Cel Mai Bun Aparat de Făcut Waffe / Goffre

Cele mai bune aparate de făcut waffe sau gofre

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un aparat de făcut waffe acasă?

Aparatul pentru vafe te va ajuta să fi la înălțimea așteptărilor familiei sau invitaților, chiar dacă nu ai nimic pregătit înainte ca ei să își anunțe vizita. Astfel îți poți răsfăța membrii familiei cu un desert simplu, preparat din ingrediente naturale, fără E-uri sau alte adaosuri nocive. Aparatul trebuie este suficient de încăpător pentru a prepara mai mult de o singură waffă sau două, dar în același timp dimensiunile aparatului sunt mici, pentru a nu ocupa mult spațiu în bucătărie și eventual pentru a putea fi luat în concedii sau atunci când mergi în vizită la părinți sau bunici și vrei să îi surprinzi cu un dulce delicios.

Aparatul de făcut waffe este o investiție foarte utilă, un aparat pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când îți utilezi bucătăria. Acest aparat este foarte ușor de utilizat, nu consumă mult, prepară waffele într-un timp foarte scurt, din ingrediente naturale, atent selecționate chiar de către tine. Acesta este răspunsul simplu de ce se merită să cumperi un aparat de făcut waffe.

Ce aparate de waffe poți comanda online

Cel mai bun

Star-Light WMH-700W

 • Termostat reglabil
 • Materiale de bună calitate
 • Plăci antiaderente
 • Ușor de curățat
 • 5 wafe simultan
Verifică prețul

Vrei să pregătești pentru tine și cei ai casei vafe proaspete și delicioase ? Ei bine eu asta am vrut și acest aparat m-a salvat în situații dificile. Ușor de folosit poți realiza un desert dulce și delicios în doar câteva minute, datorită puterii aparatului. Termostatul este reglabil astfel cele 5 porți în formă de inimioare o să fie perfect coapte pentru întreaga familie. Fără bătăi de cap pentru că aparatul este învelit cu un strat antiaderent ce nu permite lipirea waffelor și îl face ușor de curățat.

la buget

Vafe Concept VF3030

 • Realizat din materile de calitate
 • Design modern, inserții din inox
 • Ușor de întreținut
 • Simplu de folosit
 • Indicator led
Verifică prețul

Dacă și tu vrei să te bucuri de avantajele unui asemenea aparat, dacă vafele delicioase și topingurile dulci îți surâd, ai nevoie de acest aparat de făcut wafe. Puterea este suficientă pentru gătirea unor wafe perfecte, în doar câteva minute. Când wafele sunt gata ledul verde se aprinde pentru a te atenționa că este timpul degustării și nu uita de toppingul de ciocolată. Compact și cu un design modern este ușor de curățat și mai ales ușor de depozitat, având dimensiuni mici aparatul intră chiar și in sertarul cu accesorii pentru gătit.

Premium

Aparat pentru gaufre (waffle) rotativ DO9223W, 1000 W

 • Are plăci anti-aderente pentru curățare facilă
 • Are indicatoare luminoase pentru "funcționare" și "pregătit"
 • Are comutator temperatură pentru control facil
 • Mânerele sunt reci la atingere
 • Este compact și ușor de depozitat
Verifică prețul

Aparatul pentru waffle rotativ este alegerea perfectă pentru bucătăria ta, dar este de asemenea și un minunat cadou pentru oferit familiei sau prietenilor. Este potrivit pentru prepararea simultană a câte patru gofre-uri, iar plăcile sale anti-aderente se curăță foarte ușor. Deține indicatoare luminoase pentru momentul când este complet încins, dar și pentru când s-a finalizat prepararea. Mânerele sale rămân reci la atingere și în timpul funcționării. Are dimensiuni reduse, deci nu va ocupa mult spațiu pe blatul din bucătărie.

Aparat de facut vafe/gofre 1000W, indicator luminos, invelis antiaderent, protectie supraincalzire, prepara 5 vafe in forma de inima, Beper, BT.603Y

 • 1000 W
 • Protecție pentru supraîncălzire
 • Nu necesită ulei pentru coacere
 • Indicator luminos și LED semnalizator
 • Prepară 5 vafe odată
Verifică prețul

Aparatul poate prepara 5 vafe simultan în timp de maxim 6 minute, cu ajutorul celor 1000W putere. Cu ajutorul termostatului reglabil, poți seta temperatura de coacere și poți sta liniștit deoarece indicatorul luminos te va avertiza când timpul s-a scurs și poți scoate vafele. În plus nu este nevoie de ulei sau grăsimi deoarece învelișul nu va lăsa aluatul să se lipească. Designul este compact, depozitarea făcându-se pe verticală și astfel poți salva spațiu prețios de depozitare. Aparatul beneficiază de protecție contra supraîncălzirii.

Aparat pentru waffe si gofre inimioare Zephyr negru cu insertie inox 1300W

 • Realizează waffe și gofre
 • Formă de inimioară inclusă
 • Placi din teflon antilipire
 • Termostat reglabil
 • Ușor de spălat
Verifică prețul

Prepararea vafelor sau gofrelor cu ajutorul acestui aparat va deveni foarte ușoară datorită celor 1300W putere ce vor coace rapid aluatul din cele 5 forme. În plus aparatul beneficiază de un termostat reglabil dar și indicator luminos pentru a ști când aluatul este gătit. Pentru siguranța utilizării aparatul are și protecție contra supraîncălzirii dar și piciorușe anti-alunecare. Designul este unul compact așa că se potrivește ușor în orice spațiu, iar plăcile de teflon sunt detașabile, așadar curățarea nu va fi o problemă.

Aparat pentru preparat vafe Trisa Waffle Pleasure Cod 7352.42, 1000W, capacitate 5 vafe in forma de inima, Argintiu cu Negru

 • Capacitate 5 vafe
 • Termostat variabil
 • Capac ușor de manipulat
 • Indicator luminos pentru temperatură
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Dacă și tu vrei să te bucuri de avantajele unui aparat de gătit vafe delicioase ai nevoie de un aparat Trisa. Designul elegant se potrivește în orice bucătărie. Aparatul de făcut vafe este o investiție foarte utilă, poți realiza 5 porții în formă de inimă. Termostatul reglabil și suprafața de coacere neaderentă îl transformă în aparatul ideal pentru realizarea desertului perfect și rapid. Indicatorul luminos pentru temperatură și control te ajută să devii bucătarul șef al casei așa cum și eu am fost numit.

Aparat gofre- vafe belgiene, AFK

 • Suprafață antiprindere
 • Posibilitate modificare temperatură
 • Curățare ușoară
 • Termostat cu semnal acustic
 • Mâner mare
Verifică prețul

Aparatul este potrivit pentru prepararea unui desert sau chiar al unui aperitiv în confortul casei, fiind foarte ușor de folosit dar mai ales ușor de integrat în designul oricărei bucătării. Dispozitivul poate coace 2 porții în același timp, are suprafață antiprindere ceea ce face ca vafele să fie perfecte dar și curățarea aparatului să fie extrem de facilă. Ca totul să fie și mai ușor există posibilitatea de a seta temperatura de coacere, dar și un termostat care avertizează când sunt vafele gata.

Întrebări despre aparatele de făcut waffe

În cât timp se coc waffe-le în acest aparat?

În funcție de puterea aparatului de vafe dar și de formele plăcilor, durata până la finalizarea procesului este în medie 3-5 minute. Când vafele sunt gata aparatul semnalizează coacerea lor și astfel vom ști exact când trebuie să le scoatem de acolo.

Cum se curață aparatul după folosire?

Aparatul de vafe se curăță extrem de ușor cu buretele și detergentul obișnuit cu care spălăm restul de vase. Asta și datorită stratului antiaderent ale plăcilor gândit astfel ca vafele să nu se lipească atunci când se coc deci și curățarea este la fel de ușoară.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cel Mai Bun Uscător Electric de Rufe
Cel mai bun uscător de rufe electric

Durează prea mult uscarea naturală a hainelor pe uscător? Uscătorul electric are aceeași formă (de grilaj) doar că barele sunt încălzire electric și procesul de uscare devine unul foarte scurt.

Cele mai bune Friteuze cu Aer Cald (gătit fără ulei) - Ghid / Păreri
Cele mai bune friteuze cu aer cald (gătit fără ulei)

Îți dorești o variantă de a găti rapid și sănătos în același timp? Trebuie să încerci friteuzele cu aer cald. Poți face cartofi prăjiți sau grătare fără a folosi ulei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe