Cel Mai Bun Aparat de Făcut Waffe / Goffre

Cele mai bune aparate de făcut waffe sau gofre

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un aparat de făcut waffe acasă?

Aparatul pentru vafe te va ajuta să fi la înălțimea așteptărilor familiei sau invitaților, chiar dacă nu ai nimic pregătit înainte ca ei să își anunțe vizita. Astfel îți poți răsfăța membrii familiei cu un desert simplu, preparat din ingrediente naturale, fără E-uri sau alte adaosuri nocive. Aparatul trebuie este suficient de încăpător pentru a prepara mai mult de o singură waffă sau două, dar în același timp dimensiunile aparatului sunt mici, pentru a nu ocupa mult spațiu în bucătărie și eventual pentru a putea fi luat în concedii sau atunci când mergi în vizită la părinți sau bunici și vrei să îi surprinzi cu un dulce delicios.

Aparatul de făcut waffe este o investiție foarte utilă, un aparat pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când îți utilezi bucătăria. Acest aparat este foarte ușor de utilizat, nu consumă mult, prepară waffele într-un timp foarte scurt, din ingrediente naturale, atent selecționate chiar de către tine. Acesta este răspunsul simplu de ce se merită să cumperi un aparat de făcut waffe.

Ce aparate de waffe poți comanda online

Cel mai bun

Star-Light WMH-700W

 • Termostat reglabil
 • Materiale de bună calitate
 • Plăci antiaderente
 • Ușor de curățat
 • 5 wafe simultan
Verifică prețul

Vrei să pregătești pentru tine și cei ai casei vafe proaspete și delicioase ? Ei bine eu asta am vrut și acest aparat m-a salvat în situații dificile. Ușor de folosit poți realiza un desert dulce și delicios în doar câteva minute, datorită puterii aparatului. Termostatul este reglabil astfel cele 5 porți în formă de inimioare o să fie perfect coapte pentru întreaga familie. Fără bătăi de cap pentru că aparatul este învelit cu un strat antiaderent ce nu permite lipirea waffelor și îl face ușor de curățat.

la buget

Aparat pentru waffe si gofre inimioare Zephyr negru cu insertie inox 1300W

 • Realizează waffe și gofre
 • Formă de inimioară inclusă
 • Placi din teflon antilipire
 • Termostat reglabil
 • Ușor de spălat
Verifică prețul

Prepararea vafelor sau gofrelor cu ajutorul acestui aparat va deveni foarte ușoară datorită celor 1300W putere ce vor coace rapid aluatul din cele 5 forme. În plus aparatul beneficiază de un termostat reglabil dar și indicator luminos pentru a ști când aluatul este gătit. Pentru siguranța utilizării aparatul are și protecție contra supraîncălzirii dar și piciorușe anti-alunecare. Designul este unul compact așa că se potrivește ușor în orice spațiu, iar plăcile de teflon sunt detașabile, așadar curățarea nu va fi o problemă.

Premium

Aparat de Gofre Duraceramic Breville

 • Nu lipește alimentele;
 • Rapid;
 • Util și practic;
 • Design plăcut;
 • Consum mic de energie.
Verifică prețul

Prepară gofreuri dulci sau sărate din confortul casei tale, fără a mai fi nevoit să te bucuri de această gustare doar de la magazinele la care se comercializează. Aparatul de Gofre Duraceramic de la Breville va prepara gofreuri gustoase într-un timp record. Plăcile sunt detașabile și se curăță foarte simplu, cu o lavetă umedă. Învelișul său Duraceramic împierdică lipirea alimentelor. Este rezistent la zgârieturi, fiind realizat din materiale de calitate și consumă puțină energie electrică. Aparatul dispune de avertizare luminoasă.

Forma preparare vafe, Ibili, aluminiu, negru

Nu este necesară ungerea plăcilor cu unt topit sau ulei, pentru ca vafele nu se vor lipi. Gătirea se va face rapid, eficient, gofreurile nu se vor arde, iar prețul este accesibil oricărui buzunar. Plăcile se curăță și se întrețin foarte ușor astfel că vei avea parte de ele timp îndelungat. Mânerele fac prinderea ușoară și stabilă.
Verifică prețul

Achiziționează această formă de preparare vafe pentru experiența unor gustări dulci sau sărate, compuse doar din ingrediente naturale. Gătește celebrele gofreuri belgiene pentru întreaga familie.

Aparat de facut vafe/gofre 1000W, indicator luminos, invelis antiaderent, protectie supraincalzire, prepara 5 vafe in forma de inima, Beper, BT.603Y

 • 1000 W
 • Protecție pentru supraîncălzire
 • Nu necesită ulei pentru coacere
 • Indicator luminos și LED semnalizator
 • Prepară 5 vafe odată
Verifică prețul

Aparatul poate prepara 5 vafe simultan în timp de maxim 6 minute, cu ajutorul celor 1000W putere. Cu ajutorul termostatului reglabil, poți seta temperatura de coacere și poți sta liniștit deoarece indicatorul luminos te va avertiza când timpul s-a scurs și poți scoate vafele. În plus nu este nevoie de ulei sau grăsimi deoarece învelișul nu va lăsa aluatul să se lipească. Designul este compact, depozitarea făcându-se pe verticală și astfel poți salva spațiu prețios de depozitare. Aparatul beneficiază de protecție contra supraîncălzirii.

Aparat pentru preparat vafe Trisa Waffle Pleasure Cod 7352.42, 1000W, capacitate 5 vafe in forma de inima, Argintiu cu Negru

 • Capacitate 5 vafe
 • Termostat variabil
 • Capac ușor de manipulat
 • Indicator luminos pentru temperatură
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Dacă și tu vrei să te bucuri de avantajele unui aparat de gătit vafe delicioase ai nevoie de un aparat Trisa. Designul elegant se potrivește în orice bucătărie. Aparatul de făcut vafe este o investiție foarte utilă, poți realiza 5 porții în formă de inimă. Termostatul reglabil și suprafața de coacere neaderentă îl transformă în aparatul ideal pentru realizarea desertului perfect și rapid. Indicatorul luminos pentru temperatură și control te ajută să devii bucătarul șef al casei așa cum și eu am fost numit.

Aparat gofre- vafe belgiene, AFK

 • Suprafață antiprindere
 • Posibilitate modificare temperatură
 • Curățare ușoară
 • Termostat cu semnal acustic
 • Mâner mare
Verifică prețul

Aparatul este potrivit pentru prepararea unui desert sau chiar al unui aperitiv în confortul casei, fiind foarte ușor de folosit dar mai ales ușor de integrat în designul oricărei bucătării. Dispozitivul poate coace 2 porții în același timp, are suprafață antiprindere ceea ce face ca vafele să fie perfecte dar și curățarea aparatului să fie extrem de facilă. Ca totul să fie și mai ușor există posibilitatea de a seta temperatura de coacere, dar și un termostat care avertizează când sunt vafele gata.

Întrebări despre aparatele de făcut waffe

În cât timp se coc waffe-le în acest aparat?

În funcție de puterea aparatului de vafe dar și de formele plăcilor, durata până la finalizarea procesului este în medie 3-5 minute. Când vafele sunt gata aparatul semnalizează coacerea lor și astfel vom ști exact când trebuie să le scoatem de acolo.

Cum se curață aparatul după folosire?

Aparatul de vafe se curăță extrem de ușor cu buretele și detergentul obișnuit cu care spălăm restul de vase. Asta și datorită stratului antiaderent ale plăcilor gândit astfel ca vafele să nu se lipească atunci când se coc deci și curățarea este la fel de ușoară.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Cel Mai Bun Aparat Pentru Smoothie
Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Îți plac atât de mult smoothie-urile încât vrei să-ți faci acasă în orice combinație dorești? Aparatele de făcut smoothie se găsesc la prețuri accesibile și îți recomandăm cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cel mai bun Aparat de Forme Nuci Umplute
Aparate pentru copt nuci umplute ca în copilărie

Ai poftă de nuci umplute ca în copilărie? Află care sunt cele mai bune aparate de copt nucile și pregătește ingredientele pentru umplutură pentru că vei putea face formele de nuci în doar câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe