trebuie să fie din aluminiu cu rulmenți ABEC 7, neapărat cu garnitură de cauciuc. Iar lungimea este cuprinsă între 80 cm- 107 cm, cu o lățime de 23.5 cm îl desemnează drept un model de cruising, perfect pentru începători.

Care este greutatea maximă suportată ?

Majoritatea longboard-urilor de tip cruiser sunt fabricate din câteva straturi de lemn de esență tare, permițând astfel utilizarea sub greutăți de până la 100 kg. Fiind vorba de siguranța dumneavoastră, recomandarea este să verificați dacă se aplică și la modelul dorit.

Ce formă au roțile ?

Longboard-urile tip cruiser au în componența roți de dimensiuni medii (65 x 45 mm) din silicon, cu capete pătrate, așa că vor asigura o aderență foarte bună, neexcelând însă la capitolul alunecare rapidă, unde vor opune rezistență, fiind utile pentru cruising și chiar downhill.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cea Mai Bună Chitară Clasică Pentru Începători
Cea mai bună chitară clasică pentru începători

Chitara acustică este cea mai recomandată pentru începerea lecțiilor de chitară. Pentru a cânta, tot ce ai nevoie este o pană de chitară și dorința de a învăța.

Cel Mai Bun Boardgame Pentru Adulți
Cele mai bune boardgames pentru adulți

Îți plac serile alături de prieteni și v-ați săturat de cărti și rummy? Ce-ai zice să încercați un boardgame? Află care sunt cele mai bune și de unde le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Detector de Metale de Adâncime
Cel mai bun detector de metale de adâncime

Cauți o metodă nouă de a te relaxa? Aventurează-te în natură în căutarea comorilor cu ajutorul unui detector de metale de adâncime.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe